Mamici de mai-iunie 2005 (13)
Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37716" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri
monu spune:
buna fetelor! in sfarsit vineri si maine week-end
in alta ordine de idei
am la servici mai cateva persoane care au acasa copii cu oreon. eu nu am facut asa ceva. ce ma fac? nu vreau sa il pierd pe bb!
stie cineva cum se ia?
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Monu, nu am idee cum e cu oreonul. Dar pt. siguranta ta, ca tot suntem la sfarsit de an, ia-ti si tu un medical si stai acasa. Nu se poate?
Nefertari, felicitari pt. fetita!
Tinem pumnii fetelor care se duc azi la eco!
Sa stiti ca tati al nostru
, chiar si-a dorit fetita. Cand a aflat ca Maria e fetita, a plans (si nu de suparare), in timp ce eu eram cam dezamagita. Acum s-a bucurat de baietel f. mult, dar nu a mai plans si... mai vrea o fetita...
Eu sunt racita si tusesc. Ce pot lua de tuse. Stiu ca Stodal-ul este homeopat si nu scrie ca ar fi contraindicat in sarcina, dar nu m-am riscat sa iau nimic.
Va pupam
Cornelia
(18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
babygirl spune:
Buna dimineata!
Androix, m-ai facut sa zambesc cand am citit despre irascibilitatea ta. Parca il vedeam pe sotul tau bombanind pe podea... Eu m-am mai potolit, dar nu complet. In noiembrie explodam, de-a dreptul. In fine, noi in noiembrie am avut si nunta, iar eu ma agitam si ma invarteam prin restaurant facandu-le obs. ospatarilor, penalizand servirea, schimband aranjamentele, mutand prajiturile pe mese. Nu am apucat sa mananc mai nimic. Cumnata mea mi-a zis la un moment dat sa stau linistita si sa ma las servita, ca deh, e nunta mea, iar eu sunt mireasa. Ti-ai gasit! Cand a venit un chelner la mine sa ma intrebe ce sa imi aduca de la bufet i-am spus ceva de genul:"De ce credeti ca am facut bufet. Eu vreau sa ma servesc singura, multumesc." Dupa ce ca o luna m-am certat cu parintii si socrii pt ca aveau idei, bune ce=i drept, legate de organizarea nuntii, in seara cu pricina eram sef p-acolo, nu mireasa. Cumplita am fost. Inca n-am vazut filmuletele, dar mi-e groaza sa ma uit si sa ma vad..:) Cu al meu sot ce sa mai zic..Il chinuiam infiorator. Nu faci aia, de ce faci aia, cum de ai facut aia? Repara masina ca o amani de atata timp / In loc sa stai cu mine tu repari masina? Sau: De ce nu-ti speli macar vasele tale?/ Nu mai face nimic, chem femeia la curatenie. Si as mai putea sa va spun multe...:) Jur ca n-am fost niciodata asa, dar va mai pot spune cu siguranta ca acum, scriind aceste lucruri, ma amuz pe cinste. Rusine sa-mi fie! :)De 2 sapt. m-am mai potolit, dar dupa cum am spus, nu de tot.
Vad ca toate mergegi la Iosup. Eu mi-am facut programare in ianuarie, la morfologica, adr la Pop, tot de la Diagnosis..:)
Toate cele bune si ale harului!
Adina / 14+ / Vladareanu- Elias
Cornelia spune:
Adina, dr. Pop e cel mai bun! Doar ca nu e asa de comunicativ si itifaci mai greu programare la el. Oricum, cred ca ai facut o alegere f. buna!
Cornelia
nefertari spune:
Buna dimineata, dragi mamici ! De cand am aflat ca voi avea o fetita parca ma simt .....mai feminina .
SI SA STITI CA N-AM GLUMIT CU PLATFUSUL !!! I-a prins "in vizor" laba piciorului si am vazut-o in toata splendoarea .Si eu am crezut prima oara ca glumeste ,dar chiar vorbea serios .
Vreau sa intreb si eu - 1.CARE E DIFERENTA INTRE ECHO SIMPLU SI MORFOLOGICA ????
2. PE UNA DINTRE POZE E SCRIS "LABII" - SE REFERA LA SEX SAU ..???
Intre timp o sa va povestesc cum au decurs ostilitatile
Cornelia spune:
Da, Neferari, la sex se refera. La mine scria "labii" si "fetita!!!!". As vrea si eu sa ma programez la Iosup, dar cred ca m-am trezit cam tarziu, pt. ca in prima sapt. din ianuarie o sa fiu in sapt. 22 si nici nu cred ca mai ma pot programa acum. Eu dupa ce am facut eco la Iosup[ cu MAria, am fost asa de fericita! Parca mi-a luat toate grijile.
Va pup,
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Irda spune:
Neata fetele!
Aveti idee daca la Giulesti au ecograf transvaginal?
Doctora mea e la Maternitatea Giulesti, n-am ajuns inca la ea .....am zis sa mai astept o saptamana, am UM pe 8.nov., ca poate se vede si bb la eco !
Saptamana viitoare ar avea 3 sapt si 2-3 zile, credeti ca s-ar vedea la un eco normal?Eu ma indoiesc !
Merci de un eventual raspuns !
PS: Nu e nimeni la gravidute de iulie-aug sper ca nu va suparati ca am intrebat la voi.
Irda
babygirl spune:
Cum se ajunge greu la POP??? Eu am sunat si am spus ca vreau sa ma programez. M-au intrebat din partea carui dr. vin si cine la- recomandat pe Pop, si le-am raspuns ca mi l-a recomandat o prietena. M-a rugat sa astept un pic, o fi intrebat pe cineva, apoi m-a programat in 26 ianuarie, deci dupa 3 luni, dar ideea e ca ma incadram in per. propice pt morfologica. Deci n-am ajuns la el cu pile. Cand o sa il intalnesc am sa-i spun ca sunt pacienta lui Vladareanu,daca ma intreaba, dar la programare nu am mentionat nici un dr. Poate ca a fost o zi cu noroc pt mine? Habar n-am .Oricum, mai am de asteptat mult si mor de curiozitate sa vad daca am fetita sau baietel. Sper sa primeasca caseta mea si sa-mi inregistreze echografia. Prietena mea mi-a spus si ea ca e mai rece si mai infumurat. In 4 ianuarie merg la intalnirea lunara cu Vladareanu. Poate imi spune el atunci, mai devreme.
Adina / 14+ / Vladareanu- Elias
gabitzam spune:
Se ajunge greu la Pop in sensul ca dureaza 2-3 luni de la momentul programarii pina la ecografie, nu ca ar fi vreo problema in a te primi.
Eu mi-am facut pe la inceputul lui noiembrie, pentru 24 ianuarie, la dr. Pop. Doctorita mea a insistat sa merg la sanador,ca au aparat mai tare, asa ca am o programare si la sanador, la eco 3D, pe 10 ianuarie. Nu cred ca o sa merg la amindoua, ca n-am atitia bani.
Azi iar am o dimineata somnoroasa...De vreo saptamina ma trezesc spre dimineata si nu mai pot sa adorm, ma intorc de pe o parte pe alta, stau cu ochii in pereti, astept sa sune ceasul...Dupa care dormitez pe la servici.
Gabitza
Cornelia spune:
Adina, pai asta vroiam sa spun ca dureaza mult programarile. Trei luni mi se pare chiar rezonabil. Cred ca acum s-au mai impartit pacientele si se duc multe si la Iosup.
Irda, sapt. viit. sigur se vede la eco intravaginal. In sapt. a 6-a eu i-am auzit si inimioara. La eco normal, nu stiu, s-ar putea sa fie cam devreme.
Cornelia