Mamici de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Woow - inseamna ca nu mai exista dubii in privinta sexului !
Am o domnisoara sanatoasa si frumoasa foc ! Tati s-a indragostit de ea subit si acum mi se adreseaza la plural - Fetele mele !
O sa va rog sa-mi explicati si mie cate ceva ,cand o sa scot din mainile lu' tati hartiile de la dr , ca mai are putin si doarme cu fotografiile fica-si sub perna !
Ce am retinut e ca are 18 sapt - inima are 149 batai - lungime - aprox 14 cm .

MA mir ca nu am plans de emotie la cate am vazut - e prima oara in viata cand traiesc o asemenea experienta !!! Ma uitam ca proasta in ecran si radeam cu gura pana la urechi . Punctul culminant a fost cand i-am auzit inimioara !!!!!!!!!

Domnul dr. e un dulce - destul de tacut ,insa hatru si foarte placut atunci cand vorbeste .Dupa mine - un adevarat profesionist ! A meritat toti banii !!!!
Eu sunt cam vorbareata din fire si abia asteptam "un deget" ca sa-mi turuie gurita .
Asa ca i-am povestit de site , de reclama care i se face , i-am spus adresa unde se poate uita cate laude i se aduc .
N-o sa va vina sa credeti dar s-a intimidat !! Acum insa urmeaza partea mai putin buna - N-am avut curajul sa spun de reducere
Eram aproape de partea cu reducerea cand - hop -asistenta imi intinde plicul cu pozele . Asta m-a blocat .
Totusi - sa fiti sigure ca am facut introducerea, am deschis drumul .
Poate fetele care vor merge la el ar trebui sa faca o selectie cu mesajele - sau sa deschidem un subiect dedicat dansului pe care apoi sa-l scoatem la imprimanta si sa i-l dam la citit .
Dupa cate ma pricep eu la oameni , cred ca i-ar face placere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by babygirl

m-a programat in 26 ianuarie, deci dupa 3 luni,

.

Si 3 luni ti se pare putin?! La Isoup din cate stiu dureaza cateva saptamani, maxim o luna!

Oricum eu raman fidela ecografistei mele pe care o sun si ma programeaza atunci cand am eu chef (desi si daca as face programare normala n-ar dura mai mult de 2 saptamani).

Nefertari, sa-ti traiasca fetitza!

Irda, sincer, n-am nici o idee daca au sau nu eco transvaginal acolo, in mod normal ar trebui sa aiba pentru ca e una din cele mai mari maternitati din Bucuresti. Totusi, la doar 3 saptamani la eco normal sigur nu se vede (decat poate pentru un ochi de doctor cu experienta) si abia abia poti vedea ceva la transvaginal (eu aveam 7 saptamani si ceva cand io-am vazut inimioara prima oara)

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!
Nefertari povesteste tot abia stept. Doamne ce ma bucur pentru tine...
GAbitza si eu merg tot la SAnador pe 18 ianuarie dar dna doctor la mine pe trimitere a scris eco 4D! M-am si amuzat la inceput de asta, poate se refera si la alte masuratoti ca patru dimensiuni....
Stii daca aclo iti dau pe caseta la cerere? Spunea cineva l aun moment dat ca s-a facut 2,8 milioane! De 2,4 stiam de cand m-am programat dar totusi....

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumesc de raspuns Cornelia !
Tu unde ai facut eco transvaginala?
Eu sunt cam picata de pe luna in momentele astea si nici n-am facut vreodata eco.
Daca imi poti da detalii te rog....unde si cat a costat .

Pupici!

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Mno, inseamna ca am sunat eu din timp. Nu stiam cum sta treaba cand m-am hotarat sa fac morfologica la el. Am avut ca e bun si mi-a fost suficient. Nu mi l-a recomandat vreun dr. 26 ianuarie, adica data programarii inseamna pt mine sapt 20 de sarcina, deci numa' bine pt morfologica. Intr-adevar, as fi vrut cu cateva zile mai devreme, dar mi s-a spus ca nu se poate chiar in ziua aceea.

Am nevoie de un sfat, mai multe chiar. Situatia sta asa: Dr. meu ma cheama la cabinetul lui particular. Doar pe echo am dat 1,7 mil. Cat ii mai dau..? Ii mai dau...avand in vedere ca merg la cabinetul lui unde isi stabileste el tarifele? Daca el e prof. conf, director de spital, iar eu nasc cu cezariana, cat ii dau la nastere.? Am inteles ca e mult mai mult decat la ceilalti pt ca e cine e. In paralel mai merg si la dr. de la Pol. 10, de care apartin. Acolo nu dau nimic, bineinteles, dar ma mai cantareste, mai povestim, o sa imi dea co. medicale cand va fi cazul.

Adina / 14+ / Vladareanu- Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Nefertari, felicitari pt fetita! Ma bucur pt tine, mai ales pt ca fetita iti doreai. Si tati vrea fetita, si mama mea vrea fetita, si mama lui vrea fetita, dar eu simt ca eu o sa am baiat.:) Si daca o sa am fetita, sper sa ia culorile lui Mihai, sa fie o zana cu ochii de cer. Citindu-va sunt tot mai nerabdatoare sa aflu ce este. Iar daca va fi baiat...eheheeeeeee...deja simt mandrie! Te imbratisez. larg, tot mai larg.:)

Adina / 14+ / Vladareanu- Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Am uitat sa urez si eu "Bun venit !" pentru babylino !

Mickyyy - eu zic ca daca te simti bine nu are rost sa mai arunci banii pe echo - mai ales acum in preajma sarbatorilor . Eu pana acum am facut doar de 2 ori .

mstroie - avand in vedere ca avem "aceeasi varsta" , la mine nu a aparut nici o linie . Imi aduc aminte ca la prima sarcina imi aparuse o dunga maro pe buza de sus si era foarte sexi - dadea impresia de contur .

andutzy - ce-ar fi sa-ti schimbi dr de fam ?? Nu tu spuneai ca umbli pe la SP.Colentina ? Iti pot recomanda eu unul in zona .

mygirl - Felicitari pentru casa noua !

Tot nu m-a lamurit nimeni care e diferenta intre echo normal si morfo ? Mie cica mi s-a facut morfologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

1. Nelia ....................... UM 26.07......... DPN 2.05
2. At Andreea .................. UM 26.07 ........ DPN 2.05
3. Babylino .................... UM 27.07 ........ DPN 3.05
4. Cristinel ................... UM 31.07
5. Loreen ........................................ DPN 5.05 DELIA
6. Anky .......................................... DPN 8.05
7. Mios .............................. ???- .05
8. Mikka ......................................... DPN 9.05
9. Mstroie ..................... UM 4.08 ......... DPN 14.05
10. Nefertari ................... UM 4.08 ......... DPN 12.05
11. Ada 74 ..................... UM 4.08 ......... DPN 11.05
12. Micorint ................... UM 5.08 ......... DPN 12.05
13. Cornelia ................... UM 6.08 ......... DPN 12.05
14. Sirod ........................................ DPN 12.05
15. Simonaeus .................. UM 8.08
16. Carolinah .................. UM 9.08 ......... DPN 14.05
17. Ile2003 .................... UM 9.08 ......... DPN 15.05
18. Androix .................... UM 11.08 ........ DPN 18.05
19. Mygirl ..................... UM 11.08 ALEXANDRA
20. Corail ..................... UM 13.08
21. Mariamunteanu .............. UM 13.08
22. Carmen-Emiliana ............ UM 14.08 ........ DPN 21.05
23. FlorentinaG ................ UM 15.08 ........ DPN 22.05
24. Andutzy .................... UM 18.08
25. Mamaruta ................... UM 19.08
26. Gusta ...................... UM 19.08
27. Cloreta .................... UM 19.08 ........ DPN 29.05
28. Koko Nicol ................. UM 20.08
29. Roisin ..................... UM 21.08 ........ DPN 27.05
30. Matilda ...................................... DPN 29.05
31. Red Rose ................... UM 22.08 ........ DPN 28.05
32. Ade_x ...................... UM 23.08 ........ DPN 3.06
33. Mercedes ................... UM 30.08
34. Gabitzam ................... UM 30.08 ........ DPN 6.06 ANDREI STEFAN
35. NewMami .................... UM 1.09
36. Babygirl ................... UM 2.09
37. Aurasa ..................... UM 3.09 ......... DPN 10.06
38. Tora97 ..................... UM 3.09
39. Crissi ..................... UM 3.09
40. Monu ....................... UM 6.09 ......... DPN 13.06 ALEXIA IOANA
41. Mickyyy .................... UM 6.09
42. Pengunica .................................... DPN 15.06
43. Iuliana .................... UM 8.09 ......... DPN 18.06
44. Danelutza .................. UM 8.09
45. Ruxel ...................... UM 10.09 ........ DPN 16.06
46. Crissu ..................... UM 10.09
47. Speranta nu moare .......... UM 16.09 ........ DPN 26.06
48. Andreea.a .................. UM 24.09 ........ DPN 1.07
49. Nicodoh
50. Karmen
51. Gabimovi
52. Pisik 4ever

Cine nu se regaseste pe lista va rog sa-mi trimiteti PM ca sa pot face modificarile de rigoare. De asemenea stiu ca mai rasarisera niste fetite dar nu mai stiu ale cui erau. Va astept pe PM ca sa pun caruciorul colorat in dreptul numelui.
Pentru cele care v-ati hotarat deja va astept si cu numele bebeilor.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cloreta, eu ziceam de 2,8 mil la sanador. Plus inca 200mii inregistrarea cu caseta ta, sau 250mii cu caseta lor. Eu la telefon am zis ca vreau ecografie morfofetala, si fatuca aia m-a intrebat daca vreau si cu integrare tridimensionala. Am presupus ca asta este 3D, dar daca stau sa ma gindesc bine ar putea fi si 4D. Stai sa caut pe unde am gasit niste explicatii apropo de 3 sau 4D. Apropo, a parta dimensiune este timpul, ti-l arata pe bebe in miscare cica.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata la burtici,
Cornelia si Nefertari unde pe poza scrie de labii sa ma uit si eu pe pozele mele cu bebe sa vad daca intr-adevar mi-a scris. Scrie clar in romaneste sau sunt prescurtari d-alea de nu intelegi nimic. Mie dr. Iosup mi-a zis ca e baietel desi aveam doar 11 saptamani.Chiar o fi putut vedea?
Nefertari chiar i-ai zis de forum si ca discutam aici de mama focului ..........a fost impresionat? Ti-am zis si eu i-as fi zis ca e cel mai tare din parcare pe aici pe meleagurile burticilor dar parca imi inghitisem limbuta.Aceeasi impresie de om bland mi-a lasat-o si mie....vorbea foarte incet abia daca i-l auzeam....poate nu vroia sa-l trezeasca pe bebe.......glumescccccc!!!
Misto ideea cu listatul discutiilor ptr Iospu.....daca faceti selectia va pot ajuta cu listatul fara probleme.
Androix sa stii ca eu si Sperantza nu ne certam.....ne impartaseam doar cunostintele de matematica .......si ea a inteles ca vorbim de zilele de la UM.

Criss si si aziam intrat in 13 saptamani...uraaaaaaaaaa!!!!!

Mergi la inceput