Mamici de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Andreea, si la Municipal te lasa cu bebele in camera, ba chiar ti-l aduce la o ora-doua de la nastere si ti-l lasa zi si noapte (nu doar ziua, ca la Elias).
Oricum e prea devreme sa-ti povestesc care's conditiile pe-acolo, sigur pana ajungi sa nasti o sa uiti .
In mare, sunt 2 tipuri de saloane, de fapt doua corpuri pentru lauze, unul in care au baie proprie in camera si saloane cu 2 sau 3 paturi si altul in care sunt intre 3 si 6 mamici in camera si nu ai decat chiuveta si WC in camera. Apa calda, caldura, curatenie, asistente dragute sunt peste tot, numai ca la salonul "de lux" spagile la asistente sunt mult mai mari decat in partea cealalta, chiar daca serviciile sunt aceleasi. Aaa..exista si o rezerva care costa parca 70 EUR/zi (aviz amatoarelor ) unde ai absolut orice, TV, frigider, stai singura in camera, dar care se rezerva cu cateva luni inainte de nastere si n-o poti folosi decat daca stii sigur cand o sa nasti (in general in cazul cezarienei) pentru ca altfel daca o vei rezerva prea mult timp o sa te coste de-o sa te rupa. Oricum mie mi s-a parut aberant de scumpa si n-am avut nici un moment de gand sa o "inchriez", desi nasa Malinei care a nascut tot la Municipal (si pentru care bani nu's o problema) a stat acolo.
Oricum, in general de la Municipal se da drumul acasa foarte repede, nu apuci sa stai mai mult de 2-3 zile acolo (eu am nascut miercuri seara si vineri la pranz deja plecam din spital, adica fata avea o zi si vreo 16 ore, nici macar 2 zile n-apucase sa faca si eu eram deja acasa).

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetelor, eu am o intrebare: in ultima perioada (cam de 1 saptamina) beau foarte multa apa. Asta inseamna cam 2 litri pe zi, inclusiv ciorba, si o gramada de fructe. Nu maninc nici mai condimentat, nici mai sarat.

Stiu ca acuma retentia de apa este mai mare, si ma cam umflatzesc pe zi ce trece. Pina acum am luat doar 3 kg, dar nu mai raspund pt mine...

Voua vi se intimpla la fel? Ca in ritmul asta cred ca o sa ma plimb cu macaraua...

DPN 09.mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna seara fetelor...

liniste mare pe-aici. Asteptai cu "emotie" rezultatele de la alegeri?!

mikka nu este problema ca bei lichide, chiar este bine pentru rinichi care au treaba mai multa acum.Reduci riscul de a face infectii urinare.Iar de kilograme eu nu ma mai plang, ca in 20 de saptamani am luat 8kg si banuiesc ca nu ma opresc aici...

eu am aceeasi dilema cu miscatul bebelusului.Miercuri la control era bine ,chiar crescuse mai mult decat ma asteptam, insa tot nu este activa cum se spune in toate cartile.Am plimabat-o zilele acestea prin magazine cu lucruri frumoase ca doar vine Craciunul, i-am dat sa manance ce a vrut(mai bine zis ce-mi placea mie), i-am cerut parerea despre cadoul surorii mai mari de Mos...si ea nimic.Nu vrea sa miste si pace...
va doresc o saptamana linistita si spor la cumparaturi pentru sarbatori...!

Loreen ,Bianca (8 ani) siDelia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mikka,si eu am aceeasi problema.Eu m-am ingrasat pina acum 13 kg,dar nu imi fac probleme.Am sa dau eu kg. jos dupa ce nasc.Asta e.Si la prima sarcina m-am ingrasat 25 de kg.
Loreen,sa sti ca nici eu nu prea simt bebelusul,doar cind stau linistita parca,parca il simt un pic.
Abia astept sa merg pe 23 dec. din nou la echograf.

Numai bine va doresc la toate.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetili!
Azi implinesc 15 saptamani, se cheama ca intru in saptamina a 16. Nu mi-e foarte clar daca asta inseamna ca am intrat in luna a patra de sarcina.

Weekendul asta am umblat brambura prin magazine, aglomeratie mare peste tot. Aseara m-am culcat foarte tirziu, sint cam ametita acum... Si tot frec netul poate aflu totusi cine a cistigat alegerile.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata burtici. Cum de nu este nimeni pe aici la ora asta?

Mikka, esti o fericita daca ai luat numai 3 kg pana acum. Cu apa nu este nici o problema, chiar se recomanda 2 l/zi. Cat despre retentia de apa, nu prea stiu ce sa spun, dar daca te umflatzesti prea tare (presupun ca mainile si picioarele, nu?) ar fi bine sa-ti intrebi medicul.

Eu am luat vreo 9 kg pana acum, pana acum o luna eram disperata de ritmul in care cresc, dar acum m-am obisnuit. Cu gandul, nu cu kilogramele: stau la etajul 4 si gafai ca o locomotiva pana sus, pana si vecinele mele pensionare urca mai repede.

Va pup si ne vedem mai tarziu.

Lili si bb 18+ sapt.

Mergi la inceput

Gabitzam, cica peste o ora aflam primele rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna dimineata la burtici,
Fetele vineri am fost intinsa la Cora sa-mi iau carticica "Mama si copilul" despre care voi mi-ati spus ca o sa o gasesc la 200.000 de mii lei. De unde......una ca nu am gasit-o dar am gasit altele tot asa frumoase si interesante numai ca, costau intre 500.000 si 800.000 de miiiiiiiiiiiii.Mai caut.
Mickyy nu cred ca a deranjat pe cineva discutia nostra despre Radoi mai ales ca ai vazut au mai aparut mamici care nasc cu el.........eu zic ca e bine sa ne impartasim impresii, pareri etc. Am cautat ca disperata vineri povestea nasterii Malinei dar nu am gasit-o.......daca mai stii tu pe unde este imi dai si mie linkul...pleaseeeeeeee.
Anculina eu as vrea sa nasc cu Radoi....merg vineri la consultatie.....poate cand ai tu timp imi povestesti si mie cu a fost la tine (daca vrei pe PM ca sa nu se supere nimeni)
Altfel wekendul mi l-am petrecut singurica, adica cu bebe nu singurica, ca tati a fost in delegatie la munte.............marfa de el.
Criss si 13 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Alegeri pana nu se numara voturile, nu a castigat nimieni. Apoi cred ca se vor re-numara, asa ca ...

Fetita sau baiat-o sa aflu in o ora jumate. . Sunt intepenita de emotii, nu l-am vazut pe bb de o luna.
Vorbim la 12.

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Crissu, daca vrei 'Mama si copilul' a lui Capraru o gasesti pe www.dol.ro cu reducere, la 435.000 lei. Pe alte site-uri este la peste 500.000.

La www.teora.ro am gasit 'Cartea viitoarei mame' la 120.000 (fara TVA), dar nu stiu cat de buna este.

Lili si bb 18+ sapt.

Mergi la inceput