Mamici de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Andreea si eu am acelasi program in weekend + geamuri, perdele, ehe eu visez sa termin tot maine, mai ales ca am ajutor de nadejde - sotul - de-abia stept sa-i dau indicatii sterge pe acolo, suiete pe acolo, abia astept sa-l muncesc sa vada si el cum e.
Va pup si week-end placut!

Mari18+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Ce bine de voi ca plecati asa devreme ! Eu stau aici pana la 17.30 , urmeaza drumul pana acasa - o ora jumate . Abia pe la 19.30 reusesc sa ma linistesc un pic !
Si asta in fiecare zi !
Weekend placut si spor la smotru !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dar unde lucri de faci o ora jumate pe drum? La ora de plecare v-am luat: eu plec la 18:30 si inainte de a ramane insarcinata plecam la 19:00.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

nefertari, si eu tot la 17.30 termin...da' fac doar juma de ora pana acasa.
Numai ca acolo desi am net pe cablu (adica non-stop) nu ma lasa terorista mica sa pierd vremea prea mult pe forum, in cel mai fericit caz reusesc sa citesc ceva cu ea in brate, dar de scris e imposibil, cum vede tastatura, cum se repede si ea sa butoneze ceva .

De smotru am scapat...am o doamna care se ocupa de menaj...o astept maine sa vina ca deja dupa o saptamana i se simte lipsa .

Simona, iertare ca ti-am facut capul patrat cu Radoi...promit sa nu se mai intample ....crissu....de-acum incolo daca mai vrei ceva informatii despre dom doctor, te astept cu un PM...ca altfel o sa ajungem sa monologam doar noi 2 pe-aici .

Hai ca am fugit si eu spre casa...pupici si week-end placut tuturor...nu stiu cat, cand si daca mai apuc sa intru pe net de acasa!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Fetele, ma bag si eu in seama la ora asta, cand oricum banuiesc ca nu se mai afla nici o alta "insomniaca" pe aici. Dar vroiam doar sa ma inscriu si eu pe lista pacientelor dr-lui Radoi. N-am fost decat la 2 consultatii, pe 17 urmeaza a treia + eco , dar mi-a facut deja o impresie buna. Plus ca mi-a zis Mickyyy la un moment dat ca a nascut cu el si e ok, asa ca merg pe mana ei.
Va pupicesc, weekend placut si.. somn usor in continuare!

11 saptamani

Andreea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna, fetele !
M-a apucat nostalgia, eu am nascut anul acesta pe 26 mai o fetita si am intrat si eu, pe la voi, din nostalgie...
Am nascut la Municipal, prin cezariana, cu Radoi, ca tot vorbeati de el. Si eco am facut la Centrul Unirea la Iosup, ca am vazut ca vorbeati si de el... 2 profesionisti.
Daca aveti ceva intrebari, orice, sariti, ca imi face placere...
Copilasul meu in week-end are program de rasfat, nu mai doarme singurica la ea in pat, in camera ei, doarme cu noi in pat... dar acum am lasat-o cu tati, ca nu mai am somn...
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Buna,
daca tot s-a discutat atat de Municipal ia sa zic si io ce am aflat de Elias.
E mult mai frumusel decat acum 6 ani si supriseeeeeeeeeee am inteles ca stai peste zi cu bb in camera, seara ti-l iau.
Si ce mi se pare mult imbunatatit, ai voie sa primesti vizite ca asta ma omorase data trecuta.
Va pupam si WE placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am intrat doar sa va salut si sa va urez week-end placut tuturor!
Vad ca peste week-end nu prea e nimeni pe forum.....doar eu bantui pe-aici de nebuna , profit ca doarme galusca mice si-mi fac de cap!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Si eu sunt pe aici! Ma informez..
Si ma bucur sa aud lucruri bune despre dr. Radoi. Ma batea gandul totusi sa nasc la Elias, ca acolo m-am nascut si eu si ar fi fost asa.. frumos. Dar mai am timp sa ma gandesc. Oricum, suna bine faptul a te lasa sa stai cu bebe in camera. La Municipal oare cum o fi? Mickyyy?
Va pup si sa aveti un weekend asa cum vi-l doriti!
A! Si sa nu uitati sa mergeti si la vot!

11+

Andreea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Salutare celor care bantuie pe la munca in weekend... Si boieroaicelor care stau acasa, cu burticile la mangaiat...

Si la Municipal exista corpul A2, cred, in care mamicile stau tot timpul in camera cu bb-ii, au baie proprie, in saloane cu 2 paturi. Exista insa pe forum un topic despre Municipal, am inteles ca sunt ok si medicii / asistentele, si conditiile.

Cel putin asa imi doresc sa fie, ca acolo voi naste si eu...

Hodina placuta!

DPN 09.mai

Mergi la inceput