Mamici de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
crissu spune:
Mickyyy multumesc din suflet pentru informatii....esti o draguta.

M-a linistit ceea ce mi-ai zis tu......stii era povestea aia trista cu Radoi pe aici pe forum.........e normal sa-ti faci griji.Mie mi l-a recomandat tot un medic (o prietena medic) si nu cred ca ma trimitea asa aiurea. Asa ca vom fi pe maini bune......cel putin eu vreau sa gandesc pozitiv cu toate ca sunt cam panicoasa.![]()
M-am programat vinerea viitoare la CMU ca nu stiam de Apolo acum te-am auzit pe tine. Costa intr-adevar cu 200.000 mai mult dar.........acum asta e macar sa fie bine. As mai dori daca nu te stresez maxim sa te intreb cum ajung acolo ca nu am inteles prea bine adresa? Daca face ecografie asta intra in pretul consultatiei sau separat? Gata Mickyy ca te-am inebunit dar ma simt mai bine cand stiu ca mai e cineva care v-a naste cu el.......o sa ne povestim ce ne-a zis pe la consultatii daca vrei bineanteles.
Pupici de la Criss si
13 saptamani
Mickyyy spune:
crissu, si eu am citit povestea aia despre Radoi (cred ca vorbim de acelasi lucru), eram deja pacienta lui de ceva vreme si-am zis sa risc, mie nu mi-a facaut absolut nimic care sa-mi dea de gandit sau sa-mi inspire neincredere (desi imediat dupa ce-am citit povestea aia incepusem sa-i interpretez fiecare gest poate poate gasesc ceva in neregula), insa in final am avut confirmarea ca instictul nu m-a inselat.
Iti las si nr. de telefon de la Polo, poti evebntual sa suni sa vezi daca mai are si acolo consultatii: 410.16.65 sau 410.17.70.
Cum ajungi...pai simplu...este in spatele Magazinului Eva de pe Bulevadrdul Magheru. De la Romana cum mergi spre Universitate, la al doilea semafor (inainte de magazinul EVA) faci dreapta, mergi cam 100m si pe partea stanga se vede o cladire pe care scrie mare Centru Medical Unirea (mi se pare ca strada se cheama George Enescu). Intri frumos inauntru, mergi la primul ghiseu din fata, spui ca ai programare la el si o sa te trimita sus la etaj, urci scarile pana la 1, si o sa vezi o usa pe care scrie Ginecologie parca. Oricum in general e aglomerat pe-acolo asa ca foarte rar se nimereste ca programarea sa fie chiar la ora fixata de tine.
Consultatia costa 600.000, ecografia (facuta de el) doar 500.000
(sper sa nu fi fost vreo gresala, pentru ca initial tipa de la receptie care cauta in lista de preturi gasise 1.300.000 le eco trim I iar cea de langa ea care era mai veche in functie i-a zis ca a gresit, ca ar fi doar 500.000 si ca s-a uitat ea aiurea, asa ca eu i-am dat 500.000 si le-am lasat pe ele sa verifice ce si cum).
Eu cand am fost ultima oara mi-a facut doar ecografie si mi-a dat un listoi de analize de facut, dar de platit am platit doar eco, nu si consultatia.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissu spune:
Mickyyy sarut-mana si mii de multumiri..........mai cu lux de amanunte nici nu se putea.Mersi inca o data.
Eu deja am facut eco ptr primul trimestru de sarcina la Iosup si o sa-i arat lui Radoi sa vedem ce zice. (aici m-a costat 1.400.000 la Diagnosis). Am observat si eu ca sunt doua tipe la receptie si una cred ca este noua ca se auzea prin telefon instructiunile care i le dadea cineva de langa.
George Enescu e strada ca atat intelesesem si eu.......neuronul singuratic ![]()
![]()
Mickyyy weekeend placut tie si la toate burticile!!!! Ne mai auzim!!!
Criss si
DPn 17-26 iunie.
Mickyyy spune:
Hai ca m-a apucat limbarita, mai voiam sa-ti zic ceva despre el si am uitat mai devreme.
Cand am nascut eu (nu stiu daca si acum mai e valabil) el era sefu ambulatoriului de la Municipal, asa ca simpla rostire a numelui lui mi-a deschis o gramada de usi
. Am avut la un momentdat niste probleme (s-au dovedit a fi "imaginare", stresuri de femeie gravida
), ameteam destul de mult si mi-a fost teama sa nu fie ceva mai grav, asa ca am pus mana pe telefon si l-am sunat (eram un "nimeni" pentru el, una din numeroasele paciente care veneau la el la consulatie, fara nici un fel de pile sau recomandari de la cineva). N-a stut nici el cat e de grav asa ca m-a chemat la Municipal sa-mi faca niste consulatii, am ajuns acolo, a pus mana pe telefon si l-a sunat pe dr. X (oricum nu mai stiu cum il cheama, neurolog recunoscut) sa-i ceara sa ma consulte. Vreau sa zic ca a venit asistenta dr. X personal la mine, m-a bagat imediat in cabinet la doctor (desi erau afara o gramada de oameni care-si asteptau randul printre care o batranica in scaun cu rotile care sincer m-a impresionat, era vai si amar de capul ei si n-o baga nimeni in seama), m-a consultat, nu mi-a gasit nimic si m-a trimis la ORL, am ajuns acolo, acelasi tratament, cand a auzit ca vin din partea dr. Radoi am intrat imediat in cabinet, m-a consultat amanuntit, tot nimic, cu fisa completata am revenit la neurologie, am intrat bineinteles in fata sa-mi analizeze rezultatele. Totul a durat foarte putin si nici n-am dat nici un ban nimanui, spunea doar ca's pacienta lui si sareau toti sa ma bage-n fata (asta fara sa mai confirme el ceva).
Iar cand m-am internat ca sa nasc, tot la fel, eram pacienta dr. Radoi, ma consultau asistentele din ora-n ora (in timp ce alte fete zaceau ore-n sir fara sa le bage nimeni in seama, ba chiar tin minte ca o fata care a nascut la juma de ora dupa mine se tot vaita si n-o consulta nimeni iar cand intr-un final a venit si la ea o asistenta sa o consulte avea deja dilatatie 9, si-au urcat-o direct pe masa de nasteri). Iar eu stateam la monitorizare de la dilatatie 3, adica de mai bine de 4 ore. Cand a fost sa plec din spital am avut ceva probleme cu hartiile (eu eram divortata dar nu aveam scoasa hotararea de divort definitiva de la tribunal) si asistentele nu voiau sa-mi faca externarea fara acea hartie pentru ca altfel ar fi trebuit sa treaca in dreptul tatalui pe fost meu sot desi el saracu nu mai avea nici o contributie. Asa ca am vorbit cu doctorul si desi initial a zis ca nu are cu ce sa ma ajute, la cateva minute dupa, a aprut asistenta si m-a pus sa semnez o hartie pe propria raspundere si mi-a dat drumul (si m-as mira sa fie o coincidenta penru ca in momentul cand a intrat in salon nu a intrebat de mine desi stia cum ma cheama din fisa, ci de pacienta dr. Radoi)
Hai ca m-am apucat sa-i fac reclama moca
...am deviat total de la subiect....da' sper sa nu va suparati pe mine...mesajul asta e pentru crisuu...restul scuze ca v-am plictisit degeaba 
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissu spune:
Mickyyy ce-mi place cand ai limbarita......asa asa zi ca tare m-ai uns la suflet........doamne sper sa fie bine pentru amandoua si de data asta.![]()
![]()
Apropo, si acum Radoi e sef la Ambulatoriu....m-am uitat pe site la sp.Universitar si am vazut ca e la Sectia de ostretica-ginecologie numarul II si scrie acolo ce pregatire are si de chestia asta cum Ambulatoriu. Marfa ![]()
A si stiu ce vrei sa spui cu imaginare stresuri de gravida.......cred ca o sa albesc la 23 de ani dupa sarcina asta.
Dar observi ceva draga mea Mickyy ca doar noi doua mai bantuim pe aici? Unde or fi disparut burticile? Sa stii ca au sters-o mai devreme de la munca fiindca e vineri........lasa ca e bine asa!!!!
. Nu vrei sa plecam acasa si poate mai vorbim sau tu deja esti acasa? Multumesc inca o data Mickyy!

Pupici Criss si 
sperantza nu moare spune:
Buna tuturor, mamici cu burtici
ce grabite sunteti deja vad pe lista ca ati inceput sa alegeti si numele, deja avem o fetita si-un baiat cu nume cu tot. facem progrese nu alta, ati ales nume frumoase. Alexia si Stefan, chiar le-am pus pe lista de asteptare
andreea, cu vila n-a fost ironie, chiar mi-a placut cum ai gandit
quote:
Originally posted by crissu
Androix sa stii ca eu si Sperantza nu ne certam.....ne impartaseam doar cunostintele de matematica.......si ea a inteles ca vorbim de zilele de la UM.
Criss sisi aziam intrat in 13 saptamani...uraaaaaaaaaa!!!!!
nu ne certam, ne contrazicem! ba ai intrat in a 14-a, ca de la prima zi pana la a 7-a inclusiv esti in prima sapt, e drept ca de-abia in a 8-a zi ai o saptamana, dar eu azi am 12 sapt si 1-2 zile,. deci am intrat in a 13-a

week end placut ca fug acasa

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
at andreea spune:
Sunt aici, dar ma dau pe Rasdaq intre timp. Si mai caut pe web una alta.
Luni, marti si miercuri colegii mei merg la munte. Unde, de altfel, e super misto, mai ales cu zapada de 2 metri si mai ales cand nu esti gravida
. Am fost in 15 martie acolo, s-a inzapezit autocarul si am urcat pe jos vreo 5 km, ceea ce a fost super distractiv. ![]()
Acuma nu ma duc nici daca ma cara in spate, asa ca raman sa pazesc sediul.
Trei zile, trai pe vatrai: jazz la boxe, net non-stop, nu ma bazaie nimeni la creier, ![]()
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)
at andreea spune:
Speranta stiu ca n-a fost ironie. Si raspunsul meu a fost doar... sincer.
Se apropie weekendul, adica frecat faianta si mobila. Dar am ajutor de nadejde si le facem pe toate cum trebe.
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)
Cloreta spune:
Ah, hai ca am avut treaba si am si umblat azi..
Vad ca nu ati fost prea multe.
Sunt rupta de subiecte:) Va pupacesc, vorbim luni.
Week-end fain!
Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg
simonaeus spune:
Fetelor si eu am fost pe aici toata ziua, dar cum subiectele erau despre dr. Radoi, despre care eu nu stiu nimic am stat deopparte.
Va urez un we placut, odihna multa sau spor la treaba celor care vor face smotru.
Va pupic
Simona