Mamici de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
at andreea spune:
Dunga subtire pe burta am si eu, mstroie. Teoretic bebele se misca numai dupa 20 saptamani, asa ca mai astepti putin.
Al meu se misca daca ii dau prajituri, la o ora dupa 1 ecler, de exemplu, parca e turbat, cred ca sare in sus si se arunca cu tot corpul intr-o parte. Azi noapte la 4 facea iarasi pe nebunu' de m-am trezit, la 6 la fel, m-a trimis la baie. Precoce, precoce, dar parca prea de tot topaie.
Aseara am mancat ceva ce in mod normal nu as fi inghitit nici batuta: am inceput cu un varf de ureche de porc, apoi am mancat ceafa la gratar, 2 bucati suculente. Ce bun a fost, mai mananc si azi!
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)
nefertari spune:
gusta - Distractie placuta ! La multi ani !
mstroie - am inteles ca era vorba de burta - eu ziceam de dungi in general - a fost pe buza superioara . Pe burta inca nu am .
Daca voi spuneti ca bb misca de la 20 de sapt. inseamna ca fata mea e tare precoaca - misca de la 15 sapt. Acum si-a luat avant si cand imi da cate un ghiont se simte deja cu mana .
at.andreea - eu cred ca se bucura
. Rabdare si.....ceafa la gratar pana luni !
babylino spune:
Mai burticoaselor vad ca mai toate ati fost sau sunteti programate la Dr.Iosup, eu sunt programata pe 14 ian.la Dr.Pop si sper sa nu fie mare diferenta intre cei doi. Din ceea ce scrieti voi sa inteleg ca este mai bun Dr.Iosup ca mie mi-a spus mai multa lume ca Dr.Pop este cel mai bun. Eu o sa fiu in 24 sapt.atunci sper ca nu este prea tarziu ca atunci au putut sa ma programeze. Pe BB eu il simt miscand de vreo 3 sapt. cam ciudat ca este destul de devreme dar sunt sigura ca el misca ptr.ca acum la 19 sapt.simt la fel.
19 sapt.
babygirl spune:
babylino, si eu ajung la pop tot in ianuarie, dar dupa tine. spune-mi si mie cum a fost, te rog, inainte de 26 ianuarie. eu stiu ca el e f bun, dar e mai rece si distant.
Adina / 14+ / Vladareanu- Elias
Cornelia spune:
E foarte bine sa miste mai repede! Sunteti fericite. Si bb din burtica a miscat devreme, dar il simt doar de 1-2 ori/zi.
Babylino, pai spuneam mai devreme ca de fapt dr. Pop e considerat cel mai bun.
Noi va pupam si va uram week-end placut! Am zi scurta si pana luni prevad ca voi o sa treceti la cap. 14. Spor la scris!![]()
Cornelia
(18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
crissu spune:
Androix mi-ai pus carucior albastru esti meseriasa.........sper sa nu-ti cer sa-l schimbi.
Pai fetele mie nu mi-a scris nimic de sex pe poze ci a incercuit ceva la care a scris omfalocel sau cam asa ceva.........ce-o fi asta, ca habar nu am.
Nefertari cred ca la mine si-a dat seama dupa bataile inimii care cica sunt mai dese la baietei (168 batai pe minut)si probabil ca asa cum zici tu ochiul lui format.........
Andreea ai taiat porcul ca mi-ai facut pofta de sorici......
.....ureche de porc........nu va strambati ca e buna.
Azi m-am programat la doctorul Radoi, ca de al meu nu prea sunt multumita, si mai ales ca nici voi nu ati auzit de el (Ciulcu Petru).........stiti ceva de el. Aaaaaaa consultatia e la CMU ca acolo are cabinet particular si ma costa 600.000.
Criss si 
crissu spune:
Mickyy am citit pe forum si am vazut ca tu esti pacienta lui Radoi.....ai putea sa-mi zici si mie cum ti s-a parut? Vei naste cu el nu?
Criss si 
Mickyyy spune:
crissu, da' eu sunt pacienta lui si am nascut si asta-primavara tot cu el si voi merge in continuare pe mana lui.
Daca vrei sa iesi mai ieftin la consultatie, du-te la clinica Apolo, acolo are insa doar joia program (avea acum cateva luni, daca s-o mai fi modificat ceva, nu stiu) si costa 400.000 consultatia
.
ii povesteam si andreei intr-un mesaj mai vechi, nu e adeptul prea multor ecografii asa ca daca vrei neaparat sa-ti faca si ecografie mergi la CMU vineri dupa ora 5 (in restul timpului ecograful e ocupat si nu se baga decat daca e vreo urgenta).
Daca vrei mai multe amanunte despre el sau orice altceva, intreaba-ma si-ti raspund cu placere.
Oricum pe mine cred ca deja ma stie de oaie breaza, ca n-a trecut nici o luna de cand plngeam pe la usa cabinetului lui ca nu eram in stare sa fac avort....asa ca atunci cand l-am sunat ultima oara pe mobil nici n-a mai trebuit sa-i spun altceva despre mine, m-a recunoscut imediat ![]()
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Mickyyy spune:
Ce mi-a placut mie la el, tot timpul mi-a inspirat incredere, mi-a raspuns la orice intrebare i-am pus, mi-a raspuns la telefon chiar si sambata la 6 dimineata chiar daca nu stia cine-l suna, a venit la nastere (s-a intamplat sa fie in timpul saptamanii, desi cred ca si in week-end ar fi venit), a stiut sa ma linisteasca in momentele de dinaintea nasterii, iar nasterea in sine a fost impecabila....am nascut cu epidurala, n-am simtit nimic, epiziotomia s-a vindecat in cateva zile, n-am avut nici un fel de complicatii, totul a mers snur!
Si nici nu vrea sa ia bani inainte de nastere (eu i-am dat dupa din principiu, dar mai era un tatic pe-acolo in ziua in care trebuia eu sa nasc si auzeam discutia lui cu Radoi, cand taticul stresat voia sa-i dea un plic si el ii explica ca nu vrea nimic acum, sa aiba rabdare sa nasca sotia, sa vada ca totul e in regula si abia apoi daca va mai vrea poate sa-i dea ceva). Asa ca raportat la alti medici care cer dinainte cu nerusinare, mie mi s-a parut super ok din pucntul asta de vedere, poti sa nasti bine-merci si sa nu-i dai nimic, el n-are de unde sa stie ce sau cat va primi, si tot la fel de bine se va purta cu tine.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii