Mamici de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
monu spune:
mickyyy,
smecherila ce esti! nu stiu exact DPN final ca de fiecare data a fluctuat. de la 13.06.05 la 04.06.05. sa vedem sapt viitoare ce DPN mai iese.
nefertari spune:
crissu - la mine labiile sunt aratate cu sagetele chiar pe poza si scrie mare si clar . La tine , fiind doar 11 sapt. e posibil sa nu existe un indiciu clar ,insa un dr. cu ochiul format are semnele lui .
Cat despre forum - ei bine DA ,I-AM SPUS ! si i-am mai spus ca daca ar citi impresiile de aici i-ar face placere - am redat aproape cuvant cu cuvant !
gusta spune:
Buna burtici.
Azi find ziua lui tati am vorbit cu bebe ca trebuie sa fie cuminte si sa o asculte pe mami care vrea sa faca o surpriza lui tati si cred ca a inteles saracutul ca de dimineata nu ma chinuit si nici obosita nu ma simt.Chestia cu restaurantul nu tine ca vor niste neamuri sa ne faca o vizita si am sa le arat eu lor ce inseamna sa fii roman si am sa fac un tort bun ca sa moara de ciuada si daca ma supara ii las numai sa-l priveasca ca ce doar am pofte. Cred ca m-am dus rau cu capul dar asta e .
Nu stiu daca mai intru azi asa ca va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos si cat mai multe partide de
din partea bebeilor.
Va pup dulce.
marilena 17saptamani
babygirl spune:
Miky, am vazut cateva dintre pozele cu Malina. Este adorabila!! Poza cu Malina in cadita e minunata! Sa fiti fericiti!
Adina / 14+ / Vladareanu- Elias
at andreea spune:
Mai, fetelor, am luat o clapa de zile mari.

Aseara am fost la cumparaturi, am achizitionat un pachetoi de craciun cu un whisky de la mama lui pt. nea doctoru', ca asa am vrut eu, nu ca trebuie, o ciocolata elvetiana deloc ieftina pt. asistenta, pungi de cadouri, alea, alea.
Azi dimineata m-am imbracat frumos, cat se poate avand in vedere ca burta este maricica deja si am purces cu taticu' la doctor sa vedem ce avem.
Ajungem acolo-pauza, doctorul nu poate veni azi ca are ceva urgente si ca numia luni de la 11. Pai sa nu mor de ciuda, la cat de nerabdatoare sunt.
Acum sunt varza 
] mai trebe sa astept...
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)
mstroie spune:
gusta la muti ani pentru tati si petrecere frumoasa
Mai fetelor mie tot nu mi-a miscat bebele
, spunetimi si mie pana la cate saptamani trebuie sa miste?
nefertari pe ce buza zici ca ti-a aparut dunga
? ca eu vorbeam de burta
E vineri uraaaaaaa!!!!![]()
Mari
18+ saptamani
Cornelia spune:
Mari, ti-am mai zis sa nu il stresezi pe bb, e mai cuminte, ce vrei? Eu pe Maria am simtit-o in sapt. 20 si nici atunci cine stie ce. Si asa cum a fosr in burtica de cumintica a fost si ca bebelus: nu a plans, a dormit toata noaptea d ela 1 luna, a papat tot (din pacate lapte formula). E... acum s-au mai schimbat lucrurile, dar a crescut si vrea sa mai simt si eu ca am copil!
Cornelia
(18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)