Mamici de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Mickyyy, imi pare rau ca nu ai reusit nici de data asta.
La ce medic mergi tu?
Poate ar trebui sa suni inainte ca sa nu bati drumul degeaba si daca nici data viitoare nu e schimba-l.

Gusta, cum v-ati distrat la ziua lui tati?
Si eu am dureri de spate si de burta uneori, dar am fost joi la doctora, m-a tot palpat si a spus ca suntem OK.

Cred ca l-am simtit mai bine pe bebe de dimineata

Simona UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mickyy, absolut superba povestea voastra si plus de asta sunteti doua frumoase asa ca tati al vostru ar trebuie sa fie mandru nevoie mare de voi.
Dupa cum ai povestit tu, asa de frumos si de haios chiar,pare sa fie floare la ureche.........sigur istoria se v-a repeta!!!! Oricum pari o femeie foarte puternica (calculand si dupa inaltime 1.78 mama miaaa)......cu mine ce sa faci la 1.56 ...pigmeu nu alta.
Gusta pe mine ma mai supara spatele dar nu asa de rau........la mine zic eu ca este de la statul pe scaun 9-10 ore.
Gabitzam si Cloreta mersic pentru informatiile despre carte.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by simonaeus

Mickyyy, imi pare rau ca nu ai reusit nici de data asta.
La ce medic mergi tu?
Poate ar trebui sa suni inainte ca sa nu bati drumul degeaba si daca nici data viitoare nu e schimba-l.

Sigur cu mine vorbesti? sau cu mikka? Ca eu nu prea am nici un fel de probleme cu medicul, nici cel de familie nici ginecologul .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Cu Mikka vorbea.....ea s-a dus la eco si iar i-a tras teapa medicul ala....neseriosul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

AZI NU AM CHEF DE NIMIC ! As sta cu burta in sus sa ma joc cu fata mea , sa ascult muzica si sa mananc mancaruri bune (servite la pat daca s-ar putea) .
Pe zi ce trece ma cuprinde febra sarbatorilor .
A vazut cuneva brazi in piata ? Eu am vazut doar la Carrefour - la 1 m costau in jur de 1.500.000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

scuze Mickyyy, era de fapt vorba de Andreea.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Si eu il astept pe Capsuna sa miste, probabil in jur de 17-19 decembrie, nu stiu ce sa zic...parca as fi la primul bb !
Am avut ultima menstruatie in 5 august, dar neavand un ciclu regulat nu mai stiu ce si cum...eu banui ca s-a intimplat in jur de 20 august...deci, pina la Craciun trebuie sa-l simt,nu?
Uite, mamici si mamici in devenire, mai promit o data ca o sa fiu cu voi...sper ca de data asta sa-mi tin cuvintul!
va pupacesc

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

gabitzam - eu ziceam de "testul"cu acul - mie mi l-a facut mama cu vreo luna inainte de echo si mi-a spus ca va fi fata . Si asa a fost :))))))))))

Mickyyy - de ce nu incerci sa scrii o carte ? Inca nu am citit povestea nasterii , insa am citit alte mesaje care mi s-au parut scrise superb.

at.andreea - alt echo nu mai exista in tot orasul ala ??? Nu mi se pare corect sa ai atatea emotii , mai ales in perioada asta !

gusta - eu nu am probleme cu spatele - pentru ca nu stau prea mult in picioare si nici nu ma omor cu treburile casnice . Poate ai nevoie de mai multa odihna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Crissu cartea "Mama si copilul " nu are cum sa coste 200.000 lei. Eu o am de cand eram si eu insarcinata, acum un an si de atunci m-a costat aproape 500.000 lei. O mai gasesti cu 4 sute si ceva cel mai putin.dar merita, pt. ca te folosesti de ea pana are copilul 6 sau 7 ani, nu mai stiu exact.
In legatura cu Radoi, mai bine intreaba-ma tu exact ce te intereseaza si iti voi raspunde la orice intrebare - in limita timpului pe care mi-l lasa comorica mea mica - .Am scris ceva si pe-aici, pe forum, dupa ce am nascut, o sa caut pe unde si-ti zic unde sa cauti.
Te pup.
http://community.webshots.com/user/ankulina
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Hai ca am gasit si am intrat sa-ti zic acum, ca imi doarme comorica, mai tarziu nu stiu daca pot sa mai intru.
Dar sa stii ca eu am nascut prin cezariana. Nu stiu cum o sa nasti tu.
La " Nasterea pe glob " la " Despre doctorii si spitalele unde ati nascut " la paginile 9,11 si 12.
Pupici.
http://community.webshots.com/user/ankulina

Mergi la inceput