Mamici de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Buna fetelor,

am intrat si eu sa va salut.
Gusta, nu esti singura care inca mai vizitezi baia pt.Eu in fiecare dimineata sunt "pe pozitii", desi am intrat in a 18-a saptamana.
Si eu stat atenta seara in pat sa il simt pe bebe, am impresia ca il simt, dar nu stiu exact care e senzatia, fiind la prima sarcina. Fetele care sunt la al doilea bebe, probabil realizeaza mai repede si usor miscarile bebe-ului.
O zi buna!
corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna din nou .Durerile de spate nu cred ca le am de la treburile casnice ca nu prea ma omor dar cred ca am exagerat vineri si sambata cu statul in picioare dar recuperez eu pe parcurs.
Sa va zic cum a fost cu ziua lui tati ,au venit niste prieteni sambata si cativa din familie dar cum era de asteptat nu tati a fost in centru atentiei ci mami si cu bebi astfel incat tati cred ca a si uitat ca este ziua lui.Na ce sa faci i-a luat locul cineva mai important.Si eu tare m-am mai bucurat.
Si eu sper ca sa-l simt pe bebe pana de craciun ca daca nu sigur de anul nou,uite asa ma amagesc singura dar nu am ce imi face trebuie.
Pofte am de tot felul sper sa treaca ca ale mele chiar ca sunt ciudate rau
marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Anculina sarut-mana de raspuns......acum intru si citesc. Si daca mai am nelamuriri sa stii ca te stresez. ......desi eu as vrea sa nasc normal cu epidurala daca se v-a putea inca nu stiu.Somn usor pentru bebita ta mica!!!!
Nefertari nu-i asa ca povesteste frumos frumos Mickyy.........eu ii dau locul intai si bomboane de la Mos Craciun
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Gusta,
Of greturile astea de care nici eu nu am scapat..........nu am mai zis nimic de ele pentru ca am ajuns la concluzia ca nu prea ai ce sa le faci.........si astept sa treaca odata. Am mai citit pe aici ceva remedii dar poate sa mearga sau din contra...........
Eu pe bebe ar trebui sa-l simt prin ianuarie.......mai am de asteptat
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Crissu - cu placere, nici un stress, doar timp sa am.
Corail, prima oara simti ca un falfait de aripi, nici nu stii sigur daca ai simtit ceva sau doar ti se pare, dar, da ! Misca ! Iti arata ca e acolo ! Cu timpul acel falfait e din ce in ce mai clar si mai puternic, ajungand chiar sa fie vizibi si de tati, si va fi minunat !
Va pup.
http://community.webshots.com/user/ankulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

buna,
nefertari cum se face testul cu acul?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citez din nefertari :)

Pentru fetele care inca nu stiu sexul lui bb - o metoda babeasca - pune-ti pe cineva sa infasoare intr-o hartie un ac ,apoi sa-l roteasca de cateva ori in podul palmei .Voi alegeti unul din capete si despachetati acul - varful = baiat ; urechea =fata .

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor, voi cum va mai simtiti?
Care e starea voastra de spirit?

Simona 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Fetelor, eu sunt cea cu clapa trasa, nu mickyy si nici mikka.
Cred ca daca maine nu iese cum vreau eu-mai exista si alte ecografe, ca sa zic asa.
Starea mea de spirit este draga Simonaeus absolut fantastica .

Andreea si Thomas/Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mishto formulare gabitzam !Deja incep sa ma simt "clasica"
Si sa va mai spun ceva - la mine calendarele s-au inselat - toate preziceau baiat si uite ca le-am facut in ciuda !

Starea mea .... hmmm - - cam asa - nu mai suport statul degeaba la serviciu ! VREAU CONCEDIU / VREAU SARBATORI CU MIROS DE BRAD ,COZONAC SI SARMALE !!!!!!!

Mergi la inceput