Mamici de mai-iunie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
crissu spune:
Andreea mii de scuze ce sa ne faci ..........mai facem si noi cate o gafa mica pe zi.
Simoneus azi ma simt groaznic......am vomat de doua ori si ma doare groaznic capul....plus de asta sunt la birou si am si o groaza de treaba............nu stiu cum o scot la capat.Deci va dezamagesc cu strea mea jalnica.........poate maine va fi mai bine.
Criss si 
simonaeus spune:
credeam ca numai eu sunt nebuna.
sotul meu zice ca am devenit obsedata de copil... ca misca, ca nu misca, ca ma doare burta, ca n-am burta mare, ca parca m-am cam ingrasat, ca sunt obosita mai tot timpul, ca n-am chef de nimic...
cu serviciul la fel... dezastru total
.
gabitzam spune:
Chestia asta cu obsesia apropo de dimensiunile burtii si de miscarile copilului o am si eu :)
Tot timpul il innebunesc pe Costi... "heiii, parca misca...a, nu, mi s-a parut...ba nu, mai, sigur a miscat....parca"
Burta mi-o masor in fiecare zi si ma sui pe cintar de cel putin doua ori pe zi.
Gabitza
simonaeus spune:
Apropos de masurarea burtii.
voua va masoara dr. burtica? cum?
mie ultima data mi-a masurat pe verticala distanta cam de la osul pubian si pana in zona buricului (aproximativ).
a spus ca e ok, ca a crescut f. frumos.
nefertari spune:
Draga Simona , nervii , oboseala ,obsesiile - toate sunt normale in sarcina .
Deci noi suntem femei normale ! Ce daca mai tipam de se aude in tot blocul ,sau ne luam la harta cu colegii (amical bineinteles) de ajunge la urechile sefului starea noastra de "bine" ?
Uite , eu,de exemplu , simteam nevoia unei refulari - si cum cu sotul meu nu am nici motive si nici timp sa ma cert am gasit un tap ispasitor - pe biata maica-mea , pe care mi-am descarcat tot amarul .
De vreo 3 zile parca am renascut ! Am o stare extraordinara !
Aviz amatoarelor - CAUTATI-VA SUPAPA !
gabitzam spune:
A, bine ca mi-ai zis cum te masoara, ca eu ma masuram ochiometric, si pe dupa mijloc, cum ma taia capul. Nu m-a masurat nici un doctor pina acum.
Gabitza
nefertari spune:
Eu nu am habar de masuratori ,ca n-am mai dat pe la dr. de cand Adela (adica fata mea ) era doar o inimioara .
Sincera sa fiu nici nu-mi pasa de masuratori daca e copilul sanatos , lucru pe care l-am aflat sapt.trecuta la echo.Cu masuratori sau fara bb creste in legea lui ,burta la fel .
Daca ati vedea ce burta mica am eu la 18 saptamani+ de la UM ,cred ca v-ati speria si m-ati trimite urgent la dr. Insa fata mea e dezvoltata normal ,are greutate medie si sunt fericita !
sperantza nu moare spune:
buna tuturor mamici cu burtici,
hai ca mi-ati dat idee si mi-am pus colega sa-mi faca testul cu acul, si am luat de varf, deci baietila, sunt curioasa la eco ce iese, cred ca saptamana ma urnesc si eu sa ma duc
crissu om fi trecut prin cora una pe langa alta, cand ai fost?
gabitza de ce nu-i printezi sotului evolutia celor 40 de saptamani sa vada acolo ce se zice despre starile mamicilor, poate te intelege. al meu n-a citit o litera, dar macar ma intelege si ma menajeaza. daca-i spun ca am obosit ma pune in pat
gata plecam de la birou va doresc dupa amiaza placuta
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
gabitzam spune:
A, pai i-am citit, stie ce si cum, i-am pus in brate si cartea viitoarei mame. Nu se supara cind ma apuca ale mele, ma lasa in pace.
Gabitza
crissu spune:
Nefertari si unde gasesc supapa aia????
Mie nu mi-a masurat burtica...........lasa ca mi-o masor singura.
Tare rau mi-a fost azi.........of greturile astea.
Eeeeee prietena mea Sperantza...ce mai faci? In Cora am fost vineri pe la 6 si am stat cam vreo 2 ore ca la nebunia care era........mi-am rupt picioarele. Nu am vazut decat o burtica dar mare mare.........isi cumpara pasta de dinti pentru maternitate ca am auzit-o cand vorbea cu prietena ei cred.![]()
La mine nervii se varsa toti pe saracul tati.....din vina lui bineanteles.![]()
Criss si
13 saptamani +