Permanentul mai e la moda?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Veve, nu am reusit cu link-ul. Am reusit sa ma insriu desi sunt din Romania (i-am pacalit), dar nu reusesc sa intru unde zici tu, zice ca pagina s-a mutat. Tu cum ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Adda,io-te cum arata difuzorul:
http://www.belson-products.com/manuals/MH5050.Pub.498622-00.pdf
sau
http://www.totalvac.com/store/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=totalvac&Product_Code=DF09R&Category_Code=hairdryer
Iti lasi capul in jos si parul sa cada pe chestia aia,dar in asa fel incat sa se onduleze;nu'sh cum sa-ti explic ...Nu merit inghetata!
Caprioaro,eu intru pe linkul ala,apoi sus pe "try it on";mi se deschide o alta fereastra in care trebuie sa ma loghez si-apoi te baga-n studio.Probabil tre' sa ai vreun programel gen Java sau ceva...

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by dacia

Mai intreb o data poate se indura cineva sa-mi raspunda.
DACA ALAPTEZ IMI POT FACE PERMANENT?
Please,nu va suparati,m-am saturat de parul drept ca matura!

Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)

POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Pune-l pe bigudiuri cand doresti sa fie ondulat si-ai rezolvat problema, fara riscuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

veve, multumesc pentru link-uri . Sa ajungem sanatoase pana la anul si ma tin de promisiune...cu inghetata

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Veve ai fost f haiaosa cu spiralele taleimi amintesc de o faza cu sora mea care era roscata si vroia sa se faca blonda (i-a iesit culoarea morcovului)ca tata cind a vazut-o mai sa nu o recunoasca.
Fara spirale,eu am mai fost permanent si imi statea bine ,dar nu spirale.

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Fetelor,n-am mai avut timp sa intru pe aici.
Decisa va explic cum isi face prietena mea.
Isi lasa capul in jos in functie de suvita pe care
vrea sa o aranjeze.Suvita respectiva o prinde in pumn incetul cu incetulde la varf pana la radacina.Cum spuneam in palma trebuie sa aiba spuma.
Parul ei este un pic mai jos de umeri.Operatia ii ia cam 2 ore.Dar merita timpul respectiv.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by cici
Operatia ii ia cam 2 ore.

2 ore?Ce peruca-mi trag!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

eu sint pro permanent ... poa' sa zica moda ce-o zice. cind imi atirna parul, drept, ma deprima intr-un hal de n-am cuvinte, mai ca-mi vine sa ma sinucid. prefer sa stea matura, capita de fin, coama de leu, oricum numai nu "spinzurat".
in State mai greu ma inteleg cu coafezele (au ideea asta ca ele decid ce si cum fac eu cu peruca proprie) dar am fost in romania si mi-am facut si permanent si suvite ... ha! parte din suvite apoi vag nuantate, citeva spre gri si citeva spre roscat, e doar o parere dar imi place efectul.
nu mi-ar sta bine nici cu par scurt nici drept, am capul mic si par moale deci ... bleah. pe de alta parte sint si incapatinata, trebuie sa fie cum vreau eu no matter what.
ah, apropo de moate - niciodata n-am suferit cum arata parul "despartit" in suvite dup-aia plus ca lenea mea e mult prea mare, dupa 2 bigudiuri m-am plictisit de bobinat. la coafor o pun pe tipa sa ma onduleze cu peria, iar acasa traiasca permanentul, daca am chef il dau cu spuma si-am scuza sa nu ma mai pieptan macar 3-4 zile iar daca nu ... arata ca c..l si-mi fac autocritica sa-l "spumez" la spalatul urmator. obisnuiam sa-i invidiez pe barbati ca nu trebuie sa-si bata capul cu de-astea, dar ei trebui' sa se rada si nu-s convinsa ca mi-ar place mai mult ... ah, dar mi-as lasa barba !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Eu am sa incerc permanentul insa cu putina teama.

Ce sa-i fac, vreau o schimbare.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mai Catan,mai ce idee mi-ai dat cu permanentul...chiar aveam nevoie de o schimbare in aspectul personal iar iarna cum mai pun si o caciula in cap si cu parul meu moale...traiasca buclele !
Chiar am sesizat la fetele de 20 ani ca multe isi fac bucle si iar permanent in suvite lungi !Deci vom fi in moda ! Da pe mine ma intereseaza mai mult cum imi sta mie parul ( adica cu putin volum, please...)decat care e moda .
Cine credeti ca are vineri programare la coafor ?Urati-mi succes !

Mergi la inceput