Permanentul mai e la moda?
Raspunsuri - Pagina 4
aura 1974 spune:
laurajr
,succes si sa-mi spui cum ti-a iesit.Asa imi iau si eu inima in dinti.
cuerpo sano , mente sana
laurajr spune:
Fetelor, am comis-o !Parul meu sta cam asa
, mie nu-mi prea place dar ciudat, restul lumii spune ca-mi sta bine !
Oricum trebuia sa mai fac o schimbare cu look-ul meu, nu-mi pare rau da' nici nu dau pe afara de bucurie...oricum ma increteam de suparare din cauza rezultatelor din alegeri
.
Voi cand ma urmati, tu Catan ce faci ca tu ai venit cu ideea ?
Doris-Alina spune:
Fetelor,fiind coafor- stilist,va pot spune cert,dupa ultimele seminarii la care am participat in tara si in strainatate, ca revine parul ondulat(nu cret)!-si nu permanent.
Freze pe spirala, adica spuma si apoi parul se ruleaza pe spirale efectul tine: 2-3 zile, sau, pentru cele care nu ajung la salon, fetelor revin in forta MOATELE bunicii, adica o suvita de carpa pe care se pune hartie si apoi rulam parul in suvite subtiri. Parul natural sau usor ondulat se aranjeaza cu spuma si uscat cu capul in jos cu difuzorul. Buclele romantice revin si se pot executa acasa prin aplicarea bigudiurilor de orice model dar neaparat cu cel mai mare diametru. Pentru iarna 2004 si primavara 2005 uitati pentru totdeauna de parul intins cu peria! De Sarbatori ,Incretiti-va!!!
doris
Catan spune:
Laura eu astept pina in primavara si ma fac si eu permanent ca parul meu ma enerveaza la culme asa drept cum e el si lung
si vreau onduleuri![]()
O sa te obisnuiesti si cu noul look
si o sa fie bine.Daca ti s-a zis ca iti sta bine atunci e ok.
maryam spune:
Uite la mine totul e la moda de cand mi-am pus hijab![]()
Once Abu Umamah asked the Prophet about the rights of parents over their children. The Prophet replied, “They are your Paradise and they are your Hell.”
Burtocika spune:
E foarte interesant ce ne spune Doris-Alina, dar ... voi aveti timp sa va puneti parul pe moate in fiecare seara si dimineata inainte sa plecati la serviciu sa-l uscati cu difuzorul sau sa-l dati cu spuma sau cu n-spe mii de geluri ??? Sau sa munciti 2-3 ore pt niste bucle pe spirale care sa tina 2-3 zile ???
Sa fim seriosi, asa ceva nu-ti poti permite decit la o ocazie, de 1-2 ori pe luna, in rest ai nevoie de o coafura care sa-ti stea bine fara prea mult efort si in fiecare zi ...
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
meems spune:
Fara a ofensa pe nimeni, mie nu-mi place parul cret. Poate din cauza ca al meu e ondulat natural, dar de cele mai multe ori ma chinui sa mi-l indrept. Imi place mult mai mult parul drept, nu doar la mine, dar si la alte persoane. Totul depinde de preferintele naturale.
Si pe-aici incepe tot mai mult sa se poarte buclele, iar parul drept-scandura iasa incet-incet din moda... Insa eu tot n-as vota pt. creturi ![]()
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
meems spune:
Scuze... Am vrut sa spun ca totul depinde de preferintele personale. ![]()
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
laurajr spune:
Fetelor, sunt fff multumita de cand mi-am facut permanent, parul meu dupa 2 saptamani si-a gasit forma si-mi sta tare bine
.
Dupa ce ma clatesc de balsam ma dau cu spuma, il las sa se usuce singur si la culcare imi pun bigudiuri mari.Dimineata cand ma trezesc nu il pieptan , il las sa-si dea drumul singur, il aranjez cu degetele umezite cu apa si gata !
Daca ai noroc de un coafor bun esti scutit de surprize gen
!
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu'Otilia