Permanentul mai e la moda?

Permanentul mai e la moda? | Autor: Catan

Link direct la acest mesaj

Mai este permanentul la moda ca ma bate un gind sa ma fac creata..Mi-ar place sa -mi fac un permanent spiralat pe par lung .As vrea in primavara sa-mi pun proictul in aplicare,dar coafezul mi-a zis ca nu ar mai fi la moda .Voi ce credeti ?

http://community.webshots.com/user/catya106

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

din partea mea,poate sa fie si ultimul racnet la primavara,nu-mi mai fac spirale in vecii vecilor.
De cand l-am cunoscut pe consort nu m-am mai tuns,(ca mi-a sotpit odata ca ii place teribil parul lung si negru ca al meu) si apoi in sarcina mi-a crescut superb,era lung pana in talie,des si sanatos.
Cand avea Marc vreo 6 luni am zis ca gata,il fac spirale,si MI_AM DISTRUS parul.Desi facut la salon,pe un purcoi de bani,din ziua aia umblam numai cu el impletit,un tub de balsam la un spalat pe cap,efectiv aveam o matura in cap ,odata a inceput marc sa planga cand m-a vazut cu el desfacut.Groaznic.M-am tuns de vreo 3 ori sa scap de permanent si acum am o freza ...maxim 10 cm.
Macar imi sta super cu parul scurt,ca altfel il smulgeam cu penseta de ciuda.

Mai bine impleteste-l si da.l cu fixativ ca odata ce bagi permanent in cap, greu mai scapi de el.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Pai daca e un permanent reusit si-ti sta bine ,de ce nu?
Prietena mea si-l aranjeaza cu spuma de par ,ca poti sa juri ca are
permanent spiralat.
Cand parul mai e putin umed dupa spalare ,ia spuma in palma si prinde suvita de par de la capat spre radacina .O comparatie mai buna ca sa ma fac inteleasa : ca si cand in palma ai lasa sa cada o sfoara.
Tot cred ca nu e foarte explicit ,dar poti incerca cateva manevre cu spuma.Ea are parul drept,si cand si-l aranjeaza asa o tine vreo 3-4 zile.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

cici, dar spiralele cum le face? Cu bigudiuri? Nu rade de intrebarea mea stupida , chiar nu stiu . Parul meu e lung si dreeept-rau si as incerca si eu sa vad cum imi sta cu spirale ...

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Si pe mine ma tenteaza ideea de a-mi face parul spiralat.

M-am cam saturat de el asa drept.
Am parul lung pina sub popou insa e prea fin si mi-e teama ca am sa mi-l ard.
Iar de tuns , nici vorba , sotului ii place lung.
Nu stiu ce sa fac, cit despre spuma nu o suport, nu suport sa nu pot trece degetele prin par.

cuerpo sano , mente sana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Draga Mamica dulce ... tu ai avut ghinion si n-ai stiut cum sa-ti intretii permanentul. Daca e bine facut si coafezul tau iti "recunoaste" parul si adapteaza solutia la tipul de par, poti sa faci minuni cu un permanent. Crede-ma, ca stiu, sunt "permanenta" de vreo 4 ani !

Adda - spiralele se fac pe bigudiuri speciale, ca un turture, pe care se infasoara parul pe verticala, nu pe orizontala ca permanentul obisnuit. Dupa ce se dau jos bigudiurile, parul ramine "ondulat", nu cu bucle, ca si cind l-ai fi creponat.

Hai sa va explic cum e cu permanentul:

Daca ai firul subtire si moale (cum e al meu), solutia de permanant se face simpla, fara balsam, se pune parul pe moate (spiralate sau obisnuite) si se lasa cam o ora (atentie, pt par moale si flescait, altfel se arde), cu capul invelit intr-o punga de plastic si un prosop (sa stea la caldura). Dupa care se spala parul cu sampon (fara balsam), se usuca (FARA FOEHN, altfel arati ca un papuas !!! ) si se da cu spuma, asa cum spune Cici. Daca suporti cum arati, bine ar fi sa nu dai cu spuma o saptamina, si nici sa nu-l speli, pt ca solutia actioneaza mai bine si va tine mai mult.

Daca ai firul mai aspru si mai gros, la operatiunea de mai sus se pune si balsam in solutia de permanent si in sampon.

Bine ar fi sa te duci la o profesionista, si de preferinta una mai in virsta, ca fetele astea tinere nu prea stiu sa faca permanent. De frica sa nu-ti arda parul te tin prea putin sau fac solutia prea slaba. Eu am avut experiente neplacute la salonul Champs Elysees, din Romana (de, in centru), unde am dat banii degeaba, aveam parul usor ondulat !!!

Permanentul bine facut te tine cam 3 luni, dupa care poti sa-l faci din noi. Mie nu mi s-a ars parul, decit putin la virfuri, care oricum se tund dupa ce scoti bigudiurile. Poti face si diferite tratamente de intretinere, masti, balsam etc.

Daca mai ai intrebari, oricind cu placere.

Ca sa vezi cum arata la mine, uita-te in pozele de la cununia mea civila si religioasa, eram permanent de vreo luna jumate.

Cit despre moda, daca dai cu spuma si ai acel "look wet", nimeni nu stie ca e permanent !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printzesita spune:

Fetelor sa nici nu va treca prin gand sa va faceti permanent!!!!
NU, NU, NU!!! va distrugeti parul!si o sa va para rau:(
eu zic ca mai bine sa va puneti bigudiuri cand va vine cheul sa fiti crete, nu? eu asa fac! si e mai bine, ca te mai saturi de parul cret si mai vrei sa fii si cu parul lins...diversitatea te face sa te simti mai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

va multumesc ptr raspunsuri daa,eu m-am hotarit sa ma fac permanent
Am avut aici in Canada o experienta neplacuta cu un permanent de o zi,dar multumesc lui Dumnezeu nu mi s-a stricat parul.

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Dar ai vazut pe vreun calculator,fata ta si parul permanent???eu mi-am facut o astfel de poza intr-un coafor acum 3 ani si crede-ma ca ma IMBATRANEA!

Si vorba fetelor,nu mi-as strica parul cu asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina v spune:

Catan, important este sa iti stea bine nu daca este la moda sau nu. Moda o mai facem si noi, nu numai creatorii. Apropo, stiti ce am vazut ca se poarta? Tenesi cu toc. N-as purta nici moarta asa ceva. Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Si eu as vrea sa-mi fac un permanent usor si pe bigudiuri mari(sa-mi stea doar putin ondulat dar
INTREBAREA ESTE:
Pot sa-mi fac permanent daca alaptez????
Va rog,cine stie sa-mi raspunda!

Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)

POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput