Permanentul mai e la moda?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Sint de acord ca moda o facem si noi. Ca daca ne-am lua dupa creatorii de moda...am arata ca naiba de multe ori. Tenesi cu toc...brrr...Eu cred ca ei mai si rid de lume citeodata (creatorii de moda). Mai fac cite o traznaie sa vada citi fraieri o urmeaza
Ca sa raspund la intrebarea topicului, permanent nu se mai poarta de ani buni, desi in ultimele luni au aparut coafuri mai buclate (dar in nici un caz permanentul de pudel al anilor 80).
Mie una nu imi place parul cret, mai ales cind parul e scurt, mi se pare mult mai sexi un par intins, lucios si unduitor, mai ales daca e lung.
Daca vrei sa te faci permanent, incearca sa te ondulezi intii (exista chiar si ondulator de spirale) si vezi cum iti sta. Nu uita ca de cele mai multe ori permanentul nu iese cum vrei tu si usuca si parul. Pe linga asta, dupa citeva luni o sa ai parul intins la radacina si cret in rest..brrrr...
Alegerea e a ta oricum

"iar la Polul Nord"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip

Sint de acord ca moda o facem si noi. Ca daca ne-am lua dupa creatorii de moda...am arata ca naiba de multe ori. Tenesi cu toc...brrr...Eu cred ca ei mai si rid de lume citeodata (creatorii de moda). Mai fac cite o traznaie sa vada citi fraieri o urmeaza
Ca sa raspund la intrebarea topicului, permanent nu se mai poarta de ani buni, desi in ultimele luni au aparut coafuri mai buclate (dar in nici un caz permanentul de pudel al anilor 80).
Mie una nu imi place parul cret, mai ales cind parul e scurt, mi se pare mult mai sexi un par intins, lucios si unduitor, mai ales daca e lung.
Daca vrei sa te faci permanent, incearca sa te ondulezi intii (exista chiar si ondulator de spirale) si vezi cum iti sta. Nu uita ca de cele mai multe ori permanentul nu iese cum vrei tu si usuca si parul. Pe linga asta, dupa citeva luni o sa ai parul intins la radacina si cret in rest..brrrr...
Alegerea e a ta oricum

"iar la Polul Nord"

cipcipcip(tot vrabiutza imi vine sa-ti zic ), si eu am vazut tenisi cu toc aici.Sunt oribili!!! GROAZNICI!!!Nu stiu cine ar purta asa ceva.De fapt arata ca niste adidasi cu toc.Si aici sunt la moda papucii ghete de box.Parca toti adolescentii(ca ei poarta mai mult) tocmai au iesit de pe ring.

Am avut o vecina care avea parul lungutz si tot timpul permanent, usor incretit parul, foarte frumos si bine ii sta.Asta de ani de zile, si nu avea parul stricat, nici nu avea ea un super par de negresa ca e mai blonduta.

Ea mi-a spus(ca m-a batut si pe mine gandul odata dar am renuntzat) cand am intrebat-o ca NU TOATE coafezele stiu sa faca un permanent.Nu se intampla nimic cu parul daca il face o coafeza care stie sa faca permanent, cica tipa mi-a spus ca din contra daca ai parul gras, prea fin, poate sa faca chiar bine.
Asa ca daca mergi la cineva care stie sa faca permanent, de ce nu?Vecinutza mea avea deja de cativa ani, si nici macar nu se vede ca e permanent.Eu initial am intrebat-o asa e parul ei sau are permanent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

anul asta mai mult ca oricand - nu se mai poarta matura - adik parul drept -sa vina buclele (romantice), baga permanentul, doar sa nu fie din ala scut pe ceafa ca la tzara - tip merinos/tzurcana

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Cand am fost acasa la mama mea isi facea permanent si am intrebat-o pe coafeza ei ce sa fac (eu am parul f. drept si drept). Mi-a facut un (semi)permanent doar la varfuri (sta asa ca un permanent pe trecute, dar tine vreo 2-3 luni) si arata f. natural. Mi-am facut treaba asta de vreo cateva ori (imi place mai mult cum sta asa, nu-i o moda) si nu mi-am distrus parul. Bine ca il tund cativa cm buni (se cam supara coafeza ca tb sa taie jumatate di permanent) si folosesc balsam la fiecare spalat. A, si coafeza mamei e cam batrana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Mai intreb o data poate se indura cineva sa-mi raspunda.
DACA ALAPTEZ IMI POT FACE PERMANENT?
Please,nu va suparati,m-am saturat de parul drept ca matura!

Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)

POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Irina,nu exista dovezi clare ca permanentul sau vopsitul ar afecta fatul sau bebelusul alaptat.Teoretic,daca ai scalpul sanatos,permanentul e ok.Eventual rogi coafeza sa evite cat poate contactul direct al solutiei cu pielea capului.Daca esti dispusa sa-ti asumi riscul....

Prin calasa a 10-a ('92) mi-am trantit si io un permanent spirala de toata frumuseatea!Imi amintesc figura lu taica'meu cand am ajuns acasa:"Parca esti Smantha Fox!"...nici nu ma putea lovi mai tare!La primul spalat l-am pieptanat intiiiins,l-am prins in coada si-am uitat de el!Nu mi-am stricat parul,da nici incantata n-am fost...nu suportam ca nu pot sa ma pieptan..
V-as sfatui,asa cum spunea cineva,sa faceti o proba cu spuma si-un uscator de par cu difuzor (chestia aia lata rotunda,cu gaurici,care se ataseaza).Parul umed,dat cu spuma si uscat cu capul in jos,lasand firele sa cada pe difuzorul ala...Iese un onduleu naturel reusit,daca esti adepta buclelor!
Good luck!

PS Intrati pe site-ul www.clairol.com/default.jsp" target="_blank">Clairolului,creeati-va un user si-o parola si incercati "Try it on studio".Va trebuie o poza bust,cu parul cat mai scurt,strans la spate si puteti proba o gramada de culori si tunsori.S-ar putea sa aveti surpriza placuta sa fiti fericite c-ati experimentat virtual inainte de-a pune amoniacu-n cap!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Merci mult veve

Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)

POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by Veve
V-as sfatui,asa cum spunea cineva,sa faceti o proba cu spuma si-un uscator de par cu difuzor (chestia aia lata rotunda,cu gaurici,care se ataseaza).Parul umed,dat cu spuma si uscat cu capul in jos,lasand firele sa cada pe difuzorul ala...Iese un onduleu naturel reusit,daca esti adepta buclelor!
Good luck!

veve, eu n-am prea intels cum iti faci onduleu naturel ...de fapt, nici nu stiu cum arata "chestia aia lata, rotunda, cu gaurici" ...poti sa imi dai un link undeva ca sa ma dumiresc si eu cum arata? ...iti fac cinste cu o inghetata cand vii la anu' in Iasi
Ada

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sa va mai dau citeva "explicatii" din experienta mea de "permanenta":

Asa e, permanentul usuca parul, deci pt cele care au parul gras (ca mine) poate fi o solutie sa il usuce. Pt cele cu parul uscat de la natura, exista tot felul de balsamuri si tratamente.

Asa e, daca vrei sa ai buclele frumoase si nu sa arati ca o oaie creata (ca o taranca din anii '80, scuzati expresia), nu il usuci cu foehnul, decit cu acel dispozitiv care se cheama difuzor: arata ca un disc cu tepi, astfel incit aerul cald e "difuzat" printre tepi si nu vine jet puternic pe par. Asta daca nu suportati sa-l uscati in aer liber. Oricum, sa stiti, daca nu stiti deja, ca foehnul usuca parul si contribuie la despicarea virfurilor.

Daca vrei sa ai buclele adunate (ca aia din reclama cu "mi-l rasucesc pe degete"), dai cu spuma pe parul umed, dupa ce-l speli si-l stergi cu prosopul, il aranjezi cu un piepten rar (furculita, cum ii zic eu), si-l usuci. Daca parul e scurt, intr-o ora s-a uscat.
Cind te trezesti dimineata, NU-l piepteni, iti uzi miinile si ti-l aranjezi cu miinile ude ! Ii refaci forma imediat !

Eu am un par foarte moale, rar si gras, si mi-e lene sa stau cu foehnul tot timpul sa-l aranjez si sa-i dau forma, ca dupa o zi sa stea pleostit; asa ca de cind ma fac permanent mi s-au rezolvat toate problemele ! Am incercat sa renunt si nu mi-a placut deloc, asa ca am revenit !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Parerea mea e ca daca nu aveti o coafeza care va cunoaste bine parul sa nu va riscati!!! Eu sunt patita cu tunsoarea, acum 2 sapt am mers sa-mi tai varfurile, avand parul pana la mijloc si mi l-a taiat stramb. Dupa 1 sapt am mers la un mare salon la o"stilista", ghilimelele isi au rostul, m-am dus chiar cu poze si i-am spus sa-mi taie 2 cm si ce credeti ca mi-a facut? mi-a tuns 20 cm, mi l-a filat ingrozitor iar acum am chică.... imi vine sa mor de ciuda am stat 2 zile la oglinda sa ma obisnuiesc cu noua imagine de ciuntita!!!! Sufar ingrozitor!!! Noroc ca sotul nu este acasa, vine peste 4 luni si pana atunci o sa-mi mai creasca putin, oricum cred ca peste 1 an voi mai avea parul cat de cat mai lung.
Aveti grija pe mana cui va dati!!! Pupici la toate si nu faceti ca mine!!!

Mergi la inceput