Mai poate fi facut ceva?
Raspunsuri - Pagina 4
didita spune:
Bravo Luminita! Imi place cum vorbesti. Incearca sa ramai in aceeasi stare de spirit. Ai dreptate, daca nu ai nimic de pierdut nu ai de ce sa-ti mai scoti peri albi traind cu un individ nesimtit (ca sa raman politicoasa). Vezi-ti de viata ta, fii optimista si MULT NOROC! Cu siguranta vei gasi ceva de lucru (mai bine decat femeie de serviciu la sot). Mergi inainte, dar nu uita prin ce ai trecut (altfel istoria tinde sa se repete). Cred ca mai greu va fii sa ai incredere in altii acum, dar nu chiar toate pisicile sunt negre (nici macar noaptea).
Rozi spune:
Luminita, sper ca macar acum faci ce trebuia sa faci demult. Eu te stiu de pe vremea cand sotul tau era in Elvetia, bolnav, si fetele de pe forum te-au ajutat inclusiv cu telefoane la doctorul de-acolo. Si atunci erau multe chestii urate, murdare, pe care n-ar fi fost multe fete (femei, ma rog!) care sa le accepte. N-am putut intelege atunci cum te complaci in situatia aceea si m-am retras. Acum vad ca iar ai probleme (si ai mai avut, dar tot degeaba, n-ai facut nimic in favoarea ta), poate e momentul sa-ti amintesti tot trecutul si sa IEI MASURI.
Iti doresc din tot sufletul sa-ti fie bine, dar schimba-ti optica!!
"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"
dulcetica spune:
Iti doresc succes sa-ti gasesti servici!E foarte bine ca ai luat o decizie si incearca sa fii constanta.Daca nu ti-a propus sa divortati, inseamna ca inca nici lui nu-i este clar ce vrea.Timpul aseaza lucrurile.
nefertari spune:
Luminita , avem o singura viata pe care TREBUIE sa o traim din plin .
Sentimentele ,oricat de profunde ar fi, pune-le undeva bine pentru cineva care merita .
viviana spune:
Lulu, imi pare rau ca treci prin asa ceva.
Nu am sa-ti dau decat un sfat. Pleaca si nu mai reveni. Chiar daca il iubesti.Orgoliul lui nu este o scuza. nu iti face familie cu el. S-ar putea ca odata sa iti spuna sa pleci cu copil cu tot si cel care va suferi din cauza certurilor va fi copilul.
Sa nu crezi ca un copil imbunatateste relatiile dintre parinti.
Barbati pe care sa-i iubesti gasesti la tot pasul.
Asta este sfatul meu.
S-ar putea sa aiba pe altcineva si de aceea genereaza conflicte. Poate vrea sa o rupa definitiv cu tine si este prea las sa o spuna.
Indiferent care este cauza nu te umili.
vivi
cocolino spune:
VIVIANA Sunt intrutotul de acord cu tine: LULU, nu te umili !!!
Pleaca ,pentru totdeauna,fara sa te uiti inapoi..Orice pas inapoi, sunt doi pasi inainte !!! Chiar daca momentan nu ai sv, asta nu inseamna ca nu-ti poti continua viata...Arata-i ca nu depinzi de el in nici un fel si ca tu ai constiinta impacata,ca ai facut totul ptr a salva relatia...Lumea n-a inceput cu el si fi sigura ca nici nu se termina cu el...
Coca 30 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
otau spune:
Eu stiu povestea Luminitei de cand era sotul ei in Elvetia in spital. Mie imi suna a telenovela. E atat de complicata viata lor! Oricat de mult as iubi un barbat mie mi s-ar "cam taia" ! Mi se pare umilitor sa te intorci de atatea ori la un barbat care isi bate joc de tine. Ce, s-au terminat barbatii de pe lumea asta? Lasa-l cu maica-sa si fugi! Esti tanara, esti frumoasa (ti-am vazut pozele) pleaca, nu te mai gandi la el. Nu te merita! Bine ca nu aveti copii. Iti dai seama cat ar suferi un biet sufletel din cauza relatiei voastre? Sa nu cumva sa spui ca un copil l-ar schimba in bine! Nu cred! Dupa toate cate ai povestit despre el mie mi se pare ca nu e sanatos la cap! Sincer!
Of, ce nervi am!
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)
Stefana spune:
S-au impacat, mey, asa ca sfaturile noastre s-ar putea sa pice rau.
Succes, Luminita!
Trimise - 14/11/2004 : 14:28:50
Sa ne dati un nr de telefon al provider-ului vostru de retea, pt ca poate asa vom putea intra in legatura cu cineva si din zona noastra care are retea de net. Noi ne-am mutat de curand in zona si ne-am saturat de dial-up. In plus, avem nevoie URGENTA de net pt tot felul de materiale necesare sotului meu pt master.
Va multumim la toti.
Luminita
http://photos.yahoo.com/lumylorv
cocolino spune:
S-au impacat????? Atunci..... NO COMMENT !!!!
Coca 30 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131