Mai poate fi facut ceva?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Draga Luminita,
Nu mai pleca de acasa daca nu vrei sa va despartiti, de ce trebuie sa stie neamurile ce se petrece in casa voastra? Asa mai sunt la casela de oameni mari si certuri ca asta e, dar nu mai pleca in viata ta. Fa un copil si totul se va schimba, mai lasa de la tine si nu va mai certati, taci, taci si nu pune pae pe foc.
Bafta.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Am citit si eu subiectul de la cap la coada si sunt din ce in ce mai uimita. Astept urmatoarea cearta, pentru ca sigur se va intampla Eu o inteleg intr-un fel, dar nici sa stai asa ca un catelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Se pare ca e ca si cu lasatu de fumat... Trebuie sa incerci de mai multe ori pana sa reusesti sa te opresti definitiv!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe spune:

quote:
Originally posted by didita

Se pare ca e ca si cu lasatu de fumat... Trebuie sa incerci de mai multe ori pana sa reusesti sa te opresti definitiv!!!

Sper ca intr-un final va reusi! Si sa faci un bb ca sa ai cu cine pleca????? Totusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by Stefana

S-au impacat, mey, asa ca sfaturile noastre s-ar putea sa pice rau.
Succes, Luminita!

Trimise - 14/11/2004 : 14:28:50
Sa ne dati un nr de telefon al provider-ului vostru de retea, pt ca poate asa vom putea intra in legatura cu cineva si din zona noastra care are retea de net. Noi ne-am mutat de curand in zona si ne-am saturat de dial-up. In plus, avem nevoie URGENTA de net pt tot felul de materiale necesare sotului meu pt master.
Va multumim la toti.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

S-au impacat? Ma rog, treaba ei, dar eu nu ma pot abtine sa nu ma minunez

"iar la Polul Nord"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Va rog, nu aruncati cu rosii in mine...

LUMINITA, scuze ca scriu asa tarziu, azi am citit, si nu ma pot abtine sa-ti raspund, desi s-ar putea sa nu mai citesti mesajele, pricep si de ce. Eu, totusi o sa scriu.

Eu CRED ca el te iubeste in felul lui, am vazut fotografiile si aratati foarte bine impreuna. Probabil are probleme in afara casei si se descarca in felul acesta (totusi, sper ca nu a recurs la violenta fizica, pt.asta chiar NU EXISTA PARDON), nu-i caut scuze, dar si eu sunt o persoana colerica si fac asta uneori cu sotul meu desi tot ce avem am facut impreuna. Dupa aceea, imi pare rau...

Uneori relatiile conjugale nu se incadreaza in TIPARE, a voastra e clar ca e putin neconventionala. Tu il iubesti, mergi mai departe alaturi de el, dar incearca sa introduci ceva NOU in relatie permanent, schimba regulile jocului dar fara sa te schimbi tu. Surprinde-l, cand simti ca se apropie momentul de criza, abate-i atentia spre altceva si astfel veti iesi din acest cerc vicios.
Nu pot sa-ti dau un exemplu concret, din pacate, pt. ca nu stiu prea multe amanunte despre voi doi, dar uite cum contracareaza sotul meu izbucnirile mele: nu-mi raspunde deloc cu aceeasi moneda, nu se infurie, e calm si pur si simplu ma dezarmeaza pt.ca de fapt nu-mi intoarce vorbele grele. Asteapta sa treaca, apoi totul intra in normal.
Imi cer scuze ca nu sunt de aceeasi parere cu celelalte fete, dar asta am avut de spus. Eu nu te sfatuiesc sa dai cu piciorul la o relatie care este unica, poate cu prea multa sare si piper, dar asta e, nu toate iubirile sunt lapte si miere. E adevarat ca sunt barbati pe toate drumurile, dar poate ca acesta e al tau.

Mergi la inceput