Mai poate fi facut ceva?

Mai poate fi facut ceva? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Imi iubesc foarte tare sotul. Exista insa o mare problema. In ultimile 3 luni, de cate ori am avut o discutie mai aprinsa, mi-a spus ca s-a saturat de mine, sa-l las in pace si sa plec. Uneori am plecat, alteori nu. Dupa cateva zile in care am stat departe unul de celalalt, am ajuns iar in casa in care locuim si lucrurile au mers bine, uneori superb, dar asta pana la urmatorul conflict.
Problema mea este ca eu imi doresc cu adevarat o familie in care chiar daca exista discutii sa rezolvam lucrurile intre noi. Eu cand imi spune sa plec, ori ma duc la o prietena, ori la parintii mei, deci automat se afla ca ne-am certat si apoi cand ne impacam, toata lumea se uita urat la noi.
In sufletul meu este o lupta ingrozitoare intre iubirea pt sotul meu si dorinta de a avea o familie care sa isi spele rufele cu usa incuiata.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Lulu, inteleg ca nu aveti copii?
Si tu cum pleci asa una-doua de cate ori iti spune el? Nu inteleg, parca nu ati fi casatoriti ci te-a primit din mila sa stai la el si te da afara de cate ori ii vine.
Nu stiu cine isi va putea spune aici o parere doar cu datele furnizate de tine pana acum, poate dai mai multe informatii?

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da mai multe detalii. Pana la mai multe detalii imi dau cu parerea fara sa am suficiente informatii.

Daca tipi la el, inceteaza sa faci asta. Evita conflictele, nu conteaza cine are dreptate, da-i dreptate si gata.
Nu pleca cand iti spune el sa pleci.

Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Draga Luminita, de cele mai multe ori este o problema de comunicare si de cunoastere intre parteneri. Cauta sa-ti intelegi partenerul si ai sa fi surprinsa cat de bine te va intelege si el.
Cauta prin librarii si studiaza de Dr.John Gray - "Barbatii sunt de pa Marte, femeile de pe Venus" si "Marte si Venus in dormitor". Sper sa nu fie considerata reclama, pur si simplu autorul (dr.psiholog) trateaza in aceste carti problemele cuplului, cu o exprimare clara si cu aplicatii practice. Vei fi surprinsa sa regasesti pe paginile cartilor secvente din viata ta de cuplu! Si totusi asa sunt toti barbatii si toate femeile. Diferenta este ca unii au reusit sa-si inteleaga partenerul si sa "vorbeasca pe limba lui".
Imi doresc din tot sufletul ca aceasta sa fie singura problema in cuplul vostru si sa o rezolvati cat mai curand.
Sa fi iubita si inteleasa.
Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sfatul Magdei este foarte bun, Luminita. Incearca sa citesti cartea aceea si apoi sa o citeasca si sotul tau, poate reusiti sa va intelegeti mai bine unul pe celalalt.

Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu mai pleca la fiecare cearta..lucrurile astea nu duc la nimik bun. daca s-a saturat de tine, sa iasa la o plimbare in parc pana se calmeaza si apoi sa vina acasa. de ce sa fii tu aia care pleaca? eu oricum sunt de parere (cum ai spus si tu) ca rufele se spala in familie, nu tre sa stie mamica, taticu', soacra sau mai stiu eu cine tot ce e la voi in casa..ca voi va impacati..si lumea ramane cu un gust amar despre relatia voastra. DISCUTATI...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

auu..deci lucrurile sunt mai grave decat par..
tu daca pleci..nu rezolvi nimik..tre sa stai sa discuti..si ca o ultima alternativa, sa pleci. k nu esti papusa lui sa faca ce vrea cu tine..pleaca...vino..tre sa inteleaga ca are niste responsabilitati..si nu putine..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Lulu75, am si eu o intrebare: s-au terminat barbatii pe lumea asta si eu nu stiu?!?
Ma scuzi, dar cred ca esti masochista!

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Lulu, imi pare rau ca treci prin asta. Daca as fi in locul tau, as face altceva. Mi-as face bagajelul si as pleca. Mi-as gasi cu chirie, in alta parte. Apoi, daca dumnealui mi-ar cere sa fim impreuna, i-as spune sa se mute cu mine. In clipa in care i s-ar face de duca, din casa noua, dus ar fi, pe vecie! Usor de dat sfaturi, din afara, nu? Multa bafta!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Luminita, cred ca un pas spre rezolvarea situatiei ar fi sa scapati cat mai repede din casa socrilor. Nu degeaba spune Dumnezeu:"De aceea va lasa omul pe mama sa si pe tatal sau si se va uni cu femeia sa...". Poate este greu acum, dar daca merita salvata relatia, luati-va o garsoniera, chiar cu chirie, ca sa fiti in casa VOASTRA. Oricum, intr-o casnicie nu ar trebui sa fie loc de: banii mei, masina mea, casa mea,samd.
Ai incercat sa-i spui direct ca-l iubesti dar ca ai personalitatea ta si vrei sa fii acceptata si iubita asa cum esti?
Daca Dumnezeu nu incearca sa ne schimbe impotriva vointei noastre, si noi tot fugim de El, ma intreb daca merita sa ramai langa un om care vrea sa te transforme in altcineva decat cea care esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

regret sincer ceea ce ti se intimpla si ma gindesc cum as reactiona eu in astfel de situatie;cred ca as pleca de tot!!!
poate ar trebui sa lamuresti cu el de ce nu te mai suporta,daca are puterea sa fie sincer si sa recunoasca adevarul cred ca te vei linisti si tu, trebuie sa stii cum stai,dk e alba sau neagra.
altfel, cred ca dragoste cu sila nu se poate oricit de mult ti-ai dori tu o familie,din pacate.....

M.

Mergi la inceput