calauza si alte filme grele :)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

mi-ar placea sa va urmaresc discutand tarkovski... orice... dar mai ales rubliov...

lil, asta a fost prima intalnire cu tine pe forum, nu stiu daca mai tii minte... la jocul cu filmele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rubliov, da, l-am vazut doar odata dar mi-ar placea si mie.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

daaa, gindacelu...da' io nu ma pun cu tine la Rubliov ca l-am vazut numa' o data, nu ca tine de 50 de ori, si il tin minte, asa "ca atmosfera, ca idee" vorba ta Si l-am cautat pe aici, dar nimic!!!
Insa daca-l discutati, pot interveni asa mai timid!!! :-))

pozulici

Mergi la inceput

aaa, deci pica rubliov?! ca io m-am decis sa nu mai discut nici un film daca nu-l am la indemana... sa vaz io cu ochii mei, ca n-am incredere in memorie... ca nu retin filmul, de fapt, ci numai impresiile mele din film, trairile, gandurile mele... si cum mi-am dat seama ca altii au alte trairi msa gandesc ca e mai bine sa ma abtin

fetele, ceva mai simplu?

nu stiu... haideti, ceva mai clasic... pe mine mulholland m-a bantuit dintotdeauna... alta propunere ar fi solaris, pe care l-am vazut de curand, numai ca am "vazut cu totul altceva" decat prima oara si m-am socat nitel

ei? shomam or what?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

fetelor, cum nu aveam dogville la indemana m-am uitat in pauza de somn a lui tudor la europa. eheeee, nu trebuie ratat asa film!
gandacelu, juma' de film e in germana si juma in engleza stalcita. cand mai auzeam cate o fraza in engleza/americana pura parca ma ungea pe suflet. da acum imi dau seama ca face parte si asta din atmosfera...
si inceputul filmului l-am revazut de vreo trei ori!!! cine l-a mai vazut???
iileana ce zici de vocea care te ghideaza in film??? am inteles ca initial nu exista si ca au creat-o pentru versiunea i imba engleza dupa ce multi n-au inteles mai nimic din film. e vocea lui max von sydow. brrrrrr! e de ascultat in casti!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Mara, filmul l-am vazut demult-demult, mi-au ramas in cap (vorba Gindacelului) atmosfera, citeva faze, povestea in mare si sentimentul acela de film-de-ex-cep-tie.
Nu fac fata unei discutii despre el, dar mi-ar placea sa va citesc parerile.

Mergi la inceput

mey, dar ala cu spitalul l-ati vazut? am un lapsus, sa-mi fie rusineeeeeeeeeee era in 4 episoade... am vazut 3 parca... mai fenomenal nu alta

... eu cred ca e cel mai mare din regizorii in viata

voi pe cine pariati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

mey, dar ala cu spitalul l-ati vazut? am un lapsus, sa-mi fie rusineeeeeeeeeee era in 4 episoade... am vazut 3 parca... mai fenomenal nu alta

... eu cred ca e cel mai mare din regizorii in viata

voi pe cine pariati?

io nu stiu la ce film te referi

si de pariat mi-e greu...

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Zici de "Spitalul fantomelor"?? (in daneza ar fin "Regatul") Am auzit si de asta, insa tot nu l-am vazut!!! Da' tu unde ai apucat sa le vezi????

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

mi-ar placea sa va urmaresc discutand tarkovski... orice... dar mai ales rubliov...

In afara de Solaris si Stalker (Calauza) de Tarkovski am vazut si Nostalgia. Nostalgia a fost interzis, si l-am vazut cand eram prin liceu - aparuse prin cinematografe cand l-au "lasat liber". Ca sa te vindeci de "nostalgie" trebuia sa duci o lumina dintr-un capat in altul. Eroul incearca sa duca o lumanare aprinsa pana la capat si se intoarce de 3 ori, cand ii mai raman 1-2 metri se prabuseste si moare. Ce-am inteles eu la 16 ani era ca de nostalgie nu poti sa te vindeci. Nu stiu daca am inteles bine mesajul filmului, acum cred ca l-as vedea cu alti ochi si cu alta minte.

Dogville mi-a placut pentru ca e altfel, dar nu mi s-a parut briliant. Il am acasa si n-am reusit sa-l vad a doua oara. Mi se pare putzin deprimant, dar la sfarsitul filmului stiu ca am triumfat - or eu sunt o persoana foarte pasnica si binevoitoare.

www.balantzedc.go.ro" target="_blank">Balantze DC!

Mergi la inceput