calauza si alte filme grele :)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ok pentru dogville. si am si europa. sac, sac, sac!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by mara03

ok pentru dogville. si am si europa. sac, sac, sac!!!

Cum e, cum e Europa??? :-))

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

heeeeeeeeeei! europa nu l-am vazut, desi era pe lista, ca m-am enervat nespus la element of a crime, era intr-o engleza imposibila, cu accent danez probabil si l-am sarit si pe europa... in favoarea lui kubrick... asta-i viata!

ps: eu zic sa incepeti!

Mergi la inceput

nu l-am vazut inca...l-am primit odata cu mulholland drive. e pe lista de asteptare...

Mergi la inceput

mara, ne apucam miine de el...poate apar si alte fete intre timp??? :-))americancele??? (BTW, am apucat sa vaz si io azi Farenheit 9/11...slabut tare si taaare diluat' in ciuda unor filmari valoroase ca document, jurnalistic vorbind!!!)

pozulici

Mergi la inceput

'neata!

pai tocmai vroiam sa zic ccc ca cer o amanare sa revad filmul ca nu-mi permit sa-l comentez aici fara sa-l revad!!! asa ca din partea mea maine ar fi cel mai bine. da' daca sunt doritori puteti incepe azi!

fahrenheit 9/11, nici in ziua de azi n-am reusit sa-l vad pe tot!!! ca si documentar mi s-a parut ok. pentru mine a fost o surpriza totala bush, ca io n-am vrut nicicum sa-l privesc asa! da' dupa ce-am vazut documentarul mi-am schimbat total parerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu nu am vazut nici Europa, nici Dogville, nici Fahrenheit -- iar ultimul refuz din principiu sa il vad .

Nu am insa nici o contrapropunere, asa ca ma multumesc sa va astept pe voi, poate mai ajungem la unul sa il fi vazut si eu...

Poate fac rost intre timp de Calauza, sau de Solaris-ul lui Tarkovski...

Mergi la inceput

Ok mara, te astept!!! De altfel, n-ar fi rau sa-l mai vad si io odata!!! Cit despre Farenheit, e cam prea mult sa-i zicem documentar. Moore a reusit foarte bine sa-l ridiculizeze pe Bush insa, ametit de retorica lui ironica, a uitat sa speculeze exact ce avea mai valoros- documentul filmat!!! Si a intins de imaginile astea document, mult prea mult, doar ca sa-i iasa un lungmetraj!!! Parerea mea e ca Farenheit e un experiment nereusit!!! (si mie nu mi-a placut Bush niciodata!!! :-))

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Dat fiind ca io n-am posibilitatea de a vedea filme cind am chef (depind de TV, ca cinematograful l-am cam uitat de trei ani si ceva- virsta lui fiu-miu, iar alte variante nu s-au inventat la mine acasa), la topicul asta sint simplu spectator. Filmul pe care tocmai l-ati discutat nu l-am vazut si, dupa ce-am citit pe-aici, cred ca o sa-mi fie si frica sa-l vad vreodata, cind imi va sari in drum...
De Europa vroiam sa spun atita: mey, io l-am vazut pe TVR1! Se chema Zentropa, era cu o mie de ani in urma, la vremea aceea nici nu auzisem de Lars Von Trier, dar, daca ma gindesc bine, din ce-am vazut de el asta-i cel mai fain. Stiu ca am ramas efectiv cu gura cascata, ca hipnotizata, pina la sfirsit. Si ceva vreme dupa aceea.
Acu' ma duc cuminte in coltul meu sa va urmaresc incontinuare.

Mergi la inceput

pai, hai sa mai auzim sugestii si de alte filme!!!

pozulici

Mergi la inceput