Sus...in Scandinavia (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Idora spune:
Va salut scandinavilor si va trimit si voua putin soare si atmosfera pur romaneasca
N-am mai intrat pe net deoarece n-am mai reusit sa ma conectez, ca nu am cablu si e mai greu cu dial-up dar acum am aflat un nr. cu care ma conectez destul de repede!!
Ce sa va mai spun??Ma simt bine acasa, e soare si cald, au fost 22 de grade.Ieri seara au fost niste prieteni la mine si am tinut-o tot in chef, cu tuica si vin, spaghete, ne-am imbata si ne-am dezbatat si am tinut-o asa pana dimineata la 10:00, ca nu ne venea sa ne mai despartim!!
Mi-e dor de voi, mi-e dor de-un chef intre romanii scandinavi, doar partea asta imi lipseste de acolo din Suedia!!
Incepe numaratoarea inversa si ma gandesc cu groaza la intoarcerea inapoi acolo, dar asta e, nu le poti avea pe toate!!
Va pup pe toti si promit ca o sa intru mai des sa va scriu, de-acum incolo!!
narancea spune:
rayu, na hai adu lingurica ta aici , sa itzi cint la ea si sa ti-o perii, hahahahahahaha
lilanda spune:
'Neatza
narancea, bine ai venit de tot mei baiete mai ca se topea lumea de dorul tau!!! Au venit si altii de la alte topicuri sa intrebe de matale!!! No, ce-ti face broasca?? :-))
idora, frumoasa viata-n Romania, hehe
Frantz, da am vazut Lady Killer si mie mi-a placut...lui Niels nu prea, el a zis ca prefera varianta mai veche!!
Adeluci, tu tot cu seful pe cap esti???
Cit despre tine Katarino, iti urezi sa iesi cu bine din toata situatia aia de doi lei...Si io ma gindesc ca oricum n-au ce-i face autoritatile lui don' Eric, dar chiar asa, totusi, sa ii acorde sambo din doi in doi ani??? Ii acorda unul, doua ...dar dupa aia, stop frate, ca e suspect de-acu!!!
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Adeluci, tu tot cu seful pe cap esti???
plus revizoru'
'neatza tuturor si o zi placuta!
Rayuela spune:
neata cumetrelor si baiatu!
noi sintem bolnave (io si Amelie),ne curg mucii,e un cancer in casa de parca sint pe vremea lu Ceausescu,frig rauuu!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Rayu, da' de ce n-ai mama caldura??? Da drumul la calorifere!!! Incinge-le!!!! Asa de rece e pe la voi????
pozulici
narancea spune:
sau itzi dau eu o broasca sa o lingi, sa vezi ce energie capetzi si in loc de muci o sa itzi curga balele ........
Rayuela spune:
lulutzo,pai intai trebe sa ma cert cu dobitocii astia de propritari
naraceo fa-te incoa cu broasca sa-i dau o limba
poze Amelie
Rayuela spune:
naranceo,nu-ti schimbi si tu titulatura bre?Vrem sa vedem cita imaginatie ai:Io propun baiat arabu',ca oricum stai numa intre gagici
poze Amelie
narancea spune:
pai nu bunghesc si pace cum se face hahahaha
invatza-ma tu ! ....... la bine, ca tu le stii ca un om mare