Sus...in Scandinavia (15)
Raspunsuri - Pagina 16
Katarina spune:
Inteleg ce spui, dar trebuie mai intai sa am acceptul rusoaicei ca sa fac asta.Cand muresanca va afla adevarul de la ambasada ,va reactiona poate destul de impulsiv si e posibil sa-i spuna lui Eric adevarul.Eu nu am de suferit de aici, dar Elena?
Adela99 spune:
Katarina, incurcata poveste ... in primul rand ai ajutat-o pe romanca ... sa speram ca are atata minte sa nu mai vina in Suedia ... oricum am inteles ca voia sa vina doar in vizita nu ca "sambo" ca deocamdata Eric e sambo cu rusoaica. sincera sa fiu rusoaica cred ca va accepta orice situatie inca o jumatate de an cat ii mai trebuie sa primeasca permanentul... si Eric stie asta si de asta si-a permis sa demareze deja afacerea cu romancuta. in legatura cu cei trei copii ai lui, eu ma intreb de ce nu locuiesc cu mama lor asa cum se intampla de obicei
din cate stiu eu, birou de migrare are in vedere de cate ori iti aduci sambo si care sunt cauzele
si fatuca aia doar putea sa-si dea seama de unde ai nr ei de telefon, si in fond e chiar important? probabil inca nu stie ce si pe cine sa creada...
si oricum eu cred ca il va confrunta pe Eric ... sa speram ca totusi intr-un mod in care sa nu va dea de gol ... ca daca Eric isi da seama reactia lui ar putea fi sa-i faca bagajul nu doar pt o luna ci definitiv
uff, uff
Rayuela spune:
Katerina,in principiu nu au ce sa le faca mai!Daca nu se prezinta la interviu,sau daca ei spun ca treaba nu e serioasa,pe ei ii cred,asta e !
Mai,hai sa o botezam pe rusoaica Tania sau Svetlana,ca deja ma ia cu transpiratii sa vad "Elena" atit de des pomenit!OK?
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
frantuzoaica spune:
katarino,eu ce sa iti zic mai multe decat ce au spus fetele si decat ce am vorbit la telefon...ca e complicata situatia si ca un final va avea cu siguranta,dar tu nu trebuie sa fii la finalul ei!Eu una m-as retrage aici,stiu din experienta ca am iesit prost in situatii de genul asta.
Lilando,ai vazut Lady Killers?L-am inchiriat seara asta ,spune ca e killer comedy,abia astept sa-l vad pe Tom Hanks!(Preferatul meu e Hugh Grant si Daniel cand vede in raft un film cu el,il ocoleste!Asa ca seara asta ma uit la T.H...poate imi dezvolt alte preferinte!
Eleno,am pus alte poze la album cu nepoteii mei,poate te induplecam!
Katarina spune:
Adela, era mai bine ca fetele sa fi cascat mai bine ochii inainte de a se incurca cu indivizi de genul asta.Eu nu am cum sa le ajut mai mult decat am facut. Romancei i-am trimis pe mail link-ul ambasadei si cel de la skatteverket http://www.skatteverket.se/. Am vazut ca pe pagina celor de la skatteverket exista un nr de telefon care poate fi apelat din strainatate.Exista cateva tipuri de informatii pe care le poti solicita de la ei:
[b]1. Beställa personbevis
2. Frågor om adress eller personnummer
3. Övriga folkbokföringsfrågor [/b]
Poate romanca afla aici informatii despre Eric? ( nr copii, numele lor, daca e casatorit sau locuieste sambo cu cineva.. etc)
narancea spune:
zeara buna la fetele, zber ca atzi avut un weekend bun.
mama rayu esti asa cum te stiu eu ? rayu pe pamint ? adeluci e bine, bag eu zeama, iar lalandia tot trandafir de la moldova.........
braila este si ea in viatza , deci sintetzi bine .
Rayuela spune:
naraceo golanule,acuma dupa ce ne-ai tradat atita,trebe periutza nene,cintari la lingurica,bericioaca..sa te iertam ca ne-ai parasit ca pe niste mirese iesite din garantie
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie