Sus...in Scandinavia (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

narancea, vezi ca in stinga paginii, sub starea de spirit a coumunitatii ai un buton "Foloseste punctele". Intra acolo si cumpara-ti titulatura....vaz ca ai suficiente puncte, dar daca-ti mai trebe' da de veste ca-ti daaa Lilanda!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaa zarumina tanti lalandia sa iti dea dumnezeu sanatate

Mergi la inceput

sa-mi dea! sa-mi dea si tie la fel!!! Abea astept sa-ti vaz titluatura!!!

pozulici

Mergi la inceput

da de unde ai tu lalandia atitea stele la matale, ce draq ai scris romane pe aici ?
abia asteptzi sa-mi vezi titulatura ? ok am sa ti-o arat ! dar sa promitzi ca numai tu uitzi fara sa pui mina pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by lilanda

narancea, bine ai venit de tot mei baiete mai ca se topea lumea de dorul tau!!! Au venit si altii de la alte topicuri sa intrebe de matale!!! No, ce-ti face broasca?? :-))

da, da narancea, io-s unul dintre ei! faina titulatura...da' capra nu ai? astept comentariile vizavi de capra din propozitia de mai sus. si mai zi, ce face broasca/broastele? care-i epilogu la povestea cu broasca, vorba lilandei???

fetele, nu va suparati, ca nu vreau sa vi-l fur! cred ca nici n-as putea.

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Nu pun mina, nu puna mina...ca daca-ti dispar r si t-ul??? Nici io nu stiu de unde am atitea stele, da' macar bine ca-s galbene!!! (alea verzi sint la administrator)!!!

mara, sigur nu poti sa-l furi pe narnacea!!! E baiat mare si stie drumul acasa!!!

pozulici

Mergi la inceput

nuuuu, mara fura-ma ! nu te uita la ele hahahaha fura-ma si du-ma departe !
stai sa am eu timp ca scriu mai departe, sa vedem ce imi va trece prin cap hahahahahaha imi trebuie un pic de inspiratzie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Naranceo, bine ai revenit !Vaz' ca n-ai venit singur... Ia pune ochiu' pe titulatura mea. Eeee? Care-i mai tare?

Mergi la inceput

da ........... si ale tale sint bune de lins ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Neeeheee! Eu am mai multe..doage lipsa

Mergi la inceput