Sindromul de hipercoagulabilitate (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Salutari, fetelor!
Eu nu v-am mai scris pentru ca am fost un pic "ratacita" in legatura cu sindromul asta...Mie analizele mi-au iesit in afara limitelor normale(la Fundeni), in limite normale ( la Coltea ) pentru ca la ultima analiza facuta la Institutul de Hemtologie sa-mi fie confirmata rezistenta la Proteina C( factorul V Lieden)! Sincera sa fiu, nu mai inteleg nimic!Cu cat incerc sa deslusesc problema, cu atat ma nedumiresc mai tare...Mie mi s-a recomandat Clexane cu destule saptamani in urma(in urma analizelor facute in spitalele enumerate mai sus), insa am preferat sa merg pe mana dr.ginecolog in care incep sa am din ce in ce mai multa incredere ( desi sunt super suspicioasa!). Nu am luat decat Aspenter.Pana acum a decurs totul normal( prima eco la dr. Iosup a fost ok), astept sa vad ce se intampla in continuare!Urmeaza sa mai fac o serie de analize dupa 20 saptamani( acum sunt in a 20 a sptamana), probabil saptamana viitoare.

Clio si bebelusa de 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare fetelor! sunt super fericita. am fost la echo la dl dr Iosup si bb este super bine. toate valorile sunt normale inclusiv IR-urile iar placenta este OK. nu sunt nici un fel de probleme datorate sindromului. si mi-a spus foarte clar ca ... suntem fetitza!!!!! a zis ca nu sunt sanse sa fie baiat doar daca nu ii facem operatie de schimbare de sex.
oricum bb este bine si este o grasana. are 11 sapt si 2 zile de la UM si dupa dezvoltare are 12 sapt si 4 zile. a zis sa continui cu tratamentul si totul va fi OK. pe 22 dec mergem la 3D.
va pup
monu si bb grasana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

monu sa traiasca grasana la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Tia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Felicitari Monu! Ma bucur tare mult ca sinteti bine, chiar fooooooooooarte bine! Sanatate in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Salutare fetelor!
Si eu am fost la echo. Tot fetita!!!!!! Nu sunt probleme cu fluxurile de pe artere sau cu placenta.

Aurasa 12+
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Super Aurasa...sa o tineti tot asa!
Speram si noi avanduva ca exemplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Buna fetele! Nu am am ami trecut de mult pe la voi si am vazut ca toate sunteti bine!
Salutari si pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Salutari tutror mamicilor si viitoarelor mamici de la acest subiect.
Eu nu v-am mai vizitat cam de pe la jumatatea lunii octombrie, de cand sunt in concediu medical din cauza colului foarte scurt (pana in 2.5 cm)si abia zilele astea am reusit si noi sa ne instalam internet acasa.
In rest eu si baiatul meu suntem Ok, e un vioi si un mancacios.
In continuare facem Clexane de 0,4 si din luna ianuarie si pana la nastere mi s-a spus ca o sa trecem pe urmatoarea doza de 0,6.
Abia astept sa recuperez tot ce s-a mai scris la acest subiect...
Kita si samburasul ei de 32 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Buna fetelor!
Nu a mai aparut sucbiectul demult - inseamna ca sunteti bine si ca v-ati mai linistit cu sindromul.Kita, ma bucur sa aud ca esti bine-s-o tii tot asa!Spune-mi si mie din ce luna ar trebui sa treci la o doza mai mare?
Si eu am vesti bune - bebele meu e grasan si lungan , e mai mare decat ar trebui pt cele 22 saptamani ale lui. Mie in sfarsit mi-au iesit anticorpii LA in limite normale - dupa 3 luni de Clexane si sper sa nu-mi mai schimbe doza.
Va doresc la toate niste Sarbatori super fericite si un bebe sanatos la anul!

Mergi la inceput