Sindromul de hipercoagulabilitate (5)
Raspunsuri - Pagina 7

monu spune:
ariadna, ce fel de echo ai facut? normala sau transvaginala? acum nu ai aproximativ 6 sapt de la UM?
fetelor, daca observati greseli in listutza trageti-ma de urechi.
credeti ca este necesar sa scriem la fiecare tratamentul pe care il urmeaza ca sa le fie de ajutor si altor fete?
Bestutza, Kita ce mai faceti? dar bb-ii?
Zadi a intrat in prenatal?

Tia spune:
monu chiar vroiam sa intreb daca toate burticile din lista fac acelasi tratament cu clexane. exista vreo regula, cand se incepe?

monu spune:
nu cred ca exista o regula. din cate am inteles eu tratamentul se da / se incepe in functie de istoricul fiecarei paciente in parte.
daca vreti sa postati fiecare ce tratament are va rog sa ne scrieti.

Hermis spune:
Draga Monu,
Esti o dragutza ...adevarul e ca motivul pentru care nu am mai intervenit pe forum cu noutati, este ca nu am. Analizele mele sint bune pe toata linia (desi am renuntat la tratamentul de la Fundeni)si urmeasa sa... Faptul ca mi-ai atasat un bebe...sa fie un semn? Ca daca ai tastatura "aurita", o sa te declar oficial prevestitoarea noastra sefa!
Singurul meu sfat, care are la baza nu numai o singura experienta medicala, este sa nu credeti intr-un singur medic, sa va urmati instinctul si sa incercati sa atacati problema pe care o aveti la originea ei si nu la efectele ei.
Va puuuuuuuuup!

ileana spune:
Servus,
iNTREBARE DE NOU VENITA...
Durerile crancene de cap, continue si noapte si zi ...de nu vezi pe unde mergi, sunt simptom?
Culmea este ca eu nu am aceste dureri decat dupa oprirea sarcinii in evolutie, dar saptamani intregi...pe urma ma lasa 2-3 zile si o iau iar de la capat...

monu spune:
nu stiu, nu l-ai intrebat pe dr? la cap anterioare mentiona cineva ceva legat de durerile de cap si lipsa tratamentului cu thromboass. dar nu sunt sigura

monip spune:
Salutare fetele! Ma bucur (sau nu?) ca ati revenit cu subiectul.
Referitor la data inceperii tratamentului cu Clexane - se incepe prin saptamana 7-8 de sarcina; eu parca asa l-am inceput;pana atunci se ia thromboass sau Aspenter.Inainte de sarcina poti sa nu faci nici un tratament.
Nici eu nu am mai scris pt ca sunt bine;continui cu tratamentul cu Clexane de 0.2 si Thromboass si la ecografie, pana acum nu s-a vazut ca sarcina ar fi afectata in vreun fel; am mai vorbit intamplator cu un doctor (parca Herghelegiu il chema) care a zis ca ca el a vazut si sarcini duse bine numai cu aspirina -v-am mai zis eu, totul depinde de riscul pe care accepti sa ti-l asumi; eu nu am vrut sa risc, m-a durut prea tare cand am pierdut prima sarcina , si eu ramasesem din prima!
Dna dr Uscatescu e plecata in decembrie si ianuarie, asa ca la doza nu cred ca se va mai umbla pana in februarie( daca nu apar alte manifestari)
Va doresc la toate numai bine, si sper ca lista sa nu se mai lungeasca.

monu spune:
cine are nevoie sa mearga sa la dna uscatescu: mie mi-a zis sa vin in perioada 29-31 noiembrie.
monip, ma bucur ca sunteti bine. eu merg sapt viitoare la echo la iosup sa vad bb, placenta si lacurile vasculare de pe placenta daca s-au retras. esti de acord sa mentionam tratamentul tau pe lista "clubului"?