Sindromul de hipercoagulabilitate (5)
Raspunsuri - Pagina 6
monu spune:
buna tia, am revenit din concediu cu forte proaspete. eu am avut fibrinogenul peste limita superioara la sarcinile anterioare. dr. mi-a zis ca ar fi semn de infectie. nu mi-a dat alte info.
bb este bine. sapt viitoare ma duc la echo la dr iosup sa vad ce s-a mai intamplat cu lacurile vasculare. cateodata nu e prea bine sa ai la dispopzitie pra multe info ca o iei razna. acum stau sa ma gandesc sa nu cumva sa fac insuficienta placentara. pana sapt viitoare cand o sa il vaed pe bb la echo si ma conving ca e ok iar o sa ma gandesc la o mie de teorii!
pupici monu si bb 10 sapt+
ileana spune:
Servus,
Inscriere oficiala in randurile voastre.
Luni trebuie sa merg iara la Fundeni...
monu spune:
Imi pare bine de cunostinta ileana, dar imi pare rau ca faci parte din randurile noastre. poti sa ne spui povestea ta?
monu
si bb 10 sapt +
ileana spune:
Servus,
Este in diverse episoade pe site.
Ultim episod, sec, singura sansa FIV...Fiv reusit...probleme cu sarcina(sangerari inexplicabile)...oprire in evolutie la 11 saptamani si 4 zile( cu dezvoltare normala)...chiuretaj, examen histopatologic...in urma caruia sunt suspecta de sindrom...ajuns la Fundeni.
monu spune:
CLUBUL SAFL - in ordine alfabetica
1. Ariadna 33
2. Aurasa
tratament -> Aspenter de 75 mg, o zi - da, una - nu. clexane 0.20 mg/zi
3. Bestutza 

4. Bubulina 2 
5. Clio
6. Crisa 30 
7. Cristiniuc 
8. Codrina
9. Corail
tratament -> sapt 4: heparina (fragmin) - 30 de injectii si Th 50 mg. acum doar 100 mg
10. Dana p.
11. Diafera
12. Hannah
13. Hermis
14. Ileana - Thromboass de 3 ori pe sapt
15. Iubitoiu 
16. Kita 

17. Marci
18. Mela Pitica
19. Mina 
20. Monip
tratament -> sapt 7-8: clexane 0,20/zi si th 50 mg luni, miercuri si vineri
21.
tratament -> sapt 5: clexane 0,40/zi si thromboass 25 mg/zi. acum 0.20 clexane/zi si th 0.25/zi
22. Simonadinca 
23. Tia
tratament -> clexane 0.20 si thromboass
24. Victoria
25. Zadi 

??
si aveai vreo infectie?