despre barbati Fecioara!
Raspunsuri - Pagina 3

bubulicamica spune:
Al meu iub e si el fecioara.........nu ca sa il laud, dar e mai mult decat un scump.....nu tu gelos, nu tu zagarcit dimpotriva, bun la treburile casei.........
Love

Liliann spune:
si al meu e fecioara.citind tot ce ati scris voi mai fetelor mai sus, pot sa spun pct comune : in primul rand foaaarte laudaros (in sensul ca nevasta-sa, sor-sa, ma-sa, el, sunt cei mai destepti, cei mai frumosi,cei mai capabili etc, el este totusi "cineva", ce, el se compara cu ala sau alalaltu, pai no,dehh, el nu e ca restu)asta ma deranjeaza cel mai mult la el si i-am spus, vad ca s-a mai temperat. in rest, am cel mai bun sot, altu mai bun nu gaseam nici daca ma apucam sa caut zi si noapte de la saispe ani,recunosc.in rest : nu tipa, e ordonat, e calm, vb frumos cu mine, ma alinta in tot felu, face ca mine pan'la urma daca nu vrea,nu e zgarcit,nu e afemeiat,nu bea,nu fumeaza, haoleu, ce zic io aci, ca m-am speriat pana si io,asa barbat perfect am??ahh, si in primul rand ma iubeste foarte mult
, da si io pe el

IRENE11 spune:
si eu am in batatura un fecior.chiar tipic:
-carcotas
-cu un fabulos simt al umorului
-cu un si mai fabulos simt al posesiei
-traieste cu siguranta ca nimeni nu e mai bun ca el si ca judecatile lui sunt cele mai corecte(aici am eu grija mereu si intervin in favoarea"dezmostenitzilor ")
-e generos si patriarh,in sensul ca-i place sa-i stie pe toti din familie langa el recunoscandu-i meritele si facandu-i osanale
-familist(desi am avut o cumpana grea acum cateva luni,prima si ultima sper...din vina amandurora,recunosc...eu sunt berbec...)
-are manii(rad de multe ori de el si-i spun ca se va transforma intr-un bashinos la 80 de ani,de care nepotzii or sa faca misto...)
-are o structura buna ,un suflet frumos,dar cam simplist,aici operez eu...

Albinutzza spune:
Ma poseda un barbat-sot fecioara. Dar si eu pe el . Dar itai de toate il iubesc, si suntem un cuplcu aproape perfect.
Defecte:
- posesiv (ex: citesc seara si mai pune bot ca de ce nu stau cu el de vb)
- cam mana larga, numa ca este mana larga pe lucruri bune
- ii place sa se planga, este uneori prefacut, cand vrea sa fie bagat in seama, sau vrea ceva
- este microbist, fan TV
- ii place la nebunie sa se contrazica, chiar daca ii demonstrezi ca ai dreptate, el tot te duce cu zaharelul "nu, ca nu-i adevarat nu am zis asha"..de pe mine ma apuca toate cele:D
- incapatanat, dar are langa el o capricoarna, cu coarne...asha ca nu are sanse
Calitati:
- familist convins
- iubaret, pupacios
- ii plac copiii
- ii place sa voarbeasca mult, ceea ce este bine pt mine, ca io nu prea vb pana la el;)
- nu fumeaza, nu bea , decat foarte putin, poate la un meci sau cand se vede cu nasul o bere
- este un bun amant
Cam atat...dar el al meu si altul mai bun nu gaseam...si-l IUBESC
Albinutzza
Never say never
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Roxana77 spune:
Si sotul meu este fecioara iar eu sunt taur. Suntem imreuna de 10 ani si pot sa spun ca ne potrivim foarte bine.
Caracterizandu-mi sotu pot sa spun:
- calculat ( nu zgarcit)
- familist ( se implica foarte mult in cresterea fetitei noastre, ne impartim obligatiile familiale)
- cam comod, si greu de urnit in unele decizii si actiuni ale vietii
- CRITIC, ( consider ca este trasatura caracteristica si dominanta a acestei zodii)
- bun amant
- FOARTE CORECT
- atent cu persoanele din jur de langa el
- cicalitor
- are impresia ca intodeauna are dreptate si isi argumenteaza orice afirmatie ca sa devina convingator.
Cam asa este sotul meu in 2-3 cuvinte, dar eu il iubesc asa cum este si si sunt convinsa ca nici eu nu sunt tocmai perfecta.
Roxana si Maria ( ns. 08.09.2003)
http://community.webshots.com/user/roxana77

Roxana77 spune:
Am uitat ( noroc cu Albinuza)
- este fan TV si un mare microbist
- si este si foarte posesiv (am avut grija sa nu depaseasca granitele normalului)insa nu ma deranjeaza deoarece si eu sunt la fel .
Roxana si Maria
http://community.webshots.com/user/roxana77

Carmenita spune:
Dragelor, ajutati-ma!
Si sotul meu este un specimen de fecioara... Din nefericire acum trecem printr-o criza. Mama Lia are dreptate, este introvertit, aduna in el, iar cand explodeaza, pur si simplu te face bucati. Trece asa de usor dintr-o extrema in alta ca deja nu mai stiu ce sa cred.
Stiu de ce il iubesc, este bun, iti sare in ajutor intotdeauna, intr-adevar un bun amant , dupa cum spun toate fetele, nu este gelos, nu bea, nu fumeaza, imi ofera toata libertatea de care am nevoie. Dar, ca tot omul, are si defecte (si noi avem). Cel mai tare ma doare incapatanarea
si faptul ca uneori nu vrea sa vada mai departe de ceea ce simte el. Are o doza apreciabila de egoism.
Problema e ca acum trecem printr-un moment tare nefericit. M-am trezit intr-o dimineata ca s-a racit. Mi-a spus ca s-au adunat si ca nu mai poate fi fericit langa mine. Cu o zi inainte era innnebunit dupa mine, iar a doua zi cica nu mai simte nimic. Eu stiu ca ne putem reveni, pentru ca acum il vad ca este dezorientat, dar e tare greu sa il conving ca se poate. Am ajuns sa vorbim despre divort, dar cand vine vorba despre fapte concrete, da inapoi. Acum mi-a spus ca imi mai da o sansa. Daca va imaginati, el imi da o sansa. Eu stiu ca starea lui este exagerata, pentru ca nu am avut probleme de nerezolvat, in schimb il sperie orice responsabilitate, este imatur.
Eu sunt capricorn, o fire mult mai practica si mult mai rationala.
Daca aveti sfaturi, idei, va astept!

pnt_loredana spune:
Ma inscriu si eu cu o "fecioarea.Il regasesc in aproape toate descrierile voastre:
- strans la punga(se poate spune si zgarcit, dar cand vine vorba despre el.......)
-nu este gelos
- fffff comod
- critic
- al naibii de corect
- cand are o problema se inchide in el
- nu accepta minciuna
Eh, ce sa mai, il iubesc asa cum este!
loryhttp://community.webshots.com/scripts/controlPanel.fcgi

apsara spune:
Si-al meu, si-al meu . E un copil mare, calculat si ordonat la birou doar ca mereu isi uita telefonul, cheile, trebuie sa-i las mereu biletele cu ce trebuie sa faca si atunci uita, evident. Are totul stabilit inainte de a iesi din casa, noroc cu mine ca-i stric planurile mereu daŽnu se supara. E critic, insa unul constructiv, comunicativ, extrem de comunicativ uneori, pofticios, nu se poate lasa ciocolata la vedere chiar si prin sertare e periculos, e avocat si la serviciu si acasa doar ca acasa nu-i tine, foarte generos, nici risipitor nici mana-sparta, e obsedat cu cartile din biblioteca, totul e pus in ordine alfabetica noroc si aici cu mine
si e alintat si nu suporta sa-i deschida cineva ochii, la propriu zis, ii e frica de medici si e tare dulce si-i al meu
. Si sunt mandra de el, ca-i un suflet tare frumos.
apsara

nshiro spune:
Carmenita si eu sunt capricoarna si al meu tot fecioara!!! Imi pare rau ca aveti probleme... sper totusi sa se fi rezolvat intre timp!!! Dat fiind faptul ca sunt orgoliosi, foarte mandri si cred ca ei au intotdeauna dreptate eu nu am putut castiga nici o confruntare directa cu el!!! Adica ... as fi putut castiga daca imi puneam mintea insa s-ar fi last urat de tot, asa ca am cedat si am invatat sa obtin ceea ce vreau pe alte cai! Fecioarele nu suporta sa fie pisati la creieri, invatati si directionati, dat fiind faptul ca se considera cei mai buni, nu? Si de asemenea sunt pisicosi si alintati astfel incat o partenera rece ii poate indeparta definitiv. Insa nici una sufocanta nu ar avea succes, ei avand nevoie de un spatiu al lor din cand in cand....
rocsana
http://community.webshots.com/user/nshiro2003