despre barbati Fecioara!
Raspunsuri - Pagina 2

CRIXIA spune:
Depinde cu cine se combina domnul "fecioara"! Femeia-fecioara este cu totul altceva decat barbatul-fecioara! Cunosc si femei, dar mai multi barbati, iar barbatii( unul este tatal meu) sunt galantoni, putin imprastiati, ne-gelosi, ei nu au niciodata probleme( pentru ca le ascund), ne-fustangii( in ciuda zvonului ca sunt cei mai buni amanti, asa auzisem eu odata).
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Pucku spune:
quote:
Originally posted by ancasoare
pai inseamna ca eu am nimerit una bucata atipica ( pe ici, pe colo, prin partile esentiale), adica
ne-introvertit
ne-gelos (gelos si el in doze absolut normale, ca tot omu')
strans la punga nu e deloc... noroc ca sunt eu (pe tema asta, pe la inceputul relatiei noastre, eu chiar ma gandeam ca e prefacut sau dus cu pluta fiindca de fiecare data cand admiram eu ca gasca te miri ce chestie scumpa, el zicea invariabil "daca vrei, hai sa ti-o cumparam!" si ar fi dat toti banii pe care ii avea in buzunar!)
felul in care arata nu-l preocupa deloc in trecut, insa am avut eu grija sa "modelez" aspect, fiindca daca era dupa el, si-ar fi cumparat 10 perechi de blugi identici, doar ca sa aiba de schimb)
acum... incapatanat e, nevoie mare, dar si eu is si nu ma las, ma lupt!
imprastiat - pana iese din casa se suceste de 15 ori... cheile de la casa, de la masina, telefonu', portofelu', etc.
dependent de filme - se uita cu aceiasi placere a3a oara la un film
pofticios ca o femeie gravida
la cumparaturi ar aduna toate produsele de pe rafturi ... eu ii zic ca e harciog sau ca intr-o viata anterioara a trait in vremuri de foamete.
Ancuss
Anca bine l-ai descris. si eu posed una bucata fecioara si si al meu tatic a fost fecioara, deci am experienta.
de adaugat la al meu e ca nu este deloc multumit daca e neagra de ce neagra si daca e alba de ce e alba.
hai ca s-a trezit galu, mai revin
Corina

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Elenalove27 spune:
Si sotul meu este FECIORiar eu sunt Berbeaca.
Este el si gelos si incapatinat si mai vrea sa le stie si pe toate dar cu berbeaca nu se pune
NU este deloc strins la punga ba dimpotriva este mana sparta si tot ce are arunca pe mere si pere.Asa ca il pun la punct
...este un sot bun ca este sotul meu dar daca ar fi sotul alteia ar fi dezastru...despre casatorie si el a fost casatorit inainte si cred ca este adevarat ce a spus Fabya.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!

louisea spune:
si eu posed una bucata barbat "fecioara"
- nu e gelos (zice el )
- nu e risipitor dar nici zgarcit
- nu e fustangiu
- e educat de mama lui
- ma ajuta in casa cu tot ce-i cer
- nu tine nici un secret ascuns de mine.. imi povesteste tot..
- ii place sa critice dar cu subinteles..
- nu are curaj sa-mi raspunda inapoi ca stie ca pierde (mama trebuia sa ma faca pe mine avocat ca gasesc pana si cele mai imposibile arme sa-l "bat" si sa-l pun la punct
)
pt mine e cel mai bun..
------------------------
poze cu Bandit

elutza82 spune:
Si barbatzelul meu este un fecior...eu sunt balantza si am auzit ca femeia balantza si barbatul fecioara "nu se potrivesc de nici o culoare"...poate ca asa o fi dar mai sunt si exceptii...DEFECTE:
-este strans la punga
-nu este romantic
-nu-mi spune chiar toate problemele
-se crede "buricul pamantului" (nimeni nu este mai destept ca el)
-ii plac lucrurile de calitate
-este foarte tipicar
-este un mare microbist
-ii place sa faca din tantar armasar
-e obsedate de felul cum arata (de exemplu: se tunde singur) si toata ziua sta in oglinda (mai ceva ca mine)
In rest numai cuvinte bune despre "dansul"...CALITATI:
-nu este gelos(asa zice el si asa mi-a lasat si mie impresia) decat daca ii dau motiv
-este foarte sufletist
-nu este fustangiu
-nu-i place bautura
-nu-i plac iesirile cu baietii la "o bere"
-este un foarte bun amant
etc.
Mama Lia,fiecare avem si defecte si calitati...important este sa-l iei asa cum este si sa nu-l stresezi prea tare...cu cat il cicalesti mai mult cu atat o ia mai repede la ....SUCCES!!!!
Ticka si barbatzelul tau este fecioara?
Numai bine!!!
http://community.webshots.com/user/elutza82

sora2001 spune:
si sotul meu este fecioara,iar eu rac.
sint foarte laudarosi si plini de ei ,sotul meu imi spune ca eu am fost norocoasa ca m-am maritat cu el ,nu de alta dar ca n-as fii gasit altul mai perfect decit el.yeah baby!
Ema's si Richard-Sora

elutza82 spune:
Nu mai este nici un barbatzel in zodia fecioarei???
Si eu sunt curioasa sa vad cum sunt alti feciori
http://community.webshots.com/user/elutza82

rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Fabya
dar fecioara cu fecioara nu se potrivesc intr-o combinatzie de sotzii
Fabya, nu e adevarat, si in horoscop scrie ca fecioara este singura zodie care se potriveste cu un nativ din acelasi semn.
quote:
Originally posted by elutza82
DEFECTE
-este strans la punga
-nu este romantic
-nu-mi spune chiar toate problemele
-se crede "buricul pamantului" (nimeni nu este mai destept ca el)
-ii plac lucrurile de calitate
-este foarte tipicar
-este un mare microbist
-ii place sa faca din tantar armasar
-e obsedate de felul cum arata (de exemplu: se tunde singur) si toata ziua sta in oglinda (mai ceva ca mine)
Si noi suntem dovada (la fel ca si Andreea). Posed (sunt sigura ca nu gresesc, pt ca fecioara are un dezvoltat simt al posesiunii) si eu un barbat nascut sub semnul fecioarei, dar:
Nu e nici zgarcit, poate doar calculat,
Nici ne-romantic, din contra,
Si normal, nu e „fustangiu” (hi-hi) tocmai e foarte familist.
Si bun amant!
Si putem discuta cate-n luna si in stele, timp sa fie.
Si, HI_HI: sufletist, maaaare miscrobist, nu se crede chiar "buricul pamantului" dar ii place sa ii spun ca eu il cred ca este.
Ii plac lucrurile de calitate, motiv pt care nu intelege de ce trebuie sa am asa multe haine sau parfumuri, cand unul si bun (cel mai bun) e suficient.
Rici

Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

magdala spune:
Ma inscriu si eu in club cu una bucata sot Fecioara.
Sa incepem intai cu defectele: este putin introvertit si vorbeste cu mine doar cand s-au adunat prea mult.
Cam mana larga: daca il trimit la cumparaturi cu lista niciodata nu-i ajung banii chiar daca are cu mult in plus.
Nu face gesturi romantice si cam uita de cadoul de ziua mea, si a mamei, si a bunicii, si a surorii, etc.....
De uitat pe langa el nu prea se uita, noroc ca-i mai spun sa se uite si in dulap din cand in cand.
S-ar uita la filme non-stop daca ar putea,dar amandoura ne plac, problema e ca nu prea ne potrivim la genurile pe care vrem sa le vedem sau ar dormi 24h in continuu, asta daca nu s-ar juca la calculator
Si este foarte incapatanat dar si eu sunt, insa ajungem la un consens pana la urma....crede el.
Si cam ii place sa critice, dar in ultima perioada s-a mai potolit.
Calitati: Este bland si ne place sa vorbim despre ale noastre si sa ne sfatuim.
Am uitat sa va zic: sunt zodia rac.
Nu mai este atat de timid -gratie interventiei consoartei sale, adica eu- .
Ma ajuta in casa la mancare si curatenie, chiar facem cu randul, o zi eu 2 el.
Nu bea decat cate o bere pe luna, cel mult, in schimb fumeaza cam mult iar eu si scumpa noastra il certam si il trimitem la bucatarie
.
Dar in rest, este barbatul meu si eu il iubesc mult si nici nu cred ca as fi gasit altul mai bun ca el si nici nu l-as schimba pe nici un altul.

claudia99 spune:
Sunt in totalitate deacord cu anumite persoane care au raspuns , Barbatii fecioara sunt prefacuti , le place sa fie compatimiti si-si joaca rolul de victima pana in panzele albe .
moi