despre barbati Fecioara!

dragele mele, cele care aveti barbatii nascuti in zodia Fecioara, sau aveti ideee de cum sunt acesti barbati, hai sa impartasim din ce stim despre ei!
sotul meu, care este Fecioara, este un tip tare introvertit....si cind are o problema se inchide in el.....ma exaspereaza.......
asa sunt oare majoritatea?
Raspunsuri

Fabya spune:
Asa e cu barbatul fecioara desi si eu sunt tot fecioara,dar fecioara cu fecioara nu se potrivesc intr-o combinatzie de sotzii ,fostul meu sotz a fost fecioara bine inteles ca am divortzat de mult nici nu i-mi place sa i-mi amintesc de el ,era foarte incapatatzinat si tot la fel daca avea ceva tzinea in el ,nu iti spunea si te stresa prin acest lucru enorm de mult cind nu stii ce are ,greu de inteles ....pe deasupra si foarte gelos dar o gelozie nebuna de iti statea mitza in coada ce putea sa-i debiteze capulin fine asta e,eu stiu ca fecioarele au mai multe casatori asa am aflat prin cartzile legale de horoscop si in plus toate cunostintzele mele din zodia fecioara au fost 2- sau 3 ori casatorite,se spun ca se stabilesc printr-o reusita in casnicie abia in a doua partea a vietzi,ceea ce sunt de parere ca este adevarat....poate alte persoane au alte pareri
,nu contrazic pe nimieni...
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

ticka spune:
Ce stiam eu, este ca barbatii fecioara, numai 'fecioara' nu sunt! Singurul pe care-l cunosc, e obsedat de felul in care arata si de felul in care arata sotia lui.
Cristina & Sandica
floricica cu pozici

Dana P spune:
eu posed un barbat fecioara ... hmmm ... e cam grea viata langa astfel de ...
pe langa introvertit mai adaug: individualisti, stransi la punga, laudarosi nevoie mare, egoisti, uneori gelosi si pe cotoiul din casa ...
concluzia: ei sunt buricul Pamantului.
nimeni dar absolut nimeni nu sunt ca ei, sau mai buni decat ei Doamne fereste, nu e nimeni.
daca imi mai aduc aminte de cate ceva am sa completez.

ancasoare spune:
moaaaaaama, ce reputatie naspa au berbantii fecioara
pai inseamna ca eu am nimerit una bucata atipica ( pe ici, pe colo, prin partile esentiale), adica
ne-introvertit
ne-gelos (gelos si el in doze absolut normale, ca tot omu')
strans la punga nu e deloc... noroc ca sunt eu (pe tema asta, pe la inceputul relatiei noastre, eu chiar ma gandeam ca e prefacut sau dus cu pluta fiindca de fiecare data cand admiram eu ca gasca te miri ce chestie scumpa, el zicea invariabil "daca vrei, hai sa ti-o cumparam!" si ar fi dat toti banii pe care ii avea in buzunar!)
felul in care arata nu-l preocupa deloc in trecut, insa am avut eu grija sa "modelez" aspect, fiindca daca era dupa el, si-ar fi cumparat 10 perechi de blugi identici, doar ca sa aiba de schimb)
acum... incapatanat e, nevoie mare, dar si eu is si nu ma las, ma lupt!
imprastiat - pana iese din casa se suceste de 15 ori... cheile de la casa, de la masina, telefonu', portofelu', etc.
dependent de filme - se uita cu aceiasi placere a3a oara la un film
pofticios ca o femeie gravida
la cumparaturi ar aduna toate produsele de pe rafturi ... eu ii zic ca e harciog sau ca intr-o viata anterioara a trait in vremuri de foamete.
Ancuss

mamicaluitheo spune:
mey dragelor eu am sot fecioara si eu to fecioara is::))
dar pe bune daca mai am fro pb. cu el. discutam, colaboram si este bine.
parol
pupici de la andreea mami lui theo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

mama lia spune:
da, recunosc ca si al meu e gelos, strins la punga, dar ce ma doare cel mai tare este ca daca il supara ceva nu imi spune si aduna in el....acum de ex., nu vorbeste cu mine de mult timp, doar strictul neceesar, si a spus ca nu stie sa-mi explice ce are, doar ca s-au adunat.....bine frate, si cum o rezolvam...nu stiu.....pai asta e raspuns????
asa ca l-am lasat in ale lui sa vad daca ii trece, eu care - daca am o problema - o discut, nu le las sa se adune, sa ma ingrop in probleme....
ai vostri cum procedeaza? sau cum procedati voi in situatii similare???

Dana P spune:
mama-lia ne luam de bratz.
si eu trec printr-o astfel de perioada, este identica ... doar ca tot el ma intreaba de ce sunt bosumflata.
sa speram ca e o mica perioada neagra pentru ei, si ca le va trece mai repede.
norocul meu ca sunt balantza si las de la mine ... uneori prea mult.
dana

natydea spune:
Eu posed tot una bucata sot fecioara dar nu enici pe departe asa cum spuneti voi. Se pare ca am avut noroc. E un tip foarte deschis, discutam absolut orice, imi cere sfatul in orice problema, e romantic, gelos atat cat trebuie, elegant, singurul lui defect e ca e un microbist convins si plus de asta mai urmareste si toate emisiunile sportive. Dar deh ce sa-i faci nimeni nu e perfect, nici chiar noi!
Pupici, Dea

elena_oona spune:
Eu sunt fecioara , sotul fecioara.Ne impacam extraordinar,pot zice ca casnicie ca a noastra mai rar (deci sunt si cazuri fericite).Suntem pe aceeasi unda in toate ,suntem amandoi deschisi,comunicam,ne sfatuim...
Cum femeile din aceeasi zodie sunt diferite asa este si in cazul barbatilor.
Sotul meu cel putin nu e gelos,strans la punga nici atat.Pot zice ca se aseamana cu sotul lui ancasoare in :
quote:dependent de filme - se uita cu aceiasi placere a3a oara la un film
pofticios ca o femeie gravida
la cumparaturi ar aduna toate produsele de pe rafturi ... eu ii zic ca e harciog sau ca intr-o viata anterioara a trait in vremuri de foamete.
quote:felul in care arata nu-l preocupa deloc in trecut, insa am avut eu grija sa "modelez" aspect, fiindca daca era dupa el, si-ar fi cumparat 10 perechi de blugi identici, doar ca sa aiba de schimb)

Eu zic ca fiecare e asa cum a fost educat,sau cum l-am educat noi ca sotii.Deci hai sa nu generalizam, ca ma doare, ca am un sotior asa de scump.........

Elena & baby angel Manuela

raisa spune:
Dragele, si eu am o fecioara acasa.Parerea mea este ca depinde foarte mult si de zodia voastra.Eu sunt tauroaica, si se zice ca asta ar fi combinatia fericita.Al meu nu-i nici gelos (ca s-a convins), nici zgarcit (ca nu administreaza el finantele). La inceputurile noastre era foarte timid, chestie de care l-am tratat ce si ce, fara sa ajungem la tupeu. Si nu-i genul "eu sunt buricul pamintului", ci din contra se subapreciaza chiar.
Cu introvertitul, hmmmm ..... ar fi ceva, totul este sa stii cum sa-l iei. Am invatat impreuna sa comunicam, asta se castiga cu timpul intr-o relatie.
Defecte? dependent de PC, un pic "lasa-ma sa te las", SAU "nu face azi ce maine poate nu mai trebuie facut", si tare mana-sparta cand e vorba de pantofii lui, hainele, calculatorul etc.Vor numai lucruri de calitate, indiferent cat costa, ce daca maine facem foamea?, vedem noi.
Una peste alta, mie mi-e drag de ei, pentru ca stiu sa faca o femeie sa se simta bine.
Lia, in ce zodie esti?