despre barbati Fecioara!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ma primi-ti si pe mine cu "fecioara" mea?
Sotul meu e fecioara si cred ca e definitia zodiei… Dar eu sant taur asa ca stiu cum sa trag avantaje de pe urma lui, si stie si el ca nu poate sa se poarte prea "feciorelnic" cu mine (cred ca am invetat un cuvant nou).
- Se inchide in el, dar la inceputul casatoriei, cu un lugu - lugu, se "spovedea" si ii trecea repede. Acuma astept sa iasa soarele, ca asa se intampla dupa fiecare ploaie …
- Laudaros nevoie mare, enervant chiar. Daca prinde persoana care sa-l asculte cred ca-I insira in primele 10 minute de conversatie toate locurile unde a calatorit in ultimii ani.
- gelos. Parca nu era gelos in primii ani de casatorie, dar cred ca a ascuns sentimentul cu atentie…
- ii place sa cumpere ce e mai scump si de calitate. Nu pot zice ca e mana sparta, dar nu stiu cum se face ca numai ce e mai scump gaseste.
-nu e interesat deloc in sporturi. Poate sa fie meci mare, si el sa iasa cu mine la plimbare.
- nu bea, nu fumeaza.
- s-ar juca mai bine cu copii decat sa faca treaba in casa.
- nu-I place sa faca cumparaturi de haine pentru el. Asa ca are numai 2 perechi de pantofi, vreo 3 de pantaloni, si cateva camasi si alea primite cadou. Aspectul fizic nu prea il intereseaza, orice merge la el (dar nu cu mine).
-uituc, chiar as zice imprastiat rau. A inceput sa accepte liste cu ce are de facut din partea mea.

Cum l-a numit o verisoara de-a mea "sotul meu cu suflet de femeie…"

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

despre sotul meu fecioara (eu sunt balanta):
incep cu ce ma deranjeaza cel mai tare:
- comoditatea; in ceea ce priveste treburile prin casa; pe langa faptul ca nu face nimic, nici nu pastreaza; iar ca sa faca totusi ceva trebuie sa cicalesc la el cu saptamanile...
- introvertit; din pacate si eu obosesc cateodata sa fac tentative de spargere a carapacei;
- bun amant, dar cu libidou mai scazut ca al meu - cred ca tot din comoditate!...
- nu recunoaste daca a gresit cu ceva, chiar daca il pun in fata evidentei; prefera sa minta pana in panzele albe, sa sustina ca alba-i neagra...din pacate chiar acum avem ceva probleme...
- microbist; mare prieten cu calculatorul; si cu televizorul...

sa vedem si calitatile - s-ar putea sa vina si sa continui cu ele in alt mesaj:
- "de casa" - dar cred ca tot din comoditate nu prea iese in oras;
- cand iesim iesim mult mai des cu prietenii decat noi doi...
- calculat, chibzuit - aproape totusi de limita zgarceniei, dar nu ajunge acolo...
- imi place ca nu se zgarceste cu lucrurile lui, ca isi ia chestii de calitate; la fel si pt. prietenul calculator, cand ii face up-grade-uri!
- il adora pe fiu-sau; dar nu se prea ingramadeste sa stea cu el (e cam greu la 4 luni, dar sper sa-l educ cand mai creste copilu');
- discutam cand e de luat o decizie importanta;
- chiar ma bazez pe sfaturile si feeling-ul sau cand am o problema;
- ca sa-si compenseze neglijenta si sa nu-l mai cicalesc mi-a angajat menajera/bona sa ma mai ajute! e si asta o solutie;
- nu uita sa-mi faca daruri cu diverse ocazii; si se sfatuieste cu sora mea, sa-mi ia ceva ce-mi place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuarda spune:

dragele mele eu sunt o leoaica iar sotul meu este fecioara deci stiti cine e seful.Este greu cu un barbat fecioara dar ne intelegem f bine ,suntem casatoriti de 14 ani si merge.Este ;un incapatanat peste masura ,f comod scasa, microbist ,nu recunoaste ca altcineva are dreptate,larg la buzunar trebuie sa-l mai opresc eu dealtfel cheltuie tot ce are in portofel.Dar sa recunosc si calitatile lui bune;este un sot care nu ma jigneste , un tata bun ptr copii si nu uita niciodata sa-mi cumpere cadouri ptr orice eveniment.Asa ca nu este chiar asa de rau cu o fecioara depinde si cum il educi din prima zi de casatorie, eu consider ca daca stii ce vrei reusesti.

Mergi la inceput