Fete din Austria (12)
Raspunsuri - Pagina 7
angelina spune:
Multumesc de raspunsuri fetele si bine v-am gasit.
Trebuie sa catch-up din urma cate ceva despre fiecare dintre voi
Justasmallkiss...unde este coaforul despre care mi-ai spus?
Poate ne intalnim odata acolo sa ne facem frumoase
Va pup si sa aveti grija de voi.
justasmallkiss spune:
La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor!Avem pe aici?
Ce mai faceti fetelor?
A venit frigul peste noi...brrrrrrrr,cred ca o sa si ninga cat de curand!
Eu de acum nu mai ies din casa...decat la nevoie!Urasc frigul asta!
Sper ca sunteti bine...la noi totul ok.Pe acasa!
Nimic nou!
Angelina... cred ca bez. 9 e acolo!
Undeva aproape de statia de metrou U6(Nussdorferstrasse).
Caro ninge la tine acolo?
Tori,tu ce mai faci draga?
Tanja,l-ai "ciomagit" pe sot?Sau a scapat?
Alexa,Alina...ce faceti?ce mai fac nou micutzii?
Viktoria,cum e burtica?Creste,creste?
Va pup pe toate...aveti grija de voi si pitici!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!
La noi e frig, a nins si inca mai ninge,are si iarna partile ei frumoase de n-ar tine asa de mult.
Babee LA MULTI ANI pt. ieri (daca nu ma insel),numai bucurii;cum te-ai distrat?,ce faca printul?,te rog eu frumos sa mai scrii si tu cum iti este ce mai face ala mic!
Alina penalizari la salariu,nu ai mai semnat condica de mult si nici nu stim ce face printul?!
Tori si tu penalizari;poate dai si tu o tura pe la mine ca doar nu stam la capatul lumii sunt doar 40 km cred.
NELKE;NELKE imi e dor de tine ,da si tu un semn de viata.
Tanja la tine s-au mai linistit spiritele?
Caro cand ne vedem,poate vii pe la noi cu sotul intr-o vizita,nu cred ca s-ar plictisi ai nostri si noi nici atata.
Ioana salutari si ma bucur ca e totul bine la tine,daca vrei sa simti caldura ierni vino pe aici.
Pupici dulci la toate.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
Viktoria spune:
´Buna dimineata!
Ce mai faceti? Sinteti cu toate sanatoase? Noi sintem toti bine. Doris e foarte fericita deoarece azi a nins si la noi si mai ninge si asteapta Sarbatorile de Craciun. Am fost plecati la sfirsit de saptamina in Ungaria si am reusit sa-mi cumpar si ultimele lucrusoare pt.. Au asa de drtagute lucrusoare pt. cei mici.Azi am facut controlul technic la masina si trebuie sa merg cu Doris la dentist. Ii ies noii dinti si unul am impresia ca creste putin strimb deoarece nu are loc de altul care se misca . Asa ca mergem la control sa vedem ce este de facut. Dupa -masa vine o prietena in vizita cu fetita. In rest stau si eu pe acasa, fac curat, mincare, citesc si ma plictisesc de moarte uneori...imi lipseste serviciul , scoala. Dar sper ca timpul trece repede si vine Craciunul si pe urma luna Martie si imi pot tine in brate. Doris e deja la scoala si ii place foarte mult, noroc cu ea ca dupa-masa e acasa si ne jucam impreuna, citim sau desenam. Ii place la nebunie sa cinte, i-am luat anul trecut o Karaoke si acum cinta la microfon de zici ca-i cintareataDe fapt ea spune ca vrea sa devina cintareata si medic pediatru. I-am spus ca mai are mult timp sa se gindeasca ce vrea sa devina. Cam atit despre noi. Voi ce faceti de Sarbatori? Mergeti in tara sau ramineti in Austria?
justasmallkiss spune:
Buna fetele!
Ce faceti voi?
Eu ca de obicei...am facut curat...i-am facut la pitica un sufleu de dovlecei....sunt curioasa daca mananca mofturila!
Si acum astept sa se trezeasca maimutica,sa ne jucam!
Viktoria...le facem "cântarete" pe bomboane...si Delia mea canta toata ziua...cand aude muzica pe Mtv...
Le drumul la jucariile ei "cântatoare" si canta si ea.Si in baie canta,cand se joaca in apa.Imi ´vine sa o mananc toata!
Alexa,Tanja,Alina,ce va mai fac golanii!
Unde sunteti celelalte fete?
Tori?Nu mai scrii la noi aici?
Va pupicesc pe toate!
Azi a venit soarele pe la noi...poate o taiem la plimbarica!
IOANA
carolada spune:
buna fetelor
ce mai faceti?pe la voi tot asa frig e?
eu sper in vreo 2 sapt.maxim sá ajung in ro,abia astept.
alexa mersi de invitatie dar acu nu putem ,o sa incerc dar nu promit.mi ar place si mie sa ti vad flacaul.
va pup pe toate
www.camping-kasern-salzburg.com
justasmallkiss spune:
Fetele pe unde sunteti de nu mai scrieti niciuna???
Caro ce bine de tine...meri acasa!Ramai si de sarbatori?Sau asa scurt dai o fuga?
Mami vine in noapte asta!Uraaaa!
Va pup si va urez un weekend placut!
IOANA
tanja spune:
Buna fetelor,
Eu am cam tras chiulul saptamana asta dar acum imi fac prezenta.Zilele astea am vorbit cu Anto si si-a cumparat calc. nou asa ca, cat de curand va fi alaturi de noi.
IOANAce bine de tine,tot timpul vine cineva la tine.Mai trimite si pe la mine,ca eu mai mereu sunt singura.
caroladama bucur ca in sfarsit ai luat si tu o pauza.Cat stai in Romania?Stai si de sarbatori sau te intorci pana atunci?Oricum noi iti uram concediu placut si multa distractie.
Alex tie ce iti mai face ? Cum te mai descurci cu el?
alinah tu ce ai mai facut? Te-ai mutat sau mai ai inca de asteptat? Ce face micutul print?
Acum va pup ca mi-au venit musafiri(verisorul sotului meu care sta in Croatia).Va pup si va urez o duminica placuta.
justasmallkiss spune:
Buna seara fetele!
Uite ca a trecut si sf asta de saptamana....
Tanja....nu vin ei chiar asa de des la mine...acum asa s-a nimerit.Fratele meu a fost in Olanda cu seful lui sa il ajute la niste piese cu care lucreaza ei si nu erau bune...si cand s-au intors l-a lasat cateva zile la mine!
Si mama...vine si ea doar odata pe an...ca nu prea poate lasa baietii singuri....
Eu ma descurc singura...dar ei nu prea....
Deci si la mine e cam rarutz....
Nu va mai iau pe fiecare in parte...va pup pe toate...si...sa aveti grija de voi!
Merg sa-i fac laptic la pitic!
IOANA
Viktoria spune:
Carolada drum bun si sa va intoarceti sanatosi.Ioana distrctie placuta cu mama ta, cred ca aveti multe de povestit. Cit timp ramine la tine? Alinah te-ai mutat , sau acuma va mutati?Alex ce mai faci? Ai multa treaba cu micutul?
Tanja si tie distractie placuta cu musafirii.
Eu azi am inceput sa fac ordine in bucatarie si acuma trebuie sa fac o pauza... deoarece nu mai pot. se misca in burta si face tumbe.Noroc ca e doris azi acasa si ma ajuta sa pun lucrurile la loc in dulapuri. Si la noi a fost foarte frig si un vint mare.