Fete din Austria (12)
Raspunsuri - Pagina 8
alexa22gandi81 spune:
Buna frumoasele mele!
Noi suntem bine,suntem mai lenesi la semnat condica de aceia meritam penalizati.
Alex e bine creste si inca nu stiu ce sa fac cu alaptatul ca as vrea incet sa nu-i mai dau san,dar stiu ca o sa fie grau ca altceva nu vrea,sa mai vedem.
Aici e frig ,mai e zapada pe alocuri,dar noi oricum ar fi vremea mergem 2-3 ore afara.
Caro drum bun si un timp cat mai frumos sa aveti;sper in curand sa ne vedem cu toate fetele,poate iarasi in Salzburg.
Pupici dulci la toate si cat mai multa caldurra in suflete.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
carolada spune:
ziua buna fetelor,
mersi de urari,dar mai am pana plec,mereu se iveste cate ceva sa nu plecam .e ziua unei prietene si ne a invitat in weekend asa ca tre sa ma duc.sper sapt.viitoare titusi sa ne urnim.vinerea trecuta am fost la brazilian party iar ,m am distrat de minune.ieri si alaltaieri numai ne am plimbat pe la bad vigaun pe acolo,a fost frumos si a nins ca n povesti.aseara am fost la film la cei 7 pitici,a fost haios.
brr ce frig e pe aici ,0 grade deja!
va pup pe toate si mai vorbim
www.camping-kasern-salzburg.com
tanja spune:
[Fetelor pe unde imi umblati!?
Noi suntem bine.Stefanelul meu e putin cam racit dar isi revine .La noi e foarte frig de nici nu iti vine sa iesi din casa,dar uneori tre sa facem si asta.
Antooooooooooo unde esti? CU autobuzul ma costa 16 euro sa vin pana la tine.
la toate si treceti la semnat condica
Viktoria spune:
Tanja cred ca fetele sint foarte harnicute si se pregatesc poate deja de Sarbatorile Craciunului. Duminica viitoare e primul Advent . Si la noi e foarte frig, vream sa mergem cu Doris la Christmarkt insa e asa frig si sufla un vint...incit am hotarit sa stam in casa si citim, ne jucam. Noi sintem bine sanatosi. Marti merg la medic sa vedem ce face ala micu si sa-mi faca analizele. In rest ma gindeam zilele astea ce i-am putea cumpara la Doris de Craciun. As dori ceva practic, ca papusi si jucarii are foarte multe. Ea a scris deja la Mosu insa spunea ca nu isi doreste nimic, ci vrea sa fie o surpriza. Un sfirsit de saptamina placut tuturor.
justasmallkiss spune:
Buna fetele!
Si noi suntem bine...toata ziua pe acasa!E frig afara si ninge.Brrrrrrr!
De cateva zile nu am putut sa o scot pe Delia afara,asa de rau batea vāntul!
Viktoria...eu inca nu am probleme cu Delia...nu stie ea ce-i cu Mosu....dar sigur daca ii luam cateva jucarele noi,ii sclipesc ochisorii de fericire!
Ma gandesc,cate ma asteapta si pe mine cand mai creste!
Tanja,insanatosire grabnica ii doresc la puiul mic.Tu esti bine?(sufleteste).
Caro,drum bun acasa...sedere si distractie placuta!
Salutari si celorlaltor fete...va doresc un sf de saptamana cat se poate de placut!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
carolada spune:
buna fetelor,
eu ma pregatesc de drum ,maine plec .multumesc de urari.oricum o sa va mai scriu din ro.
aveti grija de voi si bebei
va pup
www.camping-kasern-salzburg.com
alexa22gandi81 spune:
Buna frumoaselor!
Caro drum bun si poate trimiti si la mine niste colindatori.
Fetele eu sunt de 2 zile racita ,dar astazi e rau de tot si pentru ca inca mai alaptez,nu am voie altceva sa iau decat pe baza de plante care la mine nu are nici un efect pana acum,imi plesneste capul,nasul e ca un cartof si o sa devina ca un bec rosu cat mai curand.
Alex are si el o tuse de 5 zile am fost la doc si ia dat sirop si supozitoare si e mai bine;eu incerc sa evit contactul direct sa nu ia de la mine raceala,va puteti inchipui ce pedeapsa e asta pt mine,sa nu pot eu sa-l pup pe pitic!!!
ALINA;BABEE;CAT;TORI;NELKE;IOANA;TANJA;VIKTORIA treceti la semnat condica ca altfel taiem de la salariu si am sa vorbesc cu mosu sa aiba grija ca pe langa celelalte cadouri sa va puna si o nuia.
pupici voua si la copii.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
Viktoria spune:
Alexa imi pare rau ca te-ai racit. incearca sa bei mult ceai cu lamiie si miere de albina. Eu am fost ieri la doctor, mi-a luat singe am facut vaccinul si mi-a spus ca David e deja de 1kg si sa intors cu capul in jos. As vrea sa plecam si noi de Craciun in tara insa imi este un pic frica caci sint gravida si drumul e lung. Voi ce faceti de Sarbatori petreceti aiceea sau mergeti in Romania?
si pe curind
justasmallkiss spune:
Buna fetele!Semnez si eu condica!
Alexa imi pare rau ca ai racit,iti doresc insanatosire grabnica tie si piticului!
Eu cred ca o iau pe urmele tale si racesc si eu!!!
Incearca asa cum a spus Viktoria,mult ceai cu lamaie si miere de albine.Ajuta f mult!
Viktoria,eu am o cunostinta care era in 7 luni insarcinata si tot facea drumuri in Romania!Eu nu as fi avut curaj...dar ea nu avea nici o problema...
Noi facem sarbatorile acasa(eventual putin prin oras de Anul Nou)...ca nu avem unde sa mergem cu pitica!Ea are programul ei de somn,pe care daca nu si-l face nu te mai poti intelege cu ea!
Si daca am pleca mai mult ne-am chinui!!!
Poate vine o pereche de romani la noi!
Caro drum bun ...si sa te intorci cu bine!
Chiar ca...unde sunteti fetelor?Toria,Tanja,Alina..si toate celelalte?
Va salut ...va pup si va doresc o zi buna!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
alinah spune:
Buna fetelor!!!
Am reusit sa ne mutam in casa!!! Dupa saptamani de carat lucruri de la apartament la casa cu sacosile, asa, cate putin, cate putin...de joia trecuta, pe nepusa masa ne-am hotarat sa si dormim in casa...nu numai despachetat.
De ieri avem si net si telefon...eu abia stau pe scaun..ca am spatele rau de tot in pioneze...asa ca am trecut sa va salut si sa va spun noutatile....
Acum am fugit la pat...ca ma omoara spatele...
Armin a facut 3 luni, a fost Helmut cu el singur la doctor alaltaieri..ca eu nu m-am putut da jos din pat , a primit primul vaccin...si a crescut maaare : 6 kile in cap si 61 de cm!
Numai bine la toata lumea...mai revin cand ma mai indrept si cand despachtez tot..ca tot stam printre "boccele"
Poze Armin