Fete din Austria (12)

Fete din Austria (12) | Autor: carolada

Link direct la acest mesaj

sper ca nu se supara nimeni c am deschis partea a 12 a

alinah mai avem pana inchidem si luam vacanta,la inceputul lui noiembrieabia astept ca anu asta am fost f.stresati si acu meritam o vacantatu ce ai mai facut cu problemele tale(soacra,firma etc.)de vreme ce n ai mai zis nica,presupun ca e mai bine acu.

alexaunde umbli madam?

toria n ai venit inca din ro?

restul de fete sper ca sunteti bine si voi si familiile

va pupacesc

www.camping-kasern-salzburg.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Caro...nu cred ca se supara nimeni ca ai deschis partea a 12-a!:)
Ce mai fac fetele mele?
Carolada tu vad ca o dai in continuare cu munca!Sa ai spor!!!
Tanja,te-ai intors?Hai nu fi dezamagita,incerci si a doua oara...stii cam cum sta teaba(chiar daca tu ai stiut ca esti pregatita) ...bagi ceva in buzunar...ai sigur carnet...nu bagi...ori il ai ori nu il ai...depinde ce fel de om nimerestri la examen!
Poate va fi mai cu noroc a doua oara!
Soacra mea si-a pus ambitia...si acum la 52 de ani a facut carnetul aici!
Sala a luat-o din prima...condusul......saraca de ea cat si-a mancat nervii si mai ales banii!
A facut o gramada de ore la condus....si de 4 ori au picat-o!
De ce?Pt ca era d-na Elena...si nu era d-na Renata...pt ca era straina...si de fiecare data gaseau cate o mica chichitza sa o pice!
Pana la urma a gasit ceva "pile"...a dat"dreptul".... si a luat carnetul...
Alinah...ce face bebicu?
Alexa golanul tau?
Viktoria...la tine cum e burtica?Te simti bine?
Fetitei cum ii e la scoala?
Azi am fost si noi sa inscriem pitica la gradi...dar am mers degeaba...ca se fac inscrieri doar pt 2005...si eu vreau sa o dau in 2006-ianuarie!
Asa ca abia la anu in iarna mergem sa o inscriem!
Tori...si tu esti cu munca?
Celelalte fete???Sunteti toate bine?
La noi totul ok....gata s-a terminat si chinul cu urcatul celor 6 etaje...cu copil,carut,cumparaturi....
Mi-au ajuns 2 saptamani
Acum am fugit ca mai am de calcat...de spalat pe jos...de terminat papica pt maine la pitic...si apoi la somn!!!
Va pupicesc!Aveti grija de voi!

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata fetelor!

Alinah cum te descurci cu micutul armin? cred ca ii lipseste si lui bunicuta...
Alexa chiar asa, pe unde umbli de nu mai dai nici un semn de viata. Te streseaza ala micul?
Draga Ioana burtica mea creste si creste si nu ma lasa sa dorm deja noaptea. E tare activ si imi da niste suturi. Doris se descurca bine la scoala, ii place foarte mult, mai ales ca invata o sumdenie de cintecele si are o invatatoare tinerica si foarte de treaba.Acum copilul iei este bolnav si nu a fost doua zile la scoala, iar Doris si colegii ei ii duc deja lipsa. Eu am inceput sa mai inpachetez din lucruri deoarece la anul ne mutam si noi in casa noua. Mama mi-a promis ca va veni sa stea cu copii, dar cine stie ce mai este pina la anul. Asa ca daca tot sint in concediu si afara deja a inghetat fac o treaba folositoare.
la toate si aveti grija sa nu raciti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Carolada, inca un capitol . Eeee, noi speram ca la inceputul lui noiembrie sa fim in casutza. Saptamana asta ne punem parchetul, ce sa mai, ieri ne venise mobila de sufragerie si i-am trimis inapoi ca nu se pusese inca parchetul . Abia astept sa ne vedem in canapelele moi...
Soacra e bine cu capul, nu mai e confuza deloc, maine tot noi o ducem si aducem de la spital (are control), de fapt Heli, de mine nu e nevoie acum . Offf firma....asteptam sa vedem daca in ceasul al 12-lea se remediaza ceva.
Eu cred ca as iesi dupa atatia turisti, atatea fetze si toane

Tanja, nu fii suparata pentru carnet. Ai avut ghinion si probabil n-ai dat "darul"...dar de ce trebuie sa fie mereu cu "dar"?

Ioana,nu e usor sa inveti sa sofezi la 52 de ani...sunt putine femei care sa se si descurce usurel la varsta asta, mai ales incepatoare. Mama de la 50 de ani nu mai conduce....dupa vreo 15 ani de sofereala...
Am o prietena aici, austriaca, a picat-o de 3 ori, i-au zis ca e un pericol pe drum cu ea la volan. A luat pana la urma, dar nimeni nu se urca in masina cu ea la volan, decat iubitul. Saracul
N-ai slabit??? 2 saptamani, 6 etaje cu toate in carca??

Bebicul s-a facut un grasunel, in general e cumintzel, nu mai are colici, a avut doar vreo cateva zile, asa razlet, mananca de m-a capiat, numai ziua e asa fomist, noaptea ma trezeste doar o data.
De cateva zile ne zambeste si ne "povesteste", iar noi il ascultam foarte bucurosi De-acum ne facem siesta pe burtica, cu capul sus ridicat, suntem voinicei si tare e bine sa nu mai vezi lumea cu susul in jos De jucarioare atarnatoare inca nu e interesat, se uita un pic cam beat la ele, dar doar atat.

Fetelor cu copii, voi stiti daca exista gradinitze bilingve (engleza-germana) in Linz?? Stiu ca nu sunteti din Linz, dar cautand poate ati dat de vreo informatie, pagina web... Ca chiar daca as plati mai mult si as face drum mai lung, l-as da pe Armin la bilingv. Cam cu cat timp inainte se fac inscrierile pt gradinitza?

Viktoria, ma bucur ca bebicul din burtica e bine si activ. Cate saptamani ai?
Si voi va mutati la casa noua? E bine sa ai casa ta, pe pamant, cu putina gradina, linsitea ta...Sa fie intr-un ceas bun si cat mai putin stres cu mutatul Noi cred ca ne mutam la inceputul lui noiembrie ca are sotzul 10 zile libere si are timp cu caratul. In rest, am zis ca de saptamana care vine, incet, incet, la fiecare drum catre santier, mai ducem cate ceva, maruntisuri...apoi grosul cu camionul.

Am fugit sa-l schimb pe maimutzica.
Numai bine la toate fetele

PS Am pus pozici noi la albumase

Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
Nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis. (Radu Gyr)

Poze Armin

Mergi la inceput

Draga Alina

Foarte frumos Armin si a crescut asa de mare. Timpul trece foarte repede si numai ii vezi la gradinita.
Eu sint in saptamina 21 si mai am o perioada lunga de timp pina imi tin a doua comoara in mina. Doris isi doreste de la Mos Craciun
Pe Doris am inscriso in primavara la gradinita insa am inteles ca e foarte diferit de fiecare localitate.
Noi ne mutam doar la anul in primavara- vara, insa sint anumite lucruri de exemplu carti pe care le impachetez de acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna floricelelor!
Eu v-am tot cautat dar nici urma de FETE DIN AUSTRIA,noroc cu CAROLADA ca altfel mergeam la nea politaiu si dadeam disparute floricelele di Austria.
Noi suntem bine si o mare bucurie pe capul nostru e ca mergem in ROMANIA,nu va dati seama cum sunt,ca un copil ce se bucura cand primeste cadouri de la Mos Craciun;abia astept sa prezint comoara mea mica rudelor sunt foarte.Daca e sa fie totul bine plecam vineri la 00.00 ,dar am sa va mai scriu inainte de a pleca.
Ma bucur cand gasim toate putin timp si scriem ,sper sa fie asa tot timpu.
CINE STIE CEVA DE NELKE;TORI;BABEE;CAT ele nu au mai fost de ceva timp pe aici.
Pupici dulci la toate.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

salutari din salzburg

aici cand te uiti pe geam zici ca i asa cald afara,e soare si frumos,si cand ieshi ai un shok,iti ingheata mainile
alinahimi place poza cu heli si armin ,se inteleg f.bine unu cu altu,heli cel putin e topit din cate vadtu deja faci planuri de gradinita?
alexacand te intorci inapoi acasa?si de ce pleci vineri la ora0.00?
viktorian am inteles ce si doreste doris de la mos craciun?
ioanatu ce mai faci?

va pup pe toate

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Alexa drum bun si sa va reintoarceti sanatosi. Cit timp ramii in tara?
Draga Carolda , Doris isi doreste ca bebelusul sa vina de Craciun si nu in Februarie.
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Maine plecam in tara si ne intoarcem marti,sotul are un proiect important de terminat,dar e bine si asa ca oricum nu a fost planuit drumul asta.
Pupici dulci la toate.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Alexa drum bun si sa ai parte de vreme frumoasa si la propriu si la figurat! Eee, dar nu stati prea mult in RO, vad ca va intoarceti repede. Nici nu ma gandesc ce-o sa fie pe capul tau...toti vor veni sa-ti vada voinicul

Da, da, Carolada! Un vrea fetitza Viktoriei Smecherutza! In felul asta la Doris o sa vina Mosul un pic cu intarziere, de...om batran, oase grele
Pai cum sa nu fie Heli topit?? Daca nu era topit il alergam prin tot Linzul, ca doar el plangea cu lacrimi de crocodil : "Vreaaauuuuu un beeeeebeeeeee!"
Pai sa stii ca fac planuri...am auzit in unele parti, mai ales la gradinitze bune ca se fac inscrieri cu ani inainte (1-2)!!
Si sa ma pun in tema, sa nu raman cu buza dezumflata.

V-am pupat ca maraie maimutzica

Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
Nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
Sunt renuntarile la vis. (Radu Gyr)

Poze Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR SI DIN STEIERMARK!SI BINE V-AM GASIT.
Aseara am ajuns si noi acasa ,in sfarsit dupa aproape 2 luni de stat in Romania.
Alina mersi de incurajari oricum sunt o fire optimista si stiu ca il voi lua.De dat "darul" nu am dat stiind ca sunt bine pregatita ,lund sala cu 24 dar uite ca m-au picat la oras.Asa este in Romania ,daca nu ii bagi ceva in buzunar fac ce vor din tine.
ARMIN ESTE UN DULCE DE BAIAT SI MAI ALES FOARTE FOTOGENIC.De ce nu trimiti poza cu el la cei de la Pampers poate ca il va face o mica vedeta. Cum te descurci il noul rol de mamaica? Toate sunt in regula ,e sanatos ? Taticul ce zice de lui? Cred ca este mandru la fel ca toti care au baietei.
CAROLADA tu ce mai faci draguta? Vad ca tot cu munca esti? Cum merge treaba?Inca mai aveti turisti?De ce nu te recreezi si tu ca]teva zile. Toate bune in familia ta? Sper ca pana vine iarna sa ajung si eu pe la voi sa va vad .
VIKTORIAtu cum te mai simti?Esti mai bine ,ce ai mai facut? Totul este ok?
Justasmallkissiti multumesc si tie pentru incurajari ....pt.carnet de sofer in ziua de azi in Romania trebuie sa platesti mai mult decat face.Asta e data viitoare sa fie cu noroc.
Dar restul fetelor pe unde sunt? Si ele au uitat sa mai vina din concediu ca si mine?
Azi sper sa pot pune toate pozele facute in acest concediu.
STEFAN mai are putin si face primul "ANISOR" al lui .Va fi un adevarat printisor.In acest concediu cred ca s-au intamplat cele mai frumoase lucruri care m-au facut foarte fericita.Iau dat pana acum 3 dintisori,merge singur si a si inceput sa vorbeasca .Zice:mama .tati,nai,baba,si mai multe cuvinte spuse in limba lui.
Acum va las ca trebuie sa iti strang prin casa ca am lasat aseara toate aruncate ,la oboseala ce o aveam nu am mai facut nimic.
Va pup si va urez o zi frumoasa la toate .MULTILA TOATE:

Mergi la inceput