Fete din Austria (12)
Raspunsuri - Pagina 6
Viktoria spune:
Buna fetelor!
Angelina bine ai venit printre noi. Eu locuiesc la 40 de km de Viena si din pacate nu stiu nici o frizerita ca lumea prin Viena. am observat insa ca in SCS e o frizerie destul de frecventata mai ales de tineret , poate incerci acolo.
Tanja eu sint mai mult pe drumuri insa multumesc lui dumnezeu ma simt deocamdata foarte bine. As vrea sa-mi rezolv ceea mai mare parte a lucrurilor acuma inainte de a deveni. Am sa nasc la inceputul lunii Martie, deci mai este mult insa stii tu cum e...
Legat de sotul tau, isi va de-a seama el ce a pierdut mai ales ca are o femeie si un copil care il iubesc sau l-au iubit. Unii trebuie sa de-a cu capul ca sa isi de-a seama ce au pierdut.
Ai grija de tine si de Stefan.
la toate
tanja spune:
Fetelor ce este cu linistea asta aici?Pe unde umblati toate?
In 30 de minute va puteti uita la noile poze din concediu .
Va pupam si va astept sa mai vorbim ca am ramas in urma.
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Frumoase poze Tanja,e un dulcel ala mic.Ati fost cu el prima data in tara sau cunoaste deja?
Astazi mergem sa facem al doilea vaccin,sper sa nu fie mai rau ca la primul;astazi mergem la doc. de familie ca doc pt copii ne-a suparat si ca sa nu fac scandal mai bine renunt la el si merg la doc de fam.
ALINA ce face piticul spune-ne si noua ce pozne a inceput sa faca si cum va invarte pe deget?!
Cine stie domle ceva de NELKE,pa unde unbli iubita ne-ai abandonat?
Babee,Babee ce mai faci,ce pace piticul sunteti toti bine?
Pt celelalte fete care sunt constiincioase si semneaza condica pupici dulci si o zi frumoasa.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
justasmallkiss spune:
Ce fac fetele mele?
Semnez si eu condica!Suntem bine...pe acasa toata ziua....
Fratiorul mi-a plecat si saptamana viitoare imi vine mamica.Ce fericire pe mine!
Ehe...Viktoria...in martie nasti...
Spui tu ca mai e pana atunci...dar asa trece timpul...eu nici acum nu realizez ce repede a trecut...parca ieri aveam si eu burtica "mare"...si uite acum ce fetita mareee am!
Alexa...ai "golan" mare,deja face al 2-lea vaccin!
Pai...de medicii de aici nici eu nu sunt multumita...dar n-am ce face!!!Decat deloc...ma duc si la astia care sunt,cu toate ca de fiecare data ies un pachet de nervi...
Alina...hai mai povesteste-ne ce iti face prichindelul!
Tanja...tie cum iti merge draga?Frumoase pozele,tocmai le-am vazut si eu!
Sa-ti traiesca bombonica!
Toria...tu ce mai faci?Mai intri si la noi aici sa ne pove cate ceva????
Angelina...bine ai venit printre noi!
Si eu caut "disperata" in Viena o frizerita buna...care sa nu isi mai bata joc de capul meu!
La fel am patit-o si eu de cateva ori!
Cand vine mama sa stea cu pitica,ma mai incumet odata sa merg la un coafor unde merge o prietena de a mea si zice ca e multumita!
Daca nu ma "nenoroceste" si acolo...te anunt!
Scump nu mi s-a parut...ei pe tuns,suvite,spalat si aranjat i-a luat 60 de euro!
Mie de cate ori am fost pe aceleasi chestii, imi lua 100!
Celelalte fete?Pe unde sunteti?
Va pup pe toate...am plecat sa-mi continui treaba!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
carolada spune:
tanja frumoase poze!ce bine semeni cu mama ta!si imi place costumul tau de baie.
alexa ma bucur ca esti bine
alinah ce ai facut te ai mutat in casa noua sau nu`?
viktoria ce face bb ul,se aigta in burta?
justasmallkiss ti a plecat fratiorul?cum a fost de ziua lui?
toria unde umbli?
pupici la toate
www.camping-kasern-salzburg.com
tanja spune:
Buna seara fetelor,
Noi suntem bine(noi fiind eu si Stefan ca de sot nu imi pasa care e starea lui)si toata ziua stam in casa pentru ca la noi e foarte frig.
caroladamersi de complimente.Costumul de baie l-am cumparat de la firma Quelle (costumul fiind facut Žde Triumhp)si e de buna calitate,care si mie imi place foarte mult.Tu cum o mai duci?Totul e bine?
Viktoria...sa ti ca Ioanaare dreptate in legatura cu timpul,care trece asa de repede ca nici nu iti dai seama cand au trecut 9 luni si te trezesti si cu in brate.De abia atunci te intrebi cand a trecut asa de repede totul.Cum iti mai e ?Totul e bine cu bb?
alinah tu ce mai faci ?Te-ai mutat in casa noua? ce face?Cum te mai descurci cu el?
Va pupam si mai vorbim.
Viktoria spune:
Dragele mele,
Ma bucur ca sinteti toate bine si sanatose. Si eu ma simt foarte bine, se misca de zor in data de 23 Noiembrie trebuie sa ma duc din nou la medic si sa-mi fac si analizele.
Va pup pe toate
justasmallkiss spune:
Va salut,va pup pe toate si va urez un sf de saptamana cat se poate de placut!
Eu am taiat-o la cumparaturi,apoi la curatenie si facut mancare...
Aveti grija de voi!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
tanja spune:
Un sfarsit de saptamana placut va uram si noi,cu toate ca afara este asa de frig caldura inimii este mult mai puternica de cat toate.Sa fiti fericite si sa ne mai auzim.Noi (adica eu sora si verisoara mea)in seara asta o dam pe ca intre fete,si daca ne supara sotul meu(daca o veni acasa in seara asta)va ptimi cred ca adica ce e mai rau.
Pa-pa si multe pentru toate florile de aici.
carolada spune:
salutari din salzburg si un weekend placut!
aici e frig si cam ploios asa ca stau numai in casa
www.camping-kasern-salzburg.com