Fete din Austria (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Salutare Austria! fetelor!

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Revin si eu printre voi dupa o noapte si o zi de vomat. Mi-a fost atit de rau incit am crezut ca acum am sa mor. orice beam dadeam in citeva minute afara. Ieri ma dus sotul la medic si mi-a dat niste medicamente, deoarece aveam si niste arsuri la stomac.
Am aflat ca va fi un baietel, David.Doris fetita mea care si-a dorit pina acum un fratior a spus la bunici la telefon, din pacate voi avea un frate. Ca sa vezi cum e si cu copii astia...
Insa important e ca se bucura ca vom avea un si pe urma au ei timp sa se obisnuiasca impreuna.
Draga Ioana din pacate nu stiu nici o frizerita in Viena , eu merg aiceea linga noi la cineva (40 de km de Viena).
Saptamina viitoare vine o prietena de-a mea din Cluj in vizita asa ca o sa batem SCS in sus si in jos.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
zilele astea nu am putut intra deoarece a reparat sotul meu ceva la calculator care a durat cam 2 zile .
Voi ce mai faceti fetelor? Eu stau toata ziua cu Stefan si nu stiu ce sa mai fac de plictiseala.
Am zis ca de luna care vine ma voi duce sa fac un curs de germana, si sa ma duc la sala de fitness ca deja am pus cateva kg. pe mine cat am stat in Romania,dar sper sa le dau jos(de fapt am dat cam 2 kg din cauza problemelor ivite odata cu intoarcerea mea inapoi).Am aflat ca sotul meu are o amanta,lucru care ma daramat total dar ma chinui sa redevi ceea ce am fost pana acum.Oricum sper ca totul sa se rezolve cat de curand.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

ma uit ca am ramas asa putine si eram cateva:Asta ma gindeam si eu, PACAT ca sa spulberat aproape tot.Numai bine va doresc la toate.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

tanja imi pare f.rau pt.chestia cu sotul tau si amanta,eu nu stiu cum as reactionasper sa treci cu bine peste asta.e bine ca te ai gandit sa faci curs de germana si fitness,eu cred ca fiecare femeie tre sa aiba si timp pt.ea ,in afara familiei.
toria draga ce i cu tine?cine te a suparat asa tare?sper ca nu euhai lasa supararea si treci la raport,zi cum a fost in ro? copiii ce ti fac ? toti bine sanatosi?
alinahcand te muti,cred ca o sa fie curand ,nu?
viktoria lasa ca treci si peste asta(vomitatul)si curand il ai pe david in brate
liana 30 buna draga.stai cumva in austria?chiar daca nu,poti participa la discutii daca vrei
ioana si mie imi cade paru(noroc c am destul) dar mi a zis cineva ca i de la apa de aici si ca sa folosesc apa de ploaie.dar mi e lene sa adun apa de ploaie si dupa aia sa stau sa incalzesc apa,prea complicat pt.mine.nu vezi ca pe aici nu vezi ca la noi femei cu paru bogat?mai poate sa fie si de la stres,ceea ce sper sa nu fie cazul

va pup pe toate si o zi frumoasa va urez

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
In tara a fost f. frumos dar nu as mai merge cu Alex ca a fost foarte stresant pentru el,a ras cu bunicii dar cand se apuca de plans nu stiam ce sa-i mai fac,pai saracul invatat doar cu mami,cu liniste cu plimbari 2-3 ore,acolo a fost un alt program si nu mai spun de strazile din tara prin unele localitati.Cu tot stresul ne-am simtit bine si am facut o bucurie parintilor.
Tori ce mai faci,ce fac copii?
Cred ca lui Alex ii ies dintisoriica de o saüptamana plange noaptea de parca-l taie cineva si nu mai vrea san ca inainte,mai stau nitel asa si daca mai tine asa merg la doc.
Pupici dulci la toate,va iubesc.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna seara fetele!
Bine ai revenit acasa Alexandra!Imi dau seama ce bucurie a fost pt familie sa vada minunea de baiat!
Eu prima data am fost cu ea acasa la 9 luni!Era deja maricica...dar oricum a fost putin greu!La anu cand merg sper sa fie mai usor si pt mine!
Zici ca ii ies deja dintisorii la pitic....a mea micutza,a fost puturoasa...abia la 9 luni i-a iesit primul dinte....acum are 6 dinti si 3 masele...a 4-a se pregateste sa iasa...si tare o chinuie si pe ea...exact cum spui tu...se trezeste zbierānd noaptea!
Tanja...imi pare rau pt ce s-a intamplat!Esti o femeie puternica daca poti trece peste durerea asta si sa mergi mai departe!Iti doresc sa reusesti!
Eu una sigur nu as putea...este singura chestie care stie si el ca nu as putea-o ierta niciodata...si nu m-as mai putea uita la el ca la sotul meu,omul caruia i-am oferit totul!Cu copil...fara copil...mi-as face bagajelul si...la revedere!Ramanem prieteni pt ca avem un copilas impreuna care trebuie sa aiba si mama si tata...dar de iertat...niciodata!
Fi tare...si daca poti uita si ierta...mergi mai departe...pt voi si mai ales pt Stefanel!
Caro,intr-adevar e si apa devina.Eu cand am fost in Italia la o prietena...imi era mai mare dragul sa ma spal pe cap!Ce par frumos,lucios si neincurcat aveam!
Dar si vopsitul asta,mai ales blond care are cel mai mult oxidant dauneaza rau de tot!
Hei Viktoria...felicitari..ce frumos,o fetita si un baietel.Sa traiasca David,sa se faca mare,frumos si sanatos la mamica in burtica si sa iasa cu bine afara
Toriiiiiiiiii!Unde ai disparut?Hai nu fi suparata pe noi....hai ca te asteptam aici la "raport"
Iti simtim lipsa...eu una sigur!
Alina,ce face bebicu?Sunteti bine?
Liana30...salutari si de la mine!
Ok...v-am pupacit...fug sa fac laptele la pitic...de cateva zile iar ma trezeste noaptea sa ii dau papa!
Dar ce nu face mami pt bombonica ei!

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Tanja sintem alaturi de tine si daca simti nevoia de a discuta cu cineva sintem aiceea. Cumnata mea a trecut si ea prin acelasi lucru ca si tine, pe linga asta amanta era prietena ei ceea mai buna. sa rugat la Dumnezeu si a discutat cu el. Copii au suferit si ei mult fiind mari, 14 si 11 ani. La iertat pina la urma si acum sint fericiti, el ii aduce flori si o respecta si discuta din nou impreuna si fac multe lucruri toti patru.Asculta-ti inima si hotareste mai tirziu nu acum cind esti suparata. Oricum egal ce hotarire vei lua noi sintem aiceea cu tine si alaturi de tine.Pentru iesit de dintisori sint niste globule la farmacie care ii ajuta mult pe micuti. Alexa ne bucuram ca v-ati intors sanatosi. Eu am fost cu Doris prima data la 11 luni si la intoarcere luase saraca Windpocken si mi-a vomat tot drumul de am crezut ca acum moare...De aceea nu stiu cind voi pleca cu David in tara, sau la drum lung. Desigur ca nu e bine sa-i inchizi in sticla pot lua boli de peste tot insa ai mei vor veni aiceea la botez .Oricum pina nasc mai este mult...24 Februarie. Chiar fetelor care aveti baieti au venit intra-devar mai tirziu ca se spune ca ei sint mai lenesi decit fetitele.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Va multumesc ca imi sunteti aproape in aceste momente grele din viata mea.Niciodata nu as fi crezut ca sotul meu mi-ar putea face asa ceva.Chiar daca sufar incerc sa trec pestea asta,dar faptul ca tot el e cel care se simte inselat si nevinovat ma face sa imi aduc aminte de tot ,ma face sa cred ca viata mea alaturi de el a fost o minciuna si nu cred ca mai pot avea aceeasi incredere in el ca pana acum chiar daca il iubesc.Sper ca totul sa treaca si sa fie doar o scapare de a lui.Sunt dispusa sa il iert dar nu pot uita decat daca imi demonstreaza ca pot avea din nou incredere in el.
Stefan s-ar putea sa faca varsat de vant asa ca trebuie sa ma duc la control cu el sa fiu sigura de asta.In rest totul este ok cu el.Incepe sa manance mai multa manacare gatita decat san lucru care ma bucura mai ales ca vreau sa il intarc.
Va pup si mai vorbim cat de curand. si multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Nu fetelor de ce sa fiu suparata pe voi am scris si eu asa,de cand am venit din Romania tot am vrut sa scriu dar parca imi era greu.Carolada am folosit ce ai scris tu in legatura cu cate am fost si cate am ramas dar asta e.De Anto stiu ca nu mai are compiuter de aceea nu mai scrie.Alina felicitari pentru fecior sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii in viata.
Alexandra si pentru bebe tau numai bine si multa sanatate iti doresc.
Ioana si eu iti simt lipsa dar te urmaream din umbrasa vad ce mai faceti,pupici la Delia.
Tanja imi pare rau sa aud prin ce treci te cred ca nu iti este usor si ai grija de Stefan el simte toata tensiunea ce e intre tine si sot ai grija de el si de tine pentru voi de la noi.
Viktoria o sarcina usoara iti doresc si un bebe frumos si sanatos si sa va bucurati de el,o sa vezi ce frumos e cu 2 si Doris cat o sa se bucure.
Cat draga stiu ca si tu ne urmaresti din umbra hai mai scriene ceva cum merge la Daria cu gradi e totul bine sinteti sanatosi? pentru voi si salutari la Liviu.
Acum sa va scriu si despre noi,e totul ok la noi Jan merge la gradi a fost cam greu la inceput ca nu cunostea pe nimeni dar acum are cateva prietene si toate sint galbene nu blonde asa le spune el e foarte incantat de ele una il incalta alta il da pe leagan afara una face desen pt el ce sa spun parca e pasa acolo.La inceput mi-a fost frica cu mersul la wc ca nu spune dar acum merge singur ca e mare cum spune el,si educatoarele se poarta frumos cu el si e cel mai mic din grupa si toata ziua il poarta in brate sau il poarta dupa ele.Alice cu scoala deja au inceput cu tezele are mult de invatat ma mai ajuta cu Jan ca eu mai trebuie sa lucrez si dupa masa altadata ca avem mai mult de lucru in perioada asta.
In Romania a fost bine dar mult stres am slabit vreo 4 kg dar le-am pus inapoi deja asa ca nu mai le simt lipsa,am avut un stres in luna aia cat aici intr-un an dar asta e casa e gata am pavat si curtea mai avem partea din fata sa punem parchet si gresie in hol si dupa mobila dar asta la anul ca nu mai am asa mult timp sa merg acasa.
Ma bucur ca mai scrieti aici si nu ati lasat subiectul sa dispara de tot deci pe undeva tot mai sintem unite in asa mic cum e.
O seara placuta va doresc alaturi de vostri si de cei dragii.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput