Fete din Austria (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetele!Ce faceti voi?
Eu am facut curat...si astept sa se trezeasca pitica sa ma ocup de ea!
E asa urat aici...frig,si ploua...brrrrrrrrr,ce urasc vremea asta!
Tori ma bucur ca sunteti bine!Hai mai scrie si tu aici la noi...ca totusi am ramas cateva...poate ne inmultim incet incet!
Asa cu Jan,smecherasul...il servesc fetele toata ziua...bravo lui ca de pe acum se descurca.hihihihi
Tanja...esti bine?Sper ca da...capul sus si curaj,viata merge inainte si sa dea Dumnezeu sa iti fie bine ....sa uiti,sa ierti si sa fi fericita alaturi de sotul si baiatelul tau!Timpul le rezolva pe toate!
Alexa...Alina...Viktoria...Carolada... si celelalte fete,sper ca sunteti bine toate!
O zi buna va doresc...aveti grija de voi!
Pupici!

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Halo si din frigurosul judet Salzburg unde asa incet vine iarna, azi a fost tare mohorit afara si acum spre seara sa facut senin sper ca maine sa fie mai frumos.Eu maine merg la munca si dupa mai departe acasa la facut mancare si curatenie ca tare rau arata tot pe aici si mai am si haine de calcatdoamne ce urasc sa fac asta dar trebuie.
La voi ce mai e nou? sint bine,sanatosii?Ioana da Jan e tare smecher numai dupa fete si daca mai sint si blonde e totul ok nu stiu cum o fi mai tarziu dar acum se simte bine in compania lor.Tanja e totul bine cu tine scrie sa stim de tine,Stefan ce face e sanatos?
Pentru voi toate de la noi si toate cele bune.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor si va multumesc ca imi sunteti alaturi.Intre mine si sotul meu este o tensiune foarte mare in care nu stiu cat o sa mai pot face fata mai ales ca el nu imi da nici un raspuns concret.Aseara am fost in discoteca unde lucreaza si m-am intalnit cu amanta lui,care nu stia despre mine decat ca sunt prietena lui nicidecum sotie.Cred ca vina ei este doar c as-a indragostit de el fara sa stie ca este insa casatorit.Singurul vinovat este sotul meu care din cate mi-am dat seama nu stie ce vrea sa faca in continuare si nici cu cine vrea sa ramana.
Stefan este bine,la fel de jucaus si de neastamparat ca si pana acum.Acum mananca mai multa mancare gatita decat san si ma bucura acest lucru.
Voi ce mai faceti fetelor? va pe toate.

Mergi la inceput

Of Tanja,imi imaginez ce e in sufletelul tau acum!Draga de tine!
Eu nu stiu ce ti-as putea zice....pt ca daca ma apuc eu sa-mi dau cu parerea si sa-ti dau sfaturi,il "spurc" rau pe sotul tau...si nu ma pot baga eu in viata voastra!
Ai grija de tine si de baietel...si fi tare!!!Nu ii arata ca suferi!
Toria la noi toate vechi....
Azi am fost la cumparaturi si am "scapat" la Toys r us...3 jucarele noi pt pitic...toate cântatoare...ca ne-a facut capul calendar cu ele!Are o gramada asa muzicale,ca astea ii plac...si cand incep toate sa cante...imi bubuie capul!
Celelalte fete?Sunteti bine?
Eu...la bucatarie,fac papa!
Un sf placut de saptamana va doresc!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Dragele mele,
Si la noi e destul de urit afara, ploua si e ceata. Acum sintem patru zile toti acasa , deoarece Doris are luni vacanta de la scoala.
Azi vine o prietena din Romania cu familia si ramin pina marti la noi. Asa ca ieri am fost la cumparaturi, am gatit..
la toate si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

Buna fetelor,
Ieri si azi a fost superb aici in Salzburg,soare zici ca i primavara.
Tanja pai si amanta ce a zis ei ii convine situatia?

va pup pe toate,hai ca fug ca am treaba
o raza de soare pt.voi

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
caroladanormal ca ei nu ii convine,mai ales ca nu stia ca el e casatorit cu mine si normal ca s-a simtit folosita.Dar ea e o femeie care ii place sa umble cu mai multi barbati de o data ,lucru care ma invata si pe mine sa il fac.Mi-a zis ca si ea a ajuns sa il iubeasca pe sotul meu dar afland ca a mintit-o nu il mai vrea,dar nu pot avea incredere in asta.Acum sotul meu inca nu a luat nici o hoatarare ,nici nu stiu ce are el in cap si cat as incerca sa il inteleg nu pot .Sper insa ca totul sa fie bine.
Voi ce mai faceti fetelor?Lui stefan al meu ii mai dau inca 2 dinti,e foarte activ .
Va pup si voi mai intra mai tarziu sa v amai scriu.
si multe pentru toate.

Mergi la inceput

Buna dragele mele!Ce mai faceti voi?
Eu tocmai am venit de la cumparaturi,congelata!
Cu toti cu care vorbesc la telefon imi spun ca nu e asa rece...dar eu friguroasa dârdâi de nu mai pot numai cand simt aerul rece la fatza!
Sunt rupta de somn...
Sâmbata seara a venit la mine o prietena,vecina mea de scara din Ro,care lucreaza aici...si am stat toata noaptea de vorba...ieri am fost ca teleghidata...nici lingurita cu mancre la pitic nu o mai puteam tine in mana....aseara la 7 doarmeam dusa!Dar tot nu mi-am revenit cu somnul!
Sunt fericita!!!Joi s-ar putea sa imi vina fratiorul pt cateva zile.Abia astept sa il vad si sa imi vada pitica.Tare mult o mai iubeste!
Am ramas uimita in primavara cand am fost acasa...si fratele meu o fire mai rece si retrasa fiind nu se mai dezlipea de maimutica mica.Nu mai aveam loc de el.Numai cu pitica in brate era!I-a dat si sa manance ...a schimbat-o pana si de pampers!
Isi lasa si prietenii la o parte...si dupa masa cand venea de la munca,lua fetita si o plimba pe la padure,la aer curat!
Cand ii lua cineva fata de langa el,dupa 10 minute venea si zicea sa i-o mai dam si lui...ca noi am stat destul cu ea!
Vineri e ziua lui de nastere...si m-as bucura tare mult sa fie aici cu noi,sa sarbatorim impreuna cei 27 de "anisori" ai lui!
E mai mare ca mine,dar intotdeauna eu am avut grija de el,ca si cand ar fi fost fratiorul meu mai mic!
Acum o tai sa fac...curatenie!
Maine e sarbatoare si e si tati toata ziua acasa cu noi!
Voi?Sunteti bine toate?
Toria...ce faci draguta mea?Lucrezi?
Tanja,tu cum mai esti puiule?Mai rezisti?
Felicitari pt cei 2 dintisori ai piticului dulce!
Si la Delia i-a dat cea de-a 4-a masea!Avem 6 dintisori si 4 masele la activ!
Celelalte fete?Pe unde sunteti?
Va salut si va pup pe toate!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor,

La multi de Sf.Dumitru !
aveti vreuna in familie vreun Dumitru?eu una n am.
vremea s a schimbat aici e intunecat,ieri a fost f.frumos.
tanja cred ca sotul tau nu stie nici el ce sa faca,de aia nu poti sa l intelegimai bine ai grija de tine si de bb du te si cumpara ti ceva frumos pt.sufletelul tauce ai facut te ai dus la fitness si la cursuri de germana?
celelate fete unde umblati?
alinah ti a venit mama din ro?
alexatu ce mai faci?
toriace ti fac copiii?
ioanacred ca abia astepti sa ti vina fratiorul
viktoria ti au plecat musafirii?

o zi frumoasa la toate

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Noroc cu voi ca ati scris ca azi e sarbatoare la noi ca eu aveam multe planuri pe ziua de azi dar mia trecut repede cand am vazut ca e sf Dumitru.Oare sa dau cu aspiratorul e rau?Ca eu am vrut sa fac si o prajitura si sa mai si calc haine ca tot in urma am ramas cu ele,ultima oara am calcat duminica si am stricat calcatorul a sarit siguranta de 5 ori la curent si nu stiam de ce pina la urma l-am aruncat si am cumparat altul nou,asta e mai astept pina maine dar poate nu mai am asa chef si se tot string haine.
Copii sint bine au avut ieri si azi liber acum sint la joaca si aici e cam rece si e inorat poate vine mai tarziu si soare dar nu cred.
O zi buna va doresc.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput