Fete din Austria (12)
Raspunsuri - Pagina 12
Viktoria spune:
Draga Alinah ma bucur ca te simti mai bine. Noi am semnat saptamina trecuta contractul pt. casa, asa ca acuma au inceput deja telefoanele la banca, la firme deoarece vrem sa avem incalzire la picioare si in beci. Doris a avut serbare saptamina asta si am fost cu clasa ei in Viena la Schloß Belvedere. si noi vom lasa firma sa ne faca zugraveala si celelalte lucruri. Problema e ca noi am luat o Reihenhaus care desi e gata, nu ne va fi data decit cel tirziu in Iulie. Deci nu ne putem muta mai repede. si acuma iarna e mai greu deoarece vrem sa luam si o parte din mobila cu noi.Burtica creste si ma misc tot mai greu, insa incerc pe cit se poate sa fiu activa. azi mergem sa cumparam pomul si cadoul pt. Doris. asa tirziu nu am fost niciodata cu cumpararea cadourilor.
Alexa incearca sa-l intarci dupa-masa. daca nici cum nu reusesti mergi la medic sint ceva medicamente care le poti lua si iti va scadea productia laptelui. Stiu ca e stresant mai ales ca ei pling asa mult. Seara cind plinge dupa sin, lasa pe sotul tau sa mearga sa-l linisteasca deoarece el iti simte mirosul si va plinge. Bafta oricum.Draga Tanja iti doresc din inima sa fii fericita .
si un sfirsit de saptamina placut
tanja spune:
Buna fetelor,
Aici la noi e foarte frig,a si nins dar nu foarte mult.
justasmallkiss bine ai revenit printre noi.Nu stiu ce se intampla cu fetele de au disparut asa dintr-o data toate.Tu ce ai mai facut?Cum a fost cu mama ta?
Eu una mai mi-am revenit,nu total dar cat de cat sunt mai realista acum ,chiar daca imi este greu.Sunt momente in care pur si simplu cedez psihic si nu ma pot abtine sa nu ma cert cu el,mai ales ca nu se hotaraste odata pentru totdeauna ce vrea de la viata asta.Acum imi zice ca nu trebuie sa il mai astept,acum isi face planuri de viitor in care sunt inclusa si eu.E un lucru pur si simplu stresant,iar cand ii zic face pe nevinovatul.Oricum acum am inceput sa m avad si eu cu altcineva,dar doar ca prieteni,dar sper sa se rezolve ceva din intreaga situatie ca deja explodez.Cu Stefan nu sta nici macar 2 secunde,eu trebuie sa le fac pe toate:asta e viata.E rea cu cine nu trebuie.Dar simt ca ,voi fi cat de curand si eu fericita la fel cu este el,iar el va plange.
Alina la tine cum mai este situatia? Este mai bine,ti-ai revenit? Ce face ?Daca e la fel de neastamparat ca al meu,e clar ca ai mult stres.
Viktoria tu ce mai faci? Ce iti face ? Cand va mutati in casa cumparata??
Alex cum te mai simti? Esti mai bine? Ce face micutul ? La tine totul e OK?
Acum ma duc si eu la somnic.Va pupic pe toate
carolada spune:
buna fetelor
aseara m am intors acasa din ro ,am fost terminata ieri a fost oribil (ma refer la drumul gara aeroport in bucuresti cu autobuzul,ca mi a fost frica sa iau taxi ca am auzit diverse povesti de groaza ,in viata mea nu mai merg singura si cu bagaj,ma dor si acu bratele si gatul)bine c am ajuns
a fost bine in ro dar eu am fost mereu racita si m am cam plictisit cu toate ca toata ziua eram plecata .
va pup ,mai vorbim ,am treaba ca nici bagajul nu l am desfacut
www.camping-kasern-salzburg.com
Viktoria spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Eu am fost ieri 4 ore la cumparaturi cu sotul. doris a ramas singura acasa nu a vrut sa vina cu noi. I-am lasat cheia, telefonul si am rugato pe o vecina in caz de ceva sa poata sa stea la ea. In casa ne vom muta cred prin vara-toamna deoarece primim doar in Iulie cheia si trebuie sa zugravim noi singuri. Am batut ieri toate magazinele cu jucarii pt. un cadou adecvat pt. Doris. Si pina la urma i-am luat ceva insa nu stiu daca se va bucura de el. Oricum dupa Craciun merge 4 zile la curs de schi.Caro bine ai venit din Romania. te cred ca e obositor insa acuma sper ca ai timp sa te odihnesti.
Un sfirsit de saptamina placut tuturor
justasmallkiss spune:
Buna fetele!
Bine ai venit Caro!Spui ca a fost plictisitor acasa?Eu cand merg...cum merg mai rar... nu am timp nici sa dorm atatea am de facut.
Mai fetelor a facut saraca mama 24 de ore pana acasa.Normal trebuia sa fie pe la 12 la amiaza acasa...si ea a ajuns la 8 seara!!!E intzepenita toata...
Tanja...pai cum sa fie cu mama...super bine...odata pe an cand vine la mine ma mai relaxez si eu...ca altfel sunt bagata in priza tot timpul.
Acum astept sa adoarma pitica si sa ma apuc de treaba...sunt sigurica toata ziua...barbatelul are petrecerea de Craciun cu angajatii(angajatele).
Viktoria.. eu sunt in pana de idei cu cadourile astea....nu stiu ce sa le iau la socrii(imi las sotul sa se gandeasca,ii cunoaste mai bine)....ce sa mai spun de barbat,ca nu ii pot lua nimic singura,e f pretentios...asa ca vom merge impreuna si ne vom lua reciporc ceea ce ne dorim....
Pitica mea vrea sa scrie.....ma gandeam sa ii iau printre altele o tablitza din aceea pe care sa poata mâzgalii...stiu ca e prea mica pt asa ceva,dar toata ziua imi fura pixurile si se face sa scrie pe cartile ei cu imagini!!!
Am fost la un baietel care avea asa ceva si din prostie i-am dat-o sa se joace...si vreau sa spun ca nu mi-a venit sa cred cat de cuminte poate sta "dracusorul" meu si desena acolo...
Tanja eu nu vreau sa ma bag,sa vin cu sfaturi "gratuite" si sa te superi ..dar nu te merita papusa...
Aveti un copilas impreuna,dar decat cu asa un tata mai bine lipsa...capul sus si incearca sa iti refaci viata,sa fi linistita si fericita.
El e vinovatul si tot el face pe...prostul...
Draga de tine imi imaginez ce e in sufletul tau...
Dar imi place de tine ca esti tare ambitioasa,nu te pierzi si mergi inainte...
Tine-o tot asa...ai sa vezi ca in curand iti va fi din nou bine!!!
Alexa ce ai mai facut cu piticul?ai reusit sa il intzarci?
Fetele va las...a adormit maimuzica si o tai la treaba!
Va doresc un sf de saptamana cat se poate de placut!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Ieri am fost in Salzburg si nu stiu de ce dar mai mult nervoasa am fost,eu care eram innebunita cand era vorba de cumparaturi-un stres total.Am cautat si noi cadouri ,dar in caosul ala nici nu am gasit ,ca mai bine nu mergeam,mai trebuie sa cautam si saptamana viitoare,ca pretentiile anul asta sunt mari si de banii mai vin si din cer sau..;cred ca la voi e la fel,dar cand ai o familie asa mare nu ai cum sa scapi.
Nu am reusit sa-l intarc pe Alex,primul motiv fiind sotul care nu ma poate ajuta asa cum as vrea ca el lucreaza si seara cand vine Alex aproape doarme,si de aceia nu ma pot fi asa hotarata ,sunt confuza si imi este mila de pitic,dar sper ca in curand sa reusesc.Am observat ca laptele e dince in ce mai putin,dar el mananca brei de orez cu lapte si cat de cat mai completam.Legume nu prea ii plac,trebuie sa-i pun mereu lapte praf ca sa aiba putin gust;cand are toane bune mananca 50-60ml lapte cu bibele dar asta merge doar cu cantari si plimbari.
Anul asta vreau sa fac pomul in albastru si la Lutz nu erau de fel,doar un albastru deschis ,ce nu mi-a placut,erau toate culorile doar ce voiam eu nu era;toate merg ca .......
Caro bine ai venit,sper sa ne vedem.
Fetele mele frumoase hai sa ne intalnim,ce spuneti?
Pupici dulci.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
justasmallkiss spune:
Fetele imi aduc aminte ca mai demuuuuuuuuuuult,a postat una dintre voi aici o reteta de salam de biscuiti.
O mai are careva din voi?
Sunt pe forum o gramada de retete de salam...dar nu stiu pe care sa o aleg,care o fi mai bun.
Si stiu ca voi l-ati laudat aici!!!
IOANA
carolada spune:
buna fetelor,
alexapai daca mai vii in salzburg poate ne intalnim ce zici?fetele celelalte ce ziceti?pacat ca pe 24 se termina targul de craciun,dar nu i bai locuri sunt destule de gasit.azi e asa frumos aici a nins ca n povesti si e senin si soare,abia astept sa ies din casa.
mai vorbim
o saptamana frumoasa
www.camping-kasern-salzburg.com
papadie spune:
Dragelor exista cumva pe la iesirea din Viena spre Ungaria vreun mall? Eventual cu parcare subterana? Ne bate gandul s-o taiem spre RO si cat trage ionu un pui de somn sa bramburesc eu prin magazin (asta daca cumva e deschis pe 24). Apropo e zapada la voi?
Sarbatori fericite
justasmallkiss spune:
Buna fetele!
Papadie,dupa cate stiu eu nu exista nici un mall....dar exista un centru comercial,probabil ti-a atras atentia vreodata,la Pandorf.
Parcare subterana nu e... magazinele sunt facute stil casutze...si de gasit gasesti cam tot ce vrei acolo!!!
Alt loc de facut cumparaturi in drum spre Ungaria nu mai stiu!!!
Si de nins nu ninge..."cica" se anunta in seara de Craciun 8 grade!!!
Fetele voi ce faceti?Eu m-am pus pe calcat...la noi toate vechi.
Va pup!!!
IOANA