Fete din Austria (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Viktoria spune:
Papadie eu stiam un mall linga Budapesta. Nu am fost niciodata acolo, l-am vazut doar din trecere.
Fetelor ieri am fost la medic si se pare ca David va fi o fetita. Cind am auzit iera sa pic de pe pat. Pina acuma mi-a facut de fiecare echografie, am platit in plus insa pt. ca am pierdut sarcina in primavara am vrut sa fiu sigura ca e sanatos copilul.Si iubitul doctor a afirmat sus si tare ca e un baietel si ieri imi spune ca sansele sint mari sa fie totusi o fetita. Cel tirziu aflam cind se nasteasta stie orice idiot. Doris a plins beata de ea si a trebuit sa-i explic ca Dumnezeu ne da copii si important e sa fie sanatoasa. Ce ma deranjat a fost faptul ca am cumparat totul pt. baietii. Insa acuma ma gindesc pozitiv si sint din nou fericita.
justasmallkiss spune:
Sarbatori fericite va doresc fetele....sa aveti parte de un Craciun si un An Nou plin de ...sanatate,bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
corina iulia spune:
am cativa prieteni in austria si prin intermediul forumului am acum si mai multi. va doresc tuturor sarbatori fericite, un craciun plin de lumina si bucurie.
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Va doresc la toate un CRACIUN FERICIT:
Eu nu sunt gata cu toate,dar sper sa reusesc pana la miezul noptii,asta pt. ca seful mic nu ma lasa nici o secunda sa respir si am sa fac cand doarme.Voi a-ti terminat cu toate!
Viktoria,important e sa fie sanatos,ca ce culori au hainutele nu e asa important.Multa sanatate si ai grija de comoara din burtica.
pupici dulci
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
carolada spune:
buna fetelor
va urez si eu sarbatori fericite si sanatate voua si famillilor voastre!si sa ne intalnim mai des la anul
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Am intrat sa va urez si eu
Un Craciun fericit, multa sanatate si bucurii
Eu m-am afundat in depresie, parea ca-mi revin, dar am luat-o din nou la vale. Sper sa fiu ceva mai activa dupa.
Maine imi vin musafiri din Romania, stau la noi pana pe 3, sper sa fac fata si sa nu le stric concediul
Numai bine va urez fetelor!
Carolada , bine ai revenit!
Poze
ClaudiaH spune:
Salutare tuturor fetelor!
Ma bucur foarte mult ca v-am gasit deoarece urmeaza sa ma mut impreuna cu sotul meu la Viena unde el va urma sa lucreze. Nu stiu exact pe ce data o sa ajungem acolo deoarece nu stim cam cat va dura sa ne rezolvam toate actele. Intr-un fel abia astept sa ne mutam desi parca atata nou ma sperie un pic. As vrea sa va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi ca voi sunteti de ceva mai mult timp acolo si stiti cam cum merg treburile prin Austria. Eu sunt insarcinata in 26 saptamani urmand sa nasc pe la inceputul lunii aprilie. Initial planuisem sa merg impreuna cu sotul meu in Viena si sa nasc acolo. Am vorbit insa zilele trecute cu o persoana care e stabilita demult acolo si care are o fina ce a nascut acum vreun an in Viena si mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc sa nasc acolo pentru ca fina ei a fost foarte prost tratata, necunoscand pe nimeni si fiind romanca. Acum va intreb pe voi, asa este, cadrele medicale te trateaza mai prost pentru ca esti romanca? Cum e nasterea prin spitalele austriece, lamuriti-ma si pe mine ca sunt foarte derutata? Daca raman aici sa nasc risc ca sotul meu sa nu-mi poata fi alaturi la nastere daca merg sa nasc acolo nu stiu cum o sa fie. Va rog din suflet spune-ti-mi la voi cum a fost cand ati nascut?
Astept raspunsurile voastre si daca ma primiti printre voi mi-ar placea sa pastram legatura.
Va urez numai bine si multa fericire!
Claudia