Fete din Austria (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Am scris ca un kur si cu multe greseli. Nu mai corectez nimic, caci n-am rabdarea necesara.

Poze Armin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor
alinatw inteleg destul de bine.Eu una ce sa mai zic ca sotul meu are o amanta si tot timpul e in plimbari cu ea iar de copilul asta nu are 5 minute timp.Cred ca ar trebui sa ne luam de mana amandoua.Si eu am plans azi de am zis ca imi plesneste inima in mine.Dar lui nici nu-i pasa de,e fericit ca areamanta cu 2 ani mai mare decat el.De munca sa lasat asa ca bani nu mai aduce in casa.Imi vine sa ma duc la nebuni.
Stefan ma scoate si el din sarite pentru ca nu mais sta de nici un fel cuminte.Tot ce prinde ba strica ba arunca ;nici nu se cunoaszte in casa asta ca fac curat.
Asta e viata;odata si-odata se v<a <intoarce roata si in favoarea noastra.
Va pupic sio mai vb.

Mergi la inceput

A FOST PUS DE STEFAN;CARE TOT IMI BUTONEAZA SI EL LA CAL:

Mergi la inceput

UNDE SUNTETI FETELOR??????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Aiceea sintem draga Tanja si Alinah.Draga Tanja dar de ce nu il dai afara si iti traiesti viata? Macar nu te mai chinuie pe tine si Stefan. Stiu ca e usor de dat sfaturi si greu de facut. Alinah noi ne luam o casa aproape gata, trebuie sa punem doar parchet, sa zugravim si sa facem baile. Stiu ca iti este greu mai ales ca ai un copil mic si nu ai timp. Imi este frica si mie sa nu ne luam la cearta cum o sa mobilam si una alta.
Cit despre neamuri ce sa-ti spun, fii diplomata si spunele ca ai nevoie de linistea ta sau mergi de acasa. Daca se supara inseamna ca nu va iubesc. Ce naiba voi sinteti o familie, voi trei si ceilalti fac parte din ea insa trebuie sa inteleaga ca aveti si voi nevoie de liniste.Cit despre par nu am sa-ti spun acordati mai mult timp, ci lasal pe Armin cu socri o dimineata si mergi la coafor.O sa vezi ca asta iti va ridica moralul. si nu uita cum spunea Tanja caci la capatul tunelului e o luminita, ca ai pe cineva care te iubeste si un de nota 10.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Cam rare sunteti la vedere.Pe unde tot umblati?Haideti si pe aici la semnat condica!
ALINA cum mai stau lucrurile la tine?Ti-ai mai revenit? Ce face puiutul cel mic? E sanatos?
Viktoria incerc sa fac ca totul sa fie bine,vreau ca Stefan sa-si vada tatal alaturi si incerc de fata cu el sa par cat de cat fericita,cu toate ca doar eu stiu cat ma chinui,dar asta e viata cu bune si rele.De dat afara nu pot face asta ,bine am si unele motive care ma retin in anumite momente.Dar eu sper ca intr-o buna zi sa fiu si eu fericita si simt ca nu mai am mult pana la acest moment.
Voi cum ati cumparat casa?Prin banca?Sa de-a Domnul sa va bucurati de ea si sa fici fericiti.
Acum va las ca trebuie sa gatesc.Va pup si va urez o zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Eu zilnic sunt pe aici,citesc repede si ma ocup de seful mic,care nici nu ma lasa sa respir,face armata cu mine ce mai.E a treia saptamana de cand ma chinui sa-l intarc si credeti-ma ca nu imi este usor,poate voi stiti mai bine,nu stiu cum sa mai fac,imi vine sa dau cu capul de pereti;pe alta parte e si vina mea dar sper sa trec peste asta.
Alina sincer imi pare rau ca esti intr-o situatie atat de stresanta,dar se poate sa fie si de la hormonii ce joaca ca nebunii acum ,cel putin la mine cateodata asa e si dau si eu vina pe ei,ca prea multi in jurul meu nu sunt asa ca un vinovat trebuie sa gasesc.Si la mine incepe stresul cu neamurile si toate alea,dar norocul meu e ca pana acum soacra nu ne-a deranjat niciodata si pe deoparte e bine,desi eu daca ma duc la ei nu anunt niciodata,mai vedem pe viiitor cum o fi,dar cum ii cunosc eu nu sunt oamenii sa te deranjeze sau sa te supere cu ceva.Baiatul e scump tot,si pe masura ce creste seamana tot mai mult cu tine.Alina stii cum se zice "copii mici-probleme mici,copii mari-probleme mari",asa ca inca nu e momentul sa spui ca e greu,desi eu ma plang mai ceva ca un copil cateodata.
Timp pentru mine nu am ,dar am noroc cateodata de nasa lui Alex de mai ajung si eu la coafor,chiar saptamana trecuta mi-am facut iarasi mese si am tuns putin parul,dar asa relaxata nu am fost ,ma uitam mereu pe fereastra sa vad nu vine,nu plange.........asta e egoism spun eu,dar cu timpul am sa fiu poate mai altfel desi pe moment eu sumt "mama perfecta",eu sunt cea care stie tot.
Am sa mai scriu alta data .
pupici dulci la toate.

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

"Soacra mea si-a pus ambitia...si acum la 52 de ani a facut carnetul aici!
Sala a luat-o din prima...condusul......saraca de ea cat si-a mancat nervii si mai ales banii!
A facut o gramada de ore la condus....si de 4 ori au picat-o!
De ce?Pt ca era d-na Elena...si nu era d-na Renata...pt ca era straina...si de fiecare data gaseau cate o mica chichitza sa o pice!
Pana la urma a gasit ceva "pile"...a dat"dreptul".... si a luat carnetul..."
Justasmallkiss, adica si in Austria se poate da spaga, se poate lua asa un carnet??...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

fetelor
Va multumesc de incurajari
Sunt mai bine...sunt ca o closca plouata acum, dar nu mai dau afara de nervi...ma joc din nou cu bebicul si nu ma mai enerveaza.

Viktoria, noi ne-am facut casa fertigteil (la cheie)...deci si baile si parchetul si zugraveala au fost facute de catre firma. Stresul mare a venit de la mutare, m-am simtit coplesita, bagata sub un morman de lucruri de facut, printre plansete si impartita intre copil si sot, care avea nevoie de mine pentru diferite "surubareli" in casa. Acum, dupa experienta asta, ti-as recomanda sa faci mutarea inainte de a veni bebicul. Noi asa planificasem, dar niste hibe in contract a amanat finisarea casei pana la sfarsitul lui noimebrie. Si casa, in totalitate, nu e gata. Ni s-a zis ca in ianuarie. Prevad februarie
Si o sa vezi si cu sotul,cum ai banuit si tu, o sa cam iasa scantei la alegera mobilei...de gusturile difera.
Ce-ti face burtica? E "saltareata" rau?

Tanja...offf, stiu ca esti intr-o situatie pe care niciuna din noi nu si-ar dori-o. Eu nu stiu ce-as face in asemenea situatie...asa, teoretic...pa si la revedere, dar practic nu-i asa usor sa iei o decizie favorabila tie si copilului tau. Lasa un pic timpul sa treaca, nu mult si vei fi cu mintea mai limpede pentru a gasi o solutie. Vezi-ti in paralel de ale tale, ca daca e sa zici nu, sa ai o baza de unde pleca.

Alexa, numai eu nu pot sa-ti vad bebe-ul....am un server pe Linux si ma impiedica sa vad yahoo...nu stiu de unde trage

Ioana ce-ti face zgatia?

Care pleaca in tara de sarbatori??

Eu o sa am musafiri incepand de pe 26 dec si pana cam pe 20 ianuarie...asa ca o sa fiu lenesa la scris.

Numai bine la toata lumea

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Gata fetele...am revenit si eu...
Mi-a plecat mamica...asa ca nu imi mai permit sa umblu brambura toata ziua prin magazine...si la plimbarica.
A venit frigul....cel putin aici e un frig de mori.Aseara cand am dus-o pe mama la autocar am zis ca deger si alta nu!
Alina draguto...eu te inteleg f bine cat iti e de greu.Ai sa-ti revi,crede-ma...cat mai multa rabdare,daca poti avea...ca eu una n-am avut...si n-am nici acum,de altfel!!!
Nu!glumeam...ce vreau sa spun este ca am fost in aceeasi situatie ca tine...am nascut,eu mai eram si bolnava,abia ma miscam,dupa complicatiile avute...Delia mi-a facut niste coolici...ca toate leacurile n-au vindecat-o...si uite asa...bolnava rupta,obosita moarta,cu un bebe care urla zi si noapte si nu tacea decat daca stateam in picioare...ne-am mutat la 3 zile dupa ce am iesit din spital in noua locuinta!
Aveam montat patul si o comoda in camera Deliei...si in bucatarie cat de cat mobila,sa pot face ceva mancare...ATAT!!!
Si ia uite-ma pe mine singurica...cum spuneam si bolnava si obosita si cu Delia "urlatoare" rau...cu toata treaba,toata mizeria,spalat,calcat,mancare,curatenie..frecat... ajutat la montat...
Cand reuseam sa o adorm pe Delia...imi picau si mie ochii in gura...dar ce sa dorm tata....ca mie imi fugea casa!!!
Si uite asa ajunsesem si eu ca nu ma mai tineau nervii..nu stiam unde sa ma impart si ce sa fac...
Par???Ce-i ala?Sa fi vazut tu cat par am avut eu si cat mai am acum...s-a dus rau pe baza de stres...
Laptic la pitica..2 luni deajuns...ce e prea mult strica...
Nu-ti mai spun de mobila,aranjamente...si toate alea...ca acum cand ma uit nu-mi convine nici mie nimic si imi vine sa scot totul afara!
Dar incet incet ai sa vezi ca asezi totul la locul lui,piticul o sa inceapa sa se linisteasca...si o sa incepi sa iti acorzi asa cate putin timp si tie.Nu dispera!!!
Pt par incearca si ia de la farmacie multivit B.Tot aici am vazut la fete pe forum si m-am interesat la farmacie...si "tanti" mi-a recomandat B-urile + zick...spunand ca ajuta mult in cazuri de stres si oboseala...si parul oare din ce cade?
Nu iti trebuie analize,sau eu stiu ce...ce e surplus,elimita corpul!
Celelalte fete...ce faceti?
Alexa iti ocupa bebicul toata ziua...vai de mine,stai sa vezi cand incepe sa mearga!
Asta mica a mea e terorista rau...un lucru bun nu o vezi sa faca,sa se joace si ea frumos...numai prostii cu gramada...sta putin si coace cate una...
Azi spalam vasele si cand ma uit,ea era la toaleta(deschide toate usile singura),imi aruncase inauntru tot ce a prins...hartia igienica,servetele umede,absorbantele mele....to ce a prins...si jucariile merge si tot acolo le baga..le face baie...ce sa faca si ea!!!
De intzarcat...eu cunosc fete care au intarcat dar dupa un an...si nu le-a fost greu pt ca bebicii deja mancau mancarica mai mult si nu au simtit lipsa pieptului...
Tanja tu ce faci?Cum mai stai cu moralul?
Fi sigura ca daca s-a ajuns aici nu te merita...esti tânara,esti frumoasa,ai toata viata inainte...fi si mai sigura ca in curand va veni soarele si pe strada ta!
Viktoria...ce face burtica?Totul in ordine la voi?
Caro cum iti e acasa?Ce intrebare,nu?Normal ca bine....
Chiar fetele nici una nu plecati acasa de sarbatori?
Noi singurei ramanem...majoritatea cunostintelor pe care le avem,saptamana viitoare pleaca pana dupa Anul Nou!
Tori tu ai plecat acasa?Nu ne mai scri nimik?
Sorinushu draga...pai stii tu vreun loc in lume unde sa nu poti rezolva ceva cu bani?Se poate rezolva si aici ca si in alte parti!
Va pup acum,merg sa termin ciorbica la pitic...

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput