Fete din Austria (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna fetelor!
Noi sintem bine cu toti, ne pregatim de venirea Craciunului. Ieri am fost in Viena la Christkindlmarkt cu Doris, si azi a venit Mos Nicolaie la noi. A fost soare si am iesit si un pic la plimbare. Burticica creste si eu incep sa ma misc mai greu insa atita timp cit pot nu stau pe loc. Vrema sa va intreb ceva prindeti Pro TV prin satelit? Stiti cumva pe care satelit transmit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Viktoria...Protv international e pe:Sirius2 5.0°E
Frecventza:12.449
Polaritatea:H
SR:12.130
Frec:7/8

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

A-ti vazut pozele,se pot vedea sau nu?
somn usor si pupici de la noi.
Viktoria ai grija de comoara din burtica,face spot sau te iarta de data asta?Pe unde te bate cu piciorutele?

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Alina,felicitari pentru botez si sa creasca printul mare ,sa fie ascultator si cel mai mult sa fie sanatos.Acum cred ca seamana mai mult cu tine.Asteptam vesti de la tine.
pupici

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Alexandra se vad pozele...sa-ti traiasca baiatul...Doamne ce mare a crescut si cat de dulce poate sa fie!!!
Alina a botezat printisorul?
Hai mai Alinutza poate mai iti faci timp sa ne povestesti cate ceva despre pitic....
Viktoria daca prinzi Protv-ul...vezi ca avem vinerea si sambata telenovela romaneasca...mie imi place
Va pupicesc pe toate....fug la pitica!!!

IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/

Mergi la inceput

Ioana nu prind Pro Tv insa ne vom cumpara o casa si cei de la firma mi-au promis ca il voi putea prinde insa nu stiau pe ce satelit.Alina, felicitari pt. botez. Alexa se vad pozele, ai un flacau mare, ce mai. Sa va traiasca si sa va bucurati in continuare de el. David se misca in special noaptea insa de o vreme e mai linistit. Totusi ma trezesc noaptea si citesc sau ma uit la Tv. Acuma am o tuse seaca care nu ma lasa sa adorm. Mi-am facut azi toata ziua ceaiuri si sper sa nu fi racit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

BUNA FETELOR
VA SALUT DIN ROMANIA !dar ce i cu voi de nu prea scrieti /rusinica rushinica sa va fie?alinah bine ca te ai mutat in sfarsit.alexa hai sa ne intalnim noi daca fetele nu vor
eu pe 17 ,vinerea viitoare ma intorc acasa .
mai vorbim
va pup pe toate si aveti grija de voi si bebei

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
CaROLADADISTRACTIE placuta in continuare in Romania.Sa sti ca si eu ma intreb de ce anume nu mai scriu fetele si sau retras asa dint-o data cu toate.
Alex tu cum te mai simti?Ce iti face bebeul?
Alina felicitari pentru mutarea in nouá casa. Ce iti face copilasul?
Eu am fost cu STefan la doctor si totul este in regula:are 9,82 kg si 76 cm
Va pupic si mai vb

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Dar v-ati suparat cu toate de nu mai scrieti? Carolda distractie placuta in Romania si te asteptam sa te reintorci, poate atunci se vor trezi si fetele si vor avea chef de mai multa vorba. Noi sintem cu toti bine si sanatosi, ma speriasem ca m-am racit si eu insa am baut multe ceaiuri si mi-am revenit.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Buna fetelor

Eu sunt intr-o dispozitie de-mi vine sa iau la bataie pe oricine mi-ar sta in cale. Mai bine nu va scriu ca va stric dipozitia. Nu-mi place cum a iesit casa, mobila, usile, gemaurile, parchetul. Alaltaieri ne-am luat perdelele, dupa 3 saptamani de la comanda si nici macar nu sunt toate, ca nu stiu ce material nu mai mai aveau! Astazi le-am montat...galeriile si toate panzele. Cert e, evident, ca nu-mi place cum da toata afacerea. Eu vroiam cu totul alt stil...dar s-a putut??? La naiba, cu cine draq' sa ma inteleg, de fapt cine sa ma inteleaga. Cu organizarea timpului sunt un dezastru, am mai citit dar sa rapsund nicicum. Ce draq' sa va scriu? Ca sunt rosie de nervi? Ca plang, ca totul e un rahat? Stau si me gandesc ce m-am complicat sa ma marit? Nu e treaba de sotz, ca e baiat super bun, dar mereu am fost independenta si nu mi-a placut sa depind de cineva, sa-mi impart timpul....acum trebuie sa mi-l impart...ce sa-l impart??? L-am dat pe tot! Nu mai am nimic pentru mine. Copilul imi ia toata rasuflarea si turbez cand il aud plangand. Azi plangeam la oalata cu el. Sa vedem, care-i mai tare. I-am pus in vedere lui Heli azi sa nu cumva sa emita vreo pretentie de inca un copil. M-a luat in gluma. Sa-mi vina sa-i trag una in cap. Parul imi cade, zici ca am 80 de ani, ma neglijez...nu incepeti "acorda-ti mai mult timp", ca n-am de unde. Acum mai trebuie sa suport si tot felul de musafiri...ca de, toti trebuie sa-si bage nasul sa vada ce-a iesit. Plus ca daca tot stam la o aruncatura de bat de ai lui, ma trezesc pe nepusa masa cu ei la usa! Chestia o urasc! Sa dea un telefon..."baaaaa, intr-un sfert de ora vin la voi!" Macar sa imi pot ridica fundu' de pe WC, ce sa mai spun de un dus, de o crema. la naiba cu ele! Stai pupaza pentru toti. Mai si trateaza-i si zambeste-le si frumos, nu cumva sa se interpreteze. Mi-am pierdut controlul, nimic nu merge. Sunt un dezastru, nu stiu cum de ma mai tine pamantul. Cam asta despre mine.

Armin e bine, cand are toane bune, cand proaste...eu nu mai am rabdare cu el. I-am facut botezul, alt prilej pentru stres. A venit mama cu doua familii cu care nu prea aveam in clin si in maneca...i-ai si plimba-i. Botezul in sine a fost linisit, nu se face harmalaie mare ca in Ro. Slava Domnului!

Ma bucur ca voi sunteti bine, mici raceli trec ele...Eu nu sunt suparata pe nimeni, doar ca sunt intr-o pasa cam neagra.
Eu nu plec nicaieri de Craciun, probabil, ca de obicei la ai lui, cu tot clanul si droaia de copii. Ce m-oi fi pus sa fac si eu? N-aveau destui?? O fosta colega de facultate, cu care am ramas bine, s-ar putea sa vina dupa Craciun si sa stea pana dupa Revelion, iar apoi vine mama pentru o saptamana.

Va pup pe toate si sper sa mai scriu, sa n-o iau pe poteca rau de rau de tot.

Poze Armin

Mergi la inceput