Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
ruprich spune:
Va multumesc tuturor pentru urari, va doresc ca si voua sa va aduca bucurii, sa aveti copii sanatosi si norocosi.
katalina spune:
Bine v-am regasit mamici si pitici!A VENIT TOAMNA????
LA MULTI ANI ROBERT,SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA II IUBESTI PE MAMI SI PE TATI.O sa le dai gata pe fete!!!!(Ruprich, si baietelului meu i-am pus acelasi nume).
E cam pustiu pe-aici, probabil va odihniti dupa week-end sau...pe vremea asta somnicul e mai dulce.
Robert este treaz, se uita la mine si probabil isi asteapta masa de la ora 11.Pt. saptamina asta i-am luat borcanele pt. masa de fructe.Cele din market(fructele) sunt turcesti,grecesti, arata bien ,dar totusi cred ca sunt crescute fortat.Legume mai gasesc la tarani pe piata ,dar fructe,in afara de strugurii autohtoni, nimic!! Borcanelele sunt mai sigure. Chiar voiam s-o intreb pe [b]Veve, sigur ea stie: fructele din borcanele sunt oare fierte sau crude??? Ma bucur ca ii plac f. tare!
Mi-am pus jucaria!(steriletul-Mirena). Acum sunt mai valoroasa!. I-am spus consoartei ca asta e cadou pt. el( 5 ani), si a rinjit pe sub mustata!
Totul a durat 5 minute, dar toata seara am avut o durere locala puternica ca la menstruatie si mici singerari.Acum ma simt ok.Peste 3 zile avem primul experiment!.Jucaria are doar 2 cm. si 2 firicele care se simt cu degetul.Fiind in relatii f. bune cu dr., si pacienta lui de vreo 7 ani, sotul si-a permis sa intrebe daca acele firicele se simt la limba cumva....Are simtul umorului, nu?
Pilule nu pot lua din motive medicale, asa ca asta m-a sfatuit medicul sa aleg,...si va mai povestesc ce si cum.
P.S. Sa va traiasca bunicile si bunicii.Si io am si ii iubesc f. mult.
Elena, deci ca sa nu te confundam, tu estu "cuscra lu'claudelu"!!!
.Asteptam povesti de la iarba verde!
Claudelu, spune-ne cum e filmul(Orient Expres)!Am vazut ceva secvente la TV, merita sa-mi las copiii cu soacra 2 ore si sa ma duc sa-l vad????
Oake, frumoase poze!!!Iar e luni, iar suntem singure acasa, iar facem mincarica, iar curatenie dupa bebe etc,etc, sa stii ca e si de la vreme starea asta de jale.Si sa stii ca nimic nu e mai frumos dacit sa stai cu copilul tau si sa te bucuri cum creste.Cind vei fi la servici,vei suferi ca nu esti cu el acasa, si iti faci zeci de griji.Dar asa suntem noi, cind suntem acasa vrem la serviciu, si cind suntem la serviciu, vrem acasa.
Ela, asa vor copiii astia, jucarii noi, asa cum si noi vrem hainute noi, nu ?La noi nu se mai gindeste nimeni sa ne mai faca un cadou!
Lavinia, ce mai faci?
Am uitat:LA MULTI ANI SI PENTRU FETITELE NOASTRE care au implinit ieri 5 LUNI:IULIA ALEXANDRA SI ILINCA si mamicilor Simone si IrinaC :sa va traiasca printesele si va mai asteptam pe aici![/b]
Codritu, bine-ai venit!(Robert nu lua in greutate si am inceput diversif. la sfatul pediatrei, si totul treptat!)
Bine-ai venit Cosmy, sa-ti traiasca Cristiana-Daria.Succes cu carnita de pui!
Hai ca m-am lungit....
Revin dupa ce apareti si voi!!!!
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
spic de grau spune:
La Multi Ani la toti sarbatoritii! Sa creasca mari si sanatosi!
Fetelor ne apucam de afaceri? Sambata am fst la o plimbare si am descoperit niste magazine cu animalutze. Mi-au picat plombele cnd am vazut ca cel mai ieftin catzel costa 650eu si pretul putea ajunge (in functie de rasa), la 1200eu! Am zis ca nu-i adevarat! Si cnd te gandesti ce preturi sunt in Ro...Aici cred ca faci bani frumosi ca si crescator de catzei (nu spun ca si restul animalelor erau scumpe!). Un papagal pe care-l puteai invata sa vorbeasca costa 3000eu!
In rest nimic nou..
Si David al meu prefera borcanelele in locul mancarii fcute de mine Ce le-or pune astia in mancare??
Lumy si David (11 Martie 2004)
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Ela76 spune:
Buna... ziua, ca era sa zic dimineata!
Of, ieri am avut o zi grea, Cristina mica nici nu prea a dormit, a mancat putin si nu tot o data, a varsat rau, s-a marait si a scancit o gramada. Si dimineata m-a trezit la 4, dar am adormit-o la loc, apoi la 5:30 ca ii era foame, a papat doar 100 ml, dupa care mi-a intors frumos spatele si a adormit. Apoi la 9 desteptarea de tot, la 9:30 tot 100 ml papati, nici o gura in plus. Si ea papa la o masa 200-230 ml.Abia acum 20 de minute am reusit sa o adorm, sper sa se odihneasca bine sa nu-mi faca suvite albe pana diseara.
Cred ca si vremea asta creeaza indispozitie, nu am chef de nimic...
Oake - te inteleg perfect, noroc ca mai am de lucru si acasa, desi e foarte greu sa ma concentrez si sa nu ma intrerup de 1000 de ori. N-ai facut poza si cu desenul facut de Vladut-Picasso?
Katalina - esti valoroasa! Ce i-a raspuns dr sotului tau? Ce-ti fac pustii? A, cum, in piata nici macar mere nu sunt? Ce-au patit taranii nostri? (N-or fi venit importurile din Turcia )
Ina - cati dinti mai aveti? Au chinuit-o rau pe Katja?
Elena - ce frumos, iarba verde... Cu vremea din Bucuresti, de ieri, nici gand de asa ceva. Azi pare a fi si mai urat.
Va las, ma apuc de treaba, am un munte de rufe de spalat (din care o mare parte sunt ale Cristinei, ca le umple pe toate de balutze); plus calcat, plus curatenie. (Ai vostri se sperie de zgomotul aspiratorului? Ca eu trebuie sa o prind in toane bune pe Cristina, cand nu doarme, ca sa dau cu aspiratorul)
LA MULTI ANI, ROBERT! Ruprich sa va traiasca flacaul!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
spic de grau spune:
Katalina esti o curajoasa! Eu nu mi-as pune sterilet. Mi-ar fi tare frica!
Cu pilule - nu prea ma impac (m-am ingrasat cnd le-am luat la inceputul casatoriei..asa ca am renuntat..), cu prezervativu nu ne place la nici unu (parca "omoara" tot romantismu)..Ce ma fac? Ce sa fac?
Azi merg la gineco si ar trebui sa discut ce voi face.. ca as mai face unu, dar am cezariana si chiar nu se poate inainte de 2 ani
Sunt tare amarata
Lumy si David (11 Martie 2004)
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Mickyyy spune:
Neatza si de la noi.
Multumim pentru gandurile bune si incurajarile primite . Am trecut peste week-endul asta mai usor decat mi-as fi inchipuit, si asta nu pentru ca n-as fi tinut la bunica mea ci datorita Malinei, nesperat de cuminte si zambareata; cand simteam ca clachez era suficient sa stau 10 minute langa ea si-mi reveneam imediat. N-a fost usor, dar a trecut.
Cosmy, bine-ai revenit !! Stiu ca stam in aceeasi zona, cred ca mai am si numerele tale de telefon daca o sa caut bine prin agenda . Eu am reinceput serviciul, asa ca plimbarea o amanam pentru week-end, ca-n timpul saptamanii cade-n grija bonei, foarte rar mai o scot si eu pe moata la plimbare cand ajung acasa.
La multi ani Robert!! Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
katalina spune:
[size=3]Ati simtit cutremurul?????[/size=3] Inca tremur de frica(la etajul 4 se simte bine senzatia de zgiltiiala).
Spiculet, de ce ti-ar fi frica de sterilet???Dupa 2 copii, aceasta e cea mai buna cale pt. mine.Pilulele imi provoaca hipertensiune.Medicul iti va recomanda unele metode si tu vei alege.Mai comentam subectu'
Acu' tre' sa-mi revin dupa zgiltiiala, ma suna tot neamu' sa vada ce fac.
pup.
Rayuela spune:
Buna ziua mamici!
KATALINA ,ce cutremur????Poti sa ne dai mai multe detalii?A fost puternic???aualeu,acum stau cu grija,ca ai mei sint in Romania..
Dragele mele,in primul rind scuze ca nu am urat toate cele bune sarbatoritilor de zilele astea,dar o faca acum,cu putina intirziere:LA MULTI ANI;sa cresteti mari si cuminti!!!
Eu o astept pe Amelie de la cintarit,s-a dus cu taticul ei..si eu am dat de libertate si in loc sa mai string si eu prin casa,mi-am montat partea dorsala la calculator
Am facut un week end de milioane,la o vilutza pe malul unui lac,..cu semineu in casa...trozneau lemnele ca in timpul copilariei acasa la bunici..a fost grozav.
Cuscra draga,sper ca Raul s-a mai cumintit ,ca vorba ceea,tot timpul il dadeam exemplu la Amelie!
Ela,Cristinica s-a mai linistit?o fi vreun dintisor?Si cu vomatul..of of of,ca si eu ma chinuiesc zilnic cu petele de vomitaturi peste tot!
Spic de griu,si pe mine ma tenteaza steriletul,dar cel fara hormoni,cred ca e mai bun.Zici ca te-ai pune pe facut inca un bebe?Eu mai stau,ca nu stiu daca fac fata asa repede.
Va pup pe toate ,revin mai tirziu ca parca am uitat sa spun tot ce aveam
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Claudelu spune:
Buna ziua sau buna dimineata???!!!
Va tot aud ca ziceti ca micutilor vostri le plac mai mult borcanele decat mancarea facuta de voi acasa.. si la noi e la fel!!!Tot am zis ca nu ii voi da borcanele, dar cum vineri n-am avut chef de nimic n-a pus michidutza sa-i iau borcanele si Doamne cat i-a placut, l-a mancat pe nerasuflate, pe cand mancarita facuta de mine abia si abia o papaieir am muscat-o rau de tot, i-am luat cereale de Nestle, de curiozitate, si surpirza, cand citesc pe cutie au gluten..acum asta e, cutia asta io voi da, dar e prima si ultima cutie de la Nestle, raman eu la Knorr Puiut, e si mai ieftin si ii plac mai mult...aaaaaa, si ma tin mult mai mult!!!
Al meu puiut, mi-a dat trezirea la 5, i-am dat niste ceiut, i-am bagat suzeta si a dormit pana la 10.00, iar de atunci se tot chinuie sa adoarma, dar degeaba, ca vecinii nostri cred ca vor sa-si mute apartamentul
Kata, felicitari pentru jucarie!!!Nici eu n-am curajul sa-mi pun! De ce, nu ma intreba! Am auzit multe si marunte si a intrat frica in mine!!!AAAAAAAAA, n-am fost la Orient Expres, ca mi s-a schimbat programul, dar au fost niste prieteni si ne-au spus ca e excelent filmul si ca merita vazut...deci, saptamna asta oricum nu scapa!!!
Ela, ti-a plecat sotiorul???Deja cred ca te-ai obisnuit sa fi mai mult singura!!! de la noi pentru voi!!!
Oake, hai la mama sa te pupe si nu mai fi trista!!! Gandeste-te ca poate fi mai rau!!!Asa, sa inteleg ca sunt urmarita, nu???
BBBBBRRRRRR, Kata, acum am citit, ce cutremur maica???!!! Ai bagat frica imi mie...mi-e tare frica de cutremure...abia reusesc sa scriu...!!!
Cuscra, iarba verde iti trebuie tie???Iubitica ce mai face???
Mickyyy, ma bucur ca ai trecut usor peste acest week-end!!!Inca odata sincere condoleante!!
Fetelor, cum e vremea la voi, ca aici e ffff frig si mai mult ploua...nici nu stiu cum sa-l imbrac pe Raul ca si in casa e fff frig, dar el atata se agita, da din maini si picioare ca e vesnic transpirat si nu l-am imbracat decat intr-o salopeta si un body...mi-e frica sa nu raceasca...poate e prea usor imbracat! Voi cum ii tineti in casa???
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
katalina spune:
Uitasem sa va intreb: bebeii vostri beau CEAI? Daca da, de CARE? Roby vrea doar apa, si poate-l conving sa bea si ceai.Unii doctori sunt impotriva acestora.As incerca ceaiul DE FRUCTE!!!!!!Astept parerile voastre.PLIZ.!!!
Ela mama,doar nu vrei sa le faci pe toate odata(curatenie,spalat,calcat),da' si io cind am asa un chef de treaba, mut si mobila cind m'apuca!.Probabil dintzisorii o chinuie pe Cristina mica!?Spor la treaba!
Mikkyyy, te-asteptam!Bine-ai venit. Ati trecut cu bine peste necaz!Micuta Malina ti-a dat putere!O zi buna!
Va pupic,Roby e cam siciit!Ii E somn.
pup.