Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Eu sint din Focsani.Pe la 12.15 s-a intimplat,au si dat pe la radio: 5,1 GRADE.Stati linistite,nu a fost mare,(a fost maricel), nu s-a miscat nimic in casa.Dar stiti si voi, oricit de mic este ,tot intri-n panica.Bucurestiul a simtit????Eu m-am obisnuit,m-am asezat putin pe scaun sa-mi revin si gata.De cite zgiltieli am avut parte.O dau pe gluma acuma,da
' eu tot tremur.
pa.

Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Kata, la noi e tocmai invers...Raul nu vrea apa decat ceai!!!Am inceput cu ceai de colici, apoi ceai de menta, de musetel, si acum bea ceai de fructe de padure si ii place tare mult!!!Pe mine m-a invatat pediatrul la care umblu eu(e particular) sa-i pun si putin putin zahar, dar sa il fierb la un loc cu apa si nicdecum sa nu-l pun dupa...daca uit cumva sa pun zahar Raul nu-l bea...il arunca afara!!!Stiu ca unii sunt impotriva ceaiului dar daca nu bea apa ce sa-i dau???!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Eu n-am simtit nici un cutremur, dar am auzit ca ar fi fost.

Katalina, eu ii dau ceai de menta, de tei, de musetel sau baby calm, indulcit cu o lingurita de zahar (il fierb bine bine cu apa, nu-i pun niciodata zahar la sfarsit). Dar daca puiul tau bea apa, poti incerca sa-i dai ceaiul neindulcit, s-ar putea sa-l accepte.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Da, Katalina, l-am simtit - e prima data de cand ne-am mutat aici. Desi sunt obisnuita cu cutremurele (daca iti mai amintesti, intr-un an in liceu erau la ordinea zilei), m-au trecut ceva emotii. Sper ca mama sa nu se fi speriat, ca ea mai are probleme cu tensiunea, poate nici nu l-a simtit. Cica 5,1 grade Richter in epicentru, cam 4 la Bucuresti. Nu se asteapta replici, cica.

Micky, ai fetita cuminte, a stiut sa iti ridice moralul.

Lumy, si eu am asa o retinere la sterilet, desi nu cred sa fie o chestie prea complicata. De fapt, dupa atatea controale in timpul sarcinii, nici nu imi mai vine sa merg la ginecolog.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

A, cat despre ceai, Cristinei ii place tare mult, neindulcit. Am incercat sa ii pun putin zahar si m-am ales numai cu strambaturi. Si apa o accepta foarte usor, nu o deranjeaza cu nimic. Orice e bun, in afara de lapte, se pare Si ii dau in special BabyCalm, ca sunt pliculetele gata facute si il fac imediat. Dar bea si de musetel, de menta sau de tei. Dr noastra a zis ca e mai bine sa-i dau ceai decat apa.
Am plimbat-o pe afara vreo 2 ore, ca mi-am platit si facturile, a reusit si a adormit intr-un final, dar nu mult, caci au trezit-o niste caini cu latratul lor.
Am intrerupt, deci, muncile casnice , dar tot mai am o masina de pus la spalat si ceva lucruri de calcat.
Daca nu am sot acasa, am "scapat" de grija mancarii - nu ca m-as fi omorat vreodata!
Gata, ca azi am avut logoree...
Pupici si o zi buna!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Claudelule, pt. ca Raul e baiat mare si peste citeva zile face 6 luni, cred ca poate gusta si cereale cu gluten de la Nestle pe care i le-ai luat-, e clar ca nu face alergie la gluten(daca mi-aduc aminte folosesti biscuiti petit beure care, au gluten).Pofta buna!

Inca astept parerile voastre despre CEAIUL la BB-i.Stau si ma gindesc asa: oare nu ar fi bine sa-i dau suc de fructe in locul ceaiului? Nu-i mai sanatos?Ce poata sa ia din ceai? Vitamine, minerale.Nimic din toate astea.Pe cind din sucul de fructe....Daca ceaiul e pt. sete, de ce nu i-as da SUC?! Da' sucu' nu-i place! Si apa-i place.Hai ca v-am zapacit.Ma scuzati,vad ca am acaparat topicu' asta numa' eu.Fiecare cu ce-l doare!

Raportam: azi am papat dovlecel!!!!!
Ela, vad ca ai terminat treaba???!!!

V-am pupat,tre' sa-mi vina copilu' de la Gradi, si sa-l hranesc.Cel mic doarme si io butonez.Azi am cam fentat-o cu treaba.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

gata,ne-am cintarit si masurat.La 5 luni si 2 saptamini avem 7450gr si 67 de cm.Noi sintem mutumiti,ca respecta cum trebuie graficele.
eu ii dau ceai Baby calm,primit din Romania,fara zahar,si ii place.Ii dau in general o data cu papica,pe post de stingator de sete.
Noi papam laptic de la mami dimineata,pe la 12 un piure de legume si acum am inceput cu pui si peste usor.Dupa amiaza mai papa laptic si pe la 6 ii dau cereale si o lingurita de fructe desert.Seara tot laptic..cam asta e meniul.
Mai noi scoate limbutza si zbarnaie cu ea,bineintels ca la masa,ca ma sa umple pe mine de mincare pe fatza,pe haine,etc.Si e foarte amuzata de chestia asta!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Intrati si aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32736

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Stiti reclama de la danone cand un tip ii papa iaurtul baietelului?? Cum ia intai o lingurita, inca una, si tot asa pana nu mai ramane nimic….. Asa am facut eu azi cu cerealele lu’ fie-mea …..am trimis-o pe bona dimineata la cumparaturi (ca din cauza inmormantarii n-am mai avut timp de cumparaturi pentru galusca, asa ca azi i-am dat sa pape borcanele gata preparate) si printre altele I-a luat si o cutie mare de cereale de la Hero. Yamiii Yamiii…tare bune mai sunt, dupa ce-am incercat de vreo 2-3 ori sa-I dau sa pape, vazand ca nu avea chef I le-am halit eu pe toate….intai o lingurita, inca una…pana le-am dat gata….mama denaturata….in loc sa-mi hranesc copchilul ma-ndop io . Si nici nu I-am mai facut altele la loc…..mi-e teama ca vor avea aceasi soarta .
In schimb borcanasul cu legume are un gust naspaaaa naspaaaaa si culmea, a mancat jumate din el…..au si bebelusii astia niste gusturi…….

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna ziua mamicilor si bebelicilor! Nu stiu daca ati observat voi disparitia mea de pe forum pentru vreo doua saptamani dar sper ca macar imi observati reaparitia de acum!
In sfarsit ne-am mutat in Illinois. Am trimis mobila cu camionul si noi am calatorit vreo 5 zile cu masina. Lara mea iubita a fost deosebit de cuminte tot drumul dar nici noi n-am obosit-o foarte tare. Am mers in medie vreo 3-4 ore pe zi iar in rest am vizitat multi prieteni si locurile iesite in cale. A fost tare bine si frumos, mai ales ca la sosire ne astepta un munte de cutii de carton si o gramada de munca. Inca mai avem de despachetat o gramada dar calculatoarele le-am infipt in priza ca sa ne punem in legatura cu lumea.:))
Abia astept sa citesc ce au mai facut bebelicii vostri si sa va mai intreb si eu una-alta. Dar mai intai ma duc sa-i zic buna dimineata puiului meu care tocmai s-a trezit (la noi e 11.30 dimineata).
Va pup!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput