Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)
Primele parti:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24093" target="_blank">1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24954" target="_blank">2,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25975" target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26905" target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27511" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27947" target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28511" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29085" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29934&whichpage=10" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30532" target="_blank">10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30989&whichpage=1" target="_blank">11 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31360&whichpage=1" target="_blank">12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31684" target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32142" target="_blank">14
16 februarie amelie(Crina-Amelia/Bucuresti), Andreea,
23 februarie Oani (Ioana/Brasov), fetita (2,6kg)
2 martie crina catalina, Codrin ( 3300 g si 51 cm)
3 martie vasce(Canada), David Theodore (3,45kg si 51cm)
4 martie Adina Iulia, Olivia Karla (3,5 kg si 51 cm) web
4 martie mandita, Adriana Claudia (1.900g) www.freewebs.com/adrianaclaudia/" target="_blank">web
6 martie bibuga (Ildi/Mures), baietel (3.750kg ,54 cm)
7 martie Maluba (Beatrice), Darius-Gabriel (4,2kg si 53cm) web
7 martie asi (Stanca/Cluj),
11 martie spic de grau , David (2.4kg si 47cm) web
16 martie gabivalceanu (Gabi/Pitesti), Ioana(2,8 kg)
16 martie iamona(USA), Andrea Cristina(3,7 kg)
16 Martie Irismetal, Stefan Catalin (4 kg si 53 cm, scor Agpar +10 cu felicitari)
17 martie KIKISOR (Anamaria/Cluj), Andrei-Alexandru
19 martie Veve(Irina/Nh,USA), Laur Andrei (3,08kg si 46cm,apgar10)web1,web2,web3
20 martie Soleil (Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria (3150 g si 51 cm) web
20 martie Cosmy , Cristiana-Daria(3550g/52cm,apgar 9)
20 martie tinutza (Bucuresti), Robert
22 martie Dalina(Bucuresti), Andrei (3450g 51cm scor 9)
25 martie Oake(Bucuresti), Vlad (2800g) web
27 martie ruprich (Daniela/Bucuresti), Robert (3.100 kg-49 cm)
29 martie alona(Anca/Canada), Theodora
30 martie inaioana (Ioana/Ploiesti), Katja (3 kg SI 48 cm) web
31 martie Mickyyy (Adriana/Bucuresti), Malina Ioana (3800g si 53cm)web
31 martie mikaela(Mihaela/Ploiesti), Radu Paul (3800g si 52 cm)
1 aprilie Diana76 (Diana/Bucuresti), Maria Cristina (3600g) web
1 aprilie Claudelu (Claudia/Arad), Raul Andrei (3500g/51cm/apgar 8) web1, www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">web2
3 aprilie simona_minteuan(Cluj-Napoca), David Bogdan (3.800kg 57cm)
4 aprilie cipstyle(Cristina/Germania), Anelisa Elena (3810 g si 55 cm) web
5 aprilie malina mircu (Malina/Pitesti), Daniel Ioan (3400 g)www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=malina_mircu" target="_blank">web
5 aprilie mobriq (Monica/Belgia), Eduard
7 aprilie denis (Denisa/Bucuresti), George Cosmin (3500 g)
7 aprilie Nedda (Daniela/Boston,USA), Lara-Diane (3101g si 51cm)web
7 aprilie bindiu (Camelia/Bucuresti), baietzel
8 aprilie mirinda,prima sarcina, Ana (3250 g,50cm) web
8 aprilie blerina (Bucuresti/Romania), Jo-elle
12 aprilie Rayuela (Elena/Göteborg,Sweden), Amelie(3500g) web
13 aprilie katalina (Catalina), Robert Mihai(3.700g, 52 cm )
14 aprilie Nally , Sebastian (2,650kg si 48,5 cm)
16 aprilie LaviB (Lavinia/Germania),Hanna
17 aprilie georgescu oana(Oana), Maria Alexandra (3350g/49cm)
18 aprilie Pucku (Corina/Canada), Stephanie (4900g/52cm/apgar 9) www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=428667]1679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D4286671679" target="_blank">web
19 aprilie mama_lui_andrei(Roxana/Bucuresti), Andrei-Alexandru (3600g/54cm/apgar 10) web
20 aprilie Laura22 , Justin George (2.900 kg)
21 aprilie ela76 (Mihaela/Bucuresti), Cristina (3.550kg si 52cm apgar 9) web
21 aprilie piciulica , Eric
22 aprilie ama luca (Bucuresti), Luca (3.600, 49 cm)
26 aprilie Simone, Iulia Alexandra (3100 gr si 48.5 cm) web
26 aprilie irinac, Ilinca (3.100kg si 50 cm)
28 aprilie grasuta , Ana Maria (3000g si 49cm)
29 aprilie Alina33, Dragos www.inarad.ro/dragos" target="_blank">web
SCOR: - 27 - 24
Raspunsuri
katalina spune:
Bine v-am regasit fetelor.Iata ca deocamdata merge netul asta al meu.Ce-o fi cu astia de la ZAPP, de o saptamina imi strica cheful de vorba cu voi.
-Apropo' de net, eu simt ca ma apuca dependenta, Doamne si cite lucruri am de facut decit sa stau pe n'spe mii de site-uri(cu exceptia acestuia):despre copii,despre gatit,despre cosmeticale, etc,etc,etc.Da' asa ma relaxeazaaaaaa!
Revin din nou,caci mai am sa va povestesc cite ceva.
pa,pa.
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
mirinda spune:
Azi am fost la cumparaturi! m-am simtit din nou bine, am cheltuit vreo 3 milioane - camasi, pantaloni, cercei, colier, sutien, botosei Anei. Asta e, daca nu ma mai incap lucrurile vechi, ca sunt toate strimte si scurte, ca-mi permiteam, deh...
Clau, cartea se numeste "400 retete culinare pt copilul tau - de la 0 la 3 ani" la editura All, costa vreo 200 mii de lei si o poti comanda daca nu e in librarii, cu toate ca eu din librarie am luat-o, la www.all.ro
retetele pe care le-am scris le-am cautat sa fie de la 4-5-6 luni, ca pentru cei mai mari sunt cu alte ingrediente... o sa mai scriu cind mai am timp.
nu mai stiu cine intreba, nu ma mai intorc acum, eu pun un pic de ulei in supica, dar ulei de masline.
de premergator, eu nu i-as fi luat, ca se invata copilul sa cada pe scaun, daca pica jos, se invata sa se fereasca. Stiu ca nu e bine, dar noi am primit unul cadou, asa ca s-ar putea sa-l folosim 1 luna-doua.
nu mai stiu ce vroiam sa scriu, dar Ana vrea sa doarma si scanceste, asa ca va las cu bine.
Ela76 spune:
Miri, stiu exact ca cerceii nu te mai incapeau!
Si mie mi-e dor de tocat niste bani, dar luna asta a cam fost cu cheltuieli fortate (nunta, revizie la masina, rata la asigurare, impozit pe casa si multe altele)
Veve, la ultimele 2 cap., bag de seama ca tot inchei subiectul Am cuvantul decisiv - hihi
(A, si am introdus linkul catre albumele noastre la semnatura)
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
spic de grau spune:
Va place ce "titlu" mi-am "tras"?
Yupi yupi yupi!
Lumy si David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
katalina spune:
Revin.
Puiului meu tocmai i-am facut cunostinta(la gustarica de la ora 5), cu iaurtul natural( cit o fi el de natural).Si i-a placuuuut!!!!Bineinteles, i-am servit doar 4 lingurite mici.Mai tirziu i-l face mama mai gustos cu putin piure de fructe amestecat sau cu cereale.
- La prinz mi-a refuzat supa, dar a papat 100g de piure de cartof cu telina( daca tot e barbat, sa-l invat cu telina de mic)
- Mai sa-i cumpar astazi spanac congelat, dar am zis ca totusi e prea mic sa-i bag si din asta asa repede.Mai avem putintica rabdare.Sfecla rosie vom incerca luni(in supa si piure).
- Ela, zi mersi ca va giugiuliti cu tzitzica,caci cind vei incepe diversificarea, sa vezi ce te giugiulesti cu cratitele(daca nu cumva folosesti borcanelele - tare-s bune si astea-n week-end).Mersi pt.mail, v-am vazut pozicile, ...si tortul(l-ati mincat singuri???), aveti o fetita tare dulce si scumpa, sa va bucurati de ea 100 de ani).
- mirindo,mama da'ce mai semeni cu mine!?.Fereasca pe sotu' sa ma scape prin magazine. hi,hi,hi, cica" m-am simtit din nou bine", hi,hi,hi,are dreptate Ela, cerceii nu te mai incapeau, da' cre' ca nici colieru'
- Irina, succes la diversificare, si imi pare rau pentru prietena ta, viata merge inainte,si D-zeu sa-i dea putere.Dar nu am inteles, cum sa-i moara copilul cu o zi inainte de termen? Doamne-fereste!!!Oare doctorii sunt de vina, n-am mai auzit asa ceva, si spui ca fetita era si f. sanatoasa? Doamne-fereste! De-asta trebuie sa ne bucuram de fiece clipa petrecuta cu copiii nostri, fiecare dintre ei e o minune!
- sa lasam tristetea.Si al meu cupil serveste cerealele cu ligurita, nu sufera biberonul!Vezi sa te faci bine, sa nu raceasca Ilinca.Intrebi de scaun inalt de luat masa? Eu am de la Catalin(baietelul ce mare), dar pina nu sta in fundulet n-am ce face cu el.
Hai ca m-am lungit la vorba, dar pt. ca n-am iesit azi afara, e o vreme tare urita, si mai stau de vorba aici.
A, sa nu uit sa urez lui ANDREI si lui LUCA, sa creasca mari, frumosi,sanatosi si sa-si bucure parintii, si pe mamici le mai asteptam pe aici - Dalina, Ama![size=6]La multi ani![/size=6]
V-am pupat.Nu promit ca voi fi la conferintza!
alona spune:
Luca!
Andrei!
Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi si sa-i bucurati pe parinti.
De ieri am inceput si noi sa ne chinuimcu dintii , azi noapte s-a trezit de 6 ori de la 12 jumate la 4 dupa care nu a mai dormit pina la 5 jumate , timp in care binenteles a plins, dar s-a potolit dupa ce i-am dat eferalgan.Azi mergem sa luam Orajel ca la noapte poate iar o apuca.
Va pup mamici si bebici.
Anca, mamica de Vlad si Thea http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica
katalina spune:
Ati vazut clipul cu PEPE.?Ce frumos mai e!
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by katalina
Ati vazut clipul cu PEPE.?Ce frumos mai e!
AHA...DADADADADADADADA, super si el si piesa!!! Prima oara am auzit piesa la emisiunea de inceput a Mihaelei Tatu si tare mi-a mai placut, iar azi am vazut si videoclipul, iar acum sunt in limba si dupa el si dupa piesa...AAAA, imi amintesc ca era la inceputul carierei sale cu formatia (ca nu-mi mai amintesc cum ii zice, imi sta pe limba....AAAA, LATIN EXPRES, nu???) si am mers cu colegele mele de facultate la concert...Doamne ce nebune am fost, ne-am lipit de Pepe si nu ne-am mai luat mainile de pe fundu' lui Noi dimineata aveam examen dar ce ne pasa noua daca nu ne puteam lua mainile de pe fundu lui
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
alona spune:
Claudio da nebuna ai mai fost!
Anca, mamica de Vlad si Thea http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica
Claudelu spune:
Alina, asta e "mic copil" pe langa altele!!!
Nu prea am chef sa scriu asa fac un mic rezumat:
-trezit la 02.30 din cauza copilasului meu scump...probabil dintii
-dis de dimineata primit vizita - surioara mea
- pe la 13.30 facut "scandal" - m-am dus la un vecin sa-l rog sa faca o ora pauza (renovari: sparge pereti, pune termopan, etc) Raul n-a putu dormi...in 10 min s-a trezit de 3 ori...m-am enervat la culme pentru ca vecinu avea o atitudine de aia de indiferenta
- la 17.00 am mers la cumparaturi, ne-am plimbat in ham (marsupiu, ELA)
- apoi am fost la o cafa in vecini
- seara au venit prietenii nostri in vizita
- la 22.00 am culcat copilasu'
Frumos program, nu???
Miri, multu fain de detalii privind cartea...cred, de fapt mai mult ca sigur mi-o comand si eu
Spiculet, ce titulatura misto ti-ai tras!!!si io vreau dar m-a lasat inspiratia si nu stiu ce sa bag acolo...ceva haios oricum!!!
Fetelor, in legatura cu premergatorul nici eu nu sunt de acord, dar cine stie ce va fi pana la urma...sa nu zic HO pana nu stiu sigur ce voi face!!!Oricum nu vreau sa dau banii pe el si sa-l foloseasca doar putin, am de la cine primi...si ce daca nu-i nou
Am si eu o problema...stiu ca simptomele apartitiei dintilor este lipsa poftei de mancare...dar Raul al meu azi chiar m-a dus la disperare cu mancarea...manca cate 50-60 ml lapte si gata se satura...sa nu mai spun de biscutii cu piersica, nu cred ca a mancat 10 lingurite...foarte foarte putin a mancat azi...Si somnul il avem mai agitat ca de obicei...de doua nopti pe la 1, 2 imi da trezirea...Voi ce ziceti, sa fie de la dintisori???
Irina , imi pare rau pentru prietena ta...tare m-am intristat cand am citi...D-zeu sa-i de-a putere sa treaca peste!!! Tipa cu care am stat in salon la Matern a mai avut in urma cu 2 ani o fetita, care din pacate a murit la 14 zile de la nastere!! Am admirat-o cata putere a avut de a trece peste pierderea suferita...ea zicea ca dragostea si dorinta nebuna de a avea un copil au facut sa treaca peste tot!!!Noi sa ne bucuram si sa-i multumim la D-zeu pentru ca ne-a dat asemenea copilasi, frumosi cuminti si destepti!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC