Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
Pucku spune:
Dana bine-ai revenit. Ma bucur ca Lara a suportat bine drumul. s-a mutat sotul cu serviciul? cum va place in noul stat? de unde v-atzi mutat? hai ca tzi-am facut de lucru [pt toata ziua.....
ooops s-a trezit galu
Revin
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"
Veve spune:
Daniela,bine-ai revenit!Normal ca ti-am observat absenta,da' am banuit ca te muti!Cum iti place acolo?Asa,in mare?Banuiesc ca nu-i la fel de frumos ca Bostonul,nu?Lara mica ce face?Hai,trage-ti sufletul,ca ai de recuperat!
Intreba cineva de fructele din borcanase...Sunt fierte,bine-nteles!Da-n general,daca gatiti in casa,este recomandata coacerea in cuptorul normal sau microunde in locul fierberii.Se pierd mai putine vitamine...
Io am avut musafiri (nasica lui crok cu sora si iubitu';pleaca in tara maine pt.6 luni) si-acu' am de strans prin casa!V-am pupicit!See u later!
Irina,veve & croko
pozici
codritu spune:
Buna fetelor! Am incercat sa-i dau si eu mar si s-a strambat de numa si dupa o ora l-a vomat. Ce ziceti daca il pul in cereale? Cerealele le mananca si in tara stiu ca se dadea mar cu biscuiti. Daca vreau sa ii dau morcov cum sa il prepar? A incercat cineva cartof dulce?
Ceai nu i-am dat inca. Mie mi-au spus sa nu ii dau apa sau ceai ca e destul laptele, dar as vrea sa incerc cu ceaiul,insa nu ia biberonul. Cum sa procedez? Ceaiul de chimin e bun la bb?
Veve spune:
Codritu,noi cu cartof dulce am inceput!Din borcanele...Daca ar fi sa i-l gatesc eu,l-as coace in folie de aluminiu la cuptor,sau cu foarte putina apa in microunde.Si marul la fel.Iese foarte bine copt in cuptor,e gata piure,nu tre' sa te mai chinui cu razatoarea...
Ceai eu nu-i dau.In primul rand nu pune gura pe biberon sub nici o forma si cand am incercat in trecut sa-i dau nu-i placea decat cel de colici indulcit.Cum eu nu vreau sa-i dau zahar pan' la un an,sau sa-l evit pe cat posibil...las sa pape tzitzi ca-i mai bun!Din cate stiu chimionul era recomandat pt.colici,deci e bun!Daca nu accepta biberon,da-i cate putin cu lingurita;oricum la varsta lor nu au nevoie mai mult de cateva lingurite pe zi,cu exceptia zilelor foarte calduroase.
Irina,veve & croko
pozici
Veve spune:
PS Codritu,imi dai si mie datele voastre sa va trec la listuta noastra?
Irina,veve & croko
pozici
Claudelu spune:
Dana, bine ai revenit printre noi!!!Spor la despachetat!!! Larei!!!
Mai fetelor, pe mine de ceva timp ma macina o treaba si anume faptul ca nu mai stim nimic de Beatrice(maluba)...imi amintesc ca ultima data cand a postat a spus ca Darius e cam bolnavior...mai are cineva lista aia cu numerele de telefon???Daca o mai aveti va rog sa-mi trimite-ti si mie un PM, ca daca am timp maine o sun...in ultima perioada era destul de activa si asa brusc si dintr-o data a disparut!!!Mi-e dor de ea si de postarile ei!!!
Soricelul meu nu vrea nici in ruptul capului sa doarma si mai acum vreun sfert de ora a venit taica-su cu vitejie, ca cica el reuseste sa-l adoarma...ce sa va spun ca in loc sa adoarma copilul au inceput sa se joace, ca cica il oboseste, dar cred ca mai degraba il adoarme Raul pe Claudiu...Auziti ce ma intreaba acum:"Clau, n-avem niste leucoplast???....eu:De ce?...el: Ca sa-i lipesc suzeta, ca tot o scapa din gura!!!"...Scapati-ma ca e NEBUN!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Rayuela spune:
Claudelule .Pote inventam un leucoplast care sa ajunga pina in Suedia si la Amelie!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Claudelu spune:
Vai fetelor ma sparg de ras...sa-l auziti pe Claudiu cum isi culca fiu...Claudiu:"draga fiule tu pana cand ai de gand sa-ti bati joc de noi??? ce crezi ca-i aici, casa de nebuni???fa bine si inchide ochisorii!!!vezi ca eu nu rad!!!culca-te de buna voie si nesilit de nimeni!!!"...in tot acest timp Raul face niste ochi mari, se uita la taica-su intrebator...si el vede ca-i nebun...fetelor, fac pe mine de ras...abia ma stapanesc...dar daca l-ati vedea pe Claudiu cum se abtine sa fie serios!!!
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Claudelu spune:
...fetelor, auziti aici:""Clau, hai gata, i somn!!!Rade-l!!!!
Poze familie
Rayuela spune:
CLAUDELULE AHAHHAHAHAHAHAHAHA!!nu sint singura la spitalul de nebuni!URA! URA! URA!!!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie