Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

In sfarsit la calculator!!!
Abia acum am ajuns si noi de la prietenii nostri, am fost sa vedem "King Arthur", super film, pentru cine a avut rabdare sa se uite...eu nu, am avut chef de povesti, de distractii, de glume...in schimb Claudiu cred ca nici n-a respirat la film, ii mai dadeam masca de oxigen din cand in cand
Raul, azi a fost tare smecher, a ramas acasa cu bunicii si si-a fauct de cap..i-a tinut treji pana aproape de 01.00...pai ce, ca doar a fost sambata noaptea, si-si face antrenamentul de mic
Maine m-a invitat sotiorul meu la "Orient Expres"...abia astept!!

Cuscra draga, daca tot ai inceput cu povestile, hai sa va spun si eu cateva despre bunicuta mea pitica...dupa cum v-am spus si a mea are 90 de ani, o bunicuta asa de vreo 1.40cm, bunicuta de aia cu batic, dulce foc, trecuta si ea printr-un razboi, pe tata la nascut in transee, vai de ea ce viata, dar cu toate astea, asa cum zici si tu Elena, nu o auzi niciodata ca se vaita sau se plange de ceva...gata cu descrierea...sa va povestesc...eram intr-o vara la ea, eu si prietena mea cea mai buna si, normal, noi noaptea umblam, iar ziua dormeam[:d]...intr-o zi pe la vreo 12.00-13.00 ne trezim si noi, mergem in casa de jos, unde sta ea si ne intindem pe patul ei...normal, ne era lene si sa mancam...vine buna din gradina, ne vede in patul ei si incepe sa strige cat o tine gura:"Avanti din patul meu!!!"...vreau sa va spun ca eu si Ioana, pe moment am intepenit cand am auzit, apoi ne-am pus pe un ras de se zguduia patul...a fost geniala...AAAAAAAAA, voi stiti ce inseamna "scartaveti"??? Va spun maine

Oake, super faine pozele...se vede ca v-ati distrat bine la targ...tare mult va mai invidiez pe voi cele din Bucuresti!!!Dar las' ca la noi saptamana viitoare va fi targul Erotic
Vladut

Corina, a venit tati??? la Stephi si la prietenu ei, Arthur!!!

Lavi, deci asa, tu lasi musafirii si vi la calculator!!!Asta se numeste DEPENDENTA!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Bebelusi de aprilie:
Iulia alexandra
Ilinca

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI!!!
pentru VLADUT (Oake) - pentru jumatatea de anisor implinita ieri si sarbatorita impreuna cu zeci de copii la BabyExpo!
pentru ILINCA (Irinac) si IULIA-ALEXANDRA (Simone) - la 5 lunisoare!

Oake, trebuie sa recunosc ca am trecut ieri pe langa standul Despre Copii, cred ca v-am vazut cand Vladut facea poza cu Tzuc Am fost cam pe graba, caci se apropia ora mesei, trebuia sa fugim acasa...
Azi am primit desteptarea la 5:30, caci aseara Cristina cred ca a adormit pe la 8 si ceva si nu s-a mai trezit pana dimineata. A adormit inca din parc si am schimbat-o de pampers prin somn. Prin urmare, dimineata era plina de energie, odihnita, dornica de vorbe si chiuieli, iar mie-mi picau ochii in gura, de nici nu o vedeam bine. M-am trezit insa brusc dupa ce a terminat de mancat cand a aruncat un jet de lapte pe gurita. Culmea e ca ea radea cu gura pana la urechi, asa ca mi-a venit inima la loc. Pana la urma am mai reusit sa dorm de pe la 6 si ceva la 9.
Acum isi studiaza de zor patutul, vrea sa prinda ursuletii de pe panza lui. Se uita incruntata la ei, de la 5 cm distanta, cred ca vrea sa ii hipnotizeze

Sa va spun de vineri seara. Am fost la o mini-petrecere, mai mult o seara cu pizza si bere, cu colegii de servici ai lui Virgil. Cristina a fost in centrul atentiei, desigur si a primit o carticica din aceea speciala, cu paginile din plastic, unele avand oglinjoare in ele. E terminata dupa cartea asta, toata ziua e cu mainile dupa ea, ii molfaie paginile si o umple de bale. (Ina, Veve, tineti minte ca vorbeam despre carticelele astea odata?) Mi-e teama sa nu o gaureasca, mai ales acum, de cand ne-a iesit si al doilea dintisor de jos
A, si am mai primit de la Roxana, Luigi si Andi o mingiuta cu un clopotel inauntru, care iarasi a devenit una dintre jucariile preferate ale Cristinei. E ca o minge de plaja in miniatura si daca nu e umflata de tot, bb o poate apuca usor cu mana.

Elena, acum treaba cu cuscra e mai mult decat oficiala, nu se mai poate baga nimeni
Clau, ce bine ca poti merge la filme! Daca n-am si eu o bunica prin apropiere
Corina, cum se impaca Stephi cu Arturica?
Katalina, astept sa ne povestesti despre "operatiune".

Pupici dulci si o zi frumoasa! (Are cineva o pila sa trimita si la Bucuresti niste soare?)

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Oake, v-am vazut pozicile, sunteti foarte dragutzi!
La multi ani Vladutz , Robert (pentru maine!) ,Iulia Alexandra si Ilinca !

Ioana si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

buna seara!acum ne-am intors si noi de la iarba verde si sint rupta de oboseala,am avut o vreme superba,gratare..tot tacimul!
Maine poate ca imi pun in functiune neuronul de servici sa va povestesc mai mult,acum sint zombie!
Pupici

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Robert

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

La Multi, Multi Ani Robert!!!
Si sa cresti mare, sanatos si vesel... ca frumos esti deja...
Sa-ti traiasca baietelul ruprich si sa te bucuri de el!

Va pupim!

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Ioi Claudelule cum te mai pandeam
Ca am vazut ca ai raspuns la Discutii generale si eram sigura ca ai sa scrii si aici... Ca doar tu esti "mamica de servici" si ne aduci aminte cine si cand si cum s-a nacut

Eu tot nu mi-am revenit.. ba mai rau.. azi am plans toata ziua.. cred ca e din cauza de BabyExpo... ca m-a impresionat tare mult.. si azi cand iar am ramas singurica acasa (ca sotu o fost musai sa mearga la servici), asa m-a cuprins o jaaaaaleeeeeeee......

Ii musai sa-mi gasesc si eu ceva de lucru, ca nu-s obisnuita sa stau asa toata ziua sa spal vase, sa schimb bebe, sa hranesc bebe, sa dau cu aspiratoru, iar sa hranesc bebe, iar sa schimb bebe, sa fac mancare.... o iau razna.. incet, da bine...

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Multumesc Oake pentru urari sa va traiasca si voua si va aduca numai bcurii sa fie sanatos si sa aiba noroc.Multumesc si pentru poze, sunt foarte reusite.Eu am facut pe aparat normal, dar le voi copia de CD si o sa le pun si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Scuze...ii multumesc din suflet si lui Claudelu

Mergi la inceput