Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Da,Lavinia!In iarna face suta!Si-n ciuda varstei e asa de agera si lucida!Mai lucida uneori decat bunica si mama,care-o mai iau pe aratura...Ultima data cand am sunat acasa se nimerise sa fie la ai mei si mi-au dat-o la telefon.Ea saraca nu prea aude,da' tipa in receptor,bucuroasa tare ca vorbeste cu mine!E tare simpatica si-n ciuda faptului c-a fost femeie de la tara pan' acu' 5 ani cand a murit strabunicu' si-a luat-o bunica la ea,intotdeauna i-a placut sa fie ingrijita si cocheta si moare de placere cand ii mai trimit cercelusi,margelute,baticase si alte flecustete de astea sa se faca ea mai-mai!
Adevaru-i c-am avut noroc de niste bunici de nota 10!Am tolba plina cu amintiri frumoase despre ei si copilaria mea alaturi de ei!Ma gandesc cu groaza ca-i foarte posibil ca puii mei sa fie privati de toate aceste momente si-am asa o durere-n suflet!!...Si-uite-asa am ajuns de la bebelusi sa vorbim despre strabunici!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Ma bucur pt tine Veve.Ce-i drept cred ca toti am avut o copilarie frumoasa , plina cu amintiri din copilarie, de la tara.

Si eu ma gandesc cu groaza la faptul ca ai mei (or fi 2???) nu vor avea parte de libertatea (ca la urma urmei asta era la bunici) , pe care am avut-o eu.

Faza nasoala noua celor plecate e ca....sunt departe iar daca ar fi aici cu noi nu le-ar putea oferi nepotilor ce ofera bunicii din ro.

Vad asta la prietene de-ale mele cu parinti aici.(duc copilu' la mama (bunica) si ce face copilul?? Ce face si la tine, plimbat in jurul blocului, oras etc)

La tzara e la tzara iar pt mine cuvantul bunic/bunica se asociaza fff bine cu o casutza cu pridvor, wc in fundul curtii (cum mai spunea cineva)..eeeeeeeeeeeeee...vise

Acu chiar ma duc la un vis scurt ca la mine e 1 noaptea imediat si maine am o zi plina (terminat curatenia-pregatire musafiri)

paaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

LaviB esti o fericita sa ai asa bb cuminte. Al meu foarte rar adoarme singur si si atunci cu degetul in gura, dar de obicei la tzatz. Problema e ca adoarme in timp ce suge si apoi nu mai ragaie orice as face, cum il pun in pat se trezeste sa ragaie si de multe ori nu mai adoarme la loc si o luam de la capat. In carucior zice ca sta pe cuie atata se foieste si daca vrea sa doarma incepe scandalul de mi-e rusine sa ies cu el in carucior. De obicei iau cu mine slingul sau iesim direct in sling. Deocamdata e in scaunelul de masina care se atasaza la carucior, iar eu tot sper ca dupa ce trece la carucior se cuminteste. In rest e baiat bun nu ma plang.
Alona, eu stau in Montreal, tu? Bb al meu nu vrea biberon, nici nu se uita la el. Am incercat sa il dau eu, tati, cu lapte, ceai si nimic.
Veve, multumim.
Cat despre bunici si eu ma bucur ca am putut sa am o copilarie asa de frumoasa si amintiri pe care nu mi le ia nimeni. As vrea sa mergem in tara acum ca sunt un an acasa as putea sta mai mult sa se bucure si bunicii, dar mi-e cam frica sa calatoresc cu bb asa mic, nu stiu cum ar reactiona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neata!
ei...acum ca ati inceput cu amintirile,nu pot sa nu ma dau si eu mare cu bunica mea,care are onorabila virsta de 93 de ani(mai pushtoaica decit a lui veve)
Imaginati-va anii 30.Este de o cochetarie extraordinara(mi-a spus de cind eram mica legile:o doamna nu iese din casa faca manusi si palarie.Are cam 1.40 ,cind sta in canapea pare o papusa cochilie.Este singura femeie din viata mea pe care nu am auzit-o NICIODATA vaitindu-se,desi motive ar fi avut cu duiumul si o viata grea(copii nascuti in timpul bombardamentelor,bunicul disparut pe frontul rus 7 ani,etc etc etc)
Ei..dar asta nu e tot.Are un umor de zile mari.TAtal meu,care i-a mostenit umorul,facea o data misto si ii povestea la o masa ,despre o cunostinta.Iata dialogul dintre ei(tatal meu are 114 kg bunica mea 45kg..ca sa aveti tabloul)
Tata:mama,stii ca unchiu Costica,de o virsta cu matale,adica tot 93 de ani..s-a dus la biserica duminica,gatit,parfumat..la intoarcere a jucat table cu nea Fanica si..in timp ce jucau table..A MURIT!!Ce zici de chestia asta?
Bunica mea:Mda...si ce daca..EU NU JOC TABLE!!!
Am cazut pe spate de ris,e o ghidusa si o haioasa!!Si o iubesc la nebunie,pentru mine va fi o tragedie imensa cind se va duce..un lucru la care nu pot sa ma gindesc fara sa-mi dea lacrimile.
Scuze daca v-am plictisit,dar voi ati inceput cu buniciii

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

p.s.-vedeti ce titulatura mi-am pus?

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

VLADUT! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI IN VIATA ALATURI DE PARINTII TAI.

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eleno, bestiala bunicutza ta! am ras o gramada! Sa-ti traiasca o mie de ani!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Servus fetelor

M-a apucat nostalgia dupa bunici decand v-atzi apucat de povestit. eu am avut un bunic padurar, care fusese si pe front, va datzi seama ce de povesti auzeam. vara ne lua cu el la padure si culegeam ciuperci, fructe de padure , Doamne ce frumos era. Canta foarte frumos din fluier. Oh ce dor imi e de el. tare mult l-am plans cand a murit

Eu l-am primit ieri pe Arturica cainele nasilor care au plecat in concediu pt 2 saptamani. E un dulcic arturica, iar Stephie e super incantata de el. Abea astept sa vina Osi acasa, azi pe la 5, ca Arthur e indragostit de Osi. Si sa-l vedeti ce trist e saracul, ca nu-l gaseste. Din ora in ora il cauta prin casa, ii miroase pantofi, il cauta in balcon,,,mi-e pur si simplu mila de el, dragul Arthur, nu intelege ce se intampla si de ce Osi nu e aici.

Oare cine-l asteapta mai mult pe tatia? Stephie sau Arthur?

In rest ...eu am reusit sa ma enervez azi...auzi ii fac lu fie-mea piure proaspat de sweet potao, mananca 2 linguri si nu-i mai trebuie. asa a fost cam in fiecare zi, si ce zic hai sa vedem daca-i plac borcanele...si ce credeti, era in stare sa manance tot borcanul, atat i-a placut.

O sa mai incerc sa-i dau si facut in casa, dar daca asa se lasa cu borcane, simt ca mi-am ratat ideea de mama.....nu tu tzitzi, nu mancare in casa.....of of of

Hai sa trec la ceva mai vesel

La multi ani VLAD sa cresti mare si frumos

Oake bine-ai revenit printre noi, tocmai voiam sa intreb de tine, cand iote aparusi.

Elena imi place tare titulatura ta

Codritu bine-ai venit printre noi. Ne bucuram ca se ingroase si randurile canadiencelor la BB.

pauza s-a trezit galu. Revin

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mai mamici mai,

In primul rand multumim mult pt. urari... si ca tot fu ziua lui Vladut l-am dus la BabyExpo... eu am plecat cu vreo 3 ore mai devreme si am stat la standul DC.. unde m-am simtit super bine..... si am ramas tare impresionata... am facut poze si le puteti vedea la
http://community.webshots.com/album/191811848lvzmaQ

Am sa va povestesc mai multe ori putintel mai tarziu ori maine dimineata ca acum avem musafiri de ziua lui bebe (adica nasu' ) si ma chinui sa fac niste lasagna... da voiam sa va spun ca azi a fost o zi super misto!!!

In plus... inca port tricoul cu ratushca DC.. si tare mandra mi-s

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Vladuuuuuuuuuuuuttttttttzzzzzzzzzzzzzzzzz la multi ani dulcel miiiiiiccccccccccccc.

Sa cresti mare frumos si....destept dar in primul rand sanatooooooosssssssssss.

Am intrat scurt sa felicit sarabatoritii ca cica am musafiri si-s dincolo, ma asteapta (cica)

pe maine

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput