Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
alona spune:
Mai Clau ce bine de tine, io n-am asa sot sa faca mincare, ca la curatenie mai pune si el mina din cind in cind.Ferice de tine!
Mikyyy, LaviB condoleante!Si mie mi s-a dus bunica cea mai draga care m-a crescut, acu doi ani, macar apucasem sa o vad ca am fost acasa in vara aia.Pe mine nici nu m-a sunat mama sa imi spuna , am sunat eu acasa simbata si mi-a zis mama ca tocmai au inmormintat-o pe bunica, am crezut ca pica ceru pe mine.Mi-e tare dor de ea!
Azi noapte Thea a fost mai cuminte adica nu s-a mai trezit de tot, se miriia ea dar adormea dupa ceai si suzi.
Fetele pina luni nu ne mai "vedem" ca se pune sotu pe computer si io nu mai am loc, asa ca weekend fain la toate.
Pupici la bebici.
Anca, mamica de Vlad si Thea http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
Rayuela spune:
Mickyy si Lavi,SINCERE CONDOLEANTE!!
Ingrozitor este sa-ti pierzi oamenii apropiati,sintem alaturi de voi!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
codritu spune:
Sincere condoleante! stiu cum e sa pierzi o bunica si mai ales pe cea care te-a crescut, si eu am pierdut-o acum doi ani si tot ii mai simt lipsa chiar si de aici de departe. Tare l-ar fi iubit pe bb, dar aici peste mari si tari oricum numai tati si mami se pot bucura de el. Imi pare rau ca bunicii nu pot sa il vada ce figura e. Rade si al meu in hohote din te miri ce manca-l-ar mama pe el.
Pucku cum doarme bb al tau asa de bine, al meu bb are 6 luni si mai mananca noaptea? Adoarme pe la 10-11 daca am noroc si numai la tzatz, iar pe la 4-5 e din nou la tzatz.
Katalina, cum i-ai introdus asa varietate mare de mancarici, al meu manaca numai cereale si pe alea le moflaie si are mai mult pe fatza lui decat in stomacel.Dupa cereale tzatz, la pranz iar tzatz, dupa amiaza cereale si tzatz si seara numai tzatz asa mi-a spus doctorita. Neaparat cerelale dimineatat si seara ca daca e hranit la san sa nu aiba lipsa de fier si restul de solide mai incolo si pe rand.
alona spune:
Ciao Codritu! Unde stai in Canada?Si bebe a mea are 6 luni sapt viitoare si inca se mai trezeste noaptea dar nu sa manince .Se mirie si bea ceai si adoarme, asta in cel mai fericit caz, ca mai are ea nopti cind se trezeste de-a binelea si nu mai vrea sa adoarma.Dar trecem noi si peste asta .
Va pup.
Anca, mamica de Vlad si Thea http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
oake spune:
Micky si Lavi... Sincere condoleante... Ganditi-va ca poate s-au dus intr-un loc mai bin ca asta!!!
Eu bunicii nu mi i-am cunoscut, iar de bunice nu am fost prea apropiate, asa ca atunci cand au murit, cu multi ani in urma, ma durea sufletul de durerea mamei si respectiv tatei.
In schimb stiu cum e sa pierzi pe cineva drag, pt. ca tata a murit anul trecut in martie, pe 23 martie, iar eu am nascut un an mai tarziu, pe 25 martie, si eram hotarata sa nu nasc pe 23, nu stiu de ce.. parca imi era frica sa nu mi-l ia tata.
Eu nu sunt o persoana religioasa... si nici nu am avut faze de astea cu duhuri, spirite, etc... dar de cand a murit tata parca m-am damblagit!!! Tata voia tare mult sa ma vada maritata si sa-i mai fac macar un nepot. Nu stiu cum s-a intamplat ca nu a apucat sa-l cunoasca pe sotul meu. De fapt prima data cand s-au "intalnit" a fost cand m-au anuntat fratii mei ca a murit tata si am mers impreuna acasa la ai mei (pe atunci nu eram casatoriti), ca nu a vrut sa ma lase singura... eram rau de tot!!!
Si de asta.. cand am vazut ca data nasterii e in jur de 23 martie am innebunit.. ma tot gandeam ca daca nasc si moare.. ca il vrea tatal meu la el???
Si acum plang de fiecare data cand vad un bunic pe strada cu nepotelul de mana si ma gandesc ce bine s-ar fi impacat tata cu bebe.
Offffff... iar mi-am adus aminte!
In alta ordine de idei... ca tot veni vorba de bunici... incerc sa pun zilele astea niste poze cu bebe si cu bunica sotului meu, adica strabunica lui Vladut... E bestiala strabuni... Am sa va povestesc mai multe despre ea dupa ce vedeti pozele...
Multumim tare mult fetili pt. complimente.. tare mai stiti voi sa-mi ridicati moralul
Azi am avut o zi cumplita.. again!!! A fost bona si a stat cu bebe si iar n-am avut linistee... freaca baia.. freaca mocheta,... covorul.. fa supa.. fa piure.. stiti voi cum e... la 3.30 adoarme bebe.. si-i spun femeii ca poate sa plece acasa (de obicei sta pana pe la 4)... la 4 fix s-a trezit bestiutza!!! Mi-a facut capul calendar... Da acum a adormit de vreo 10 minute si incerc sa ma mai linistesc si eu.
Maine ma duc la BabyExpo si va spun cum a fost.. si pun si poze...
Va pupic!!!
Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza
http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad
Cosmy spune:
Bine v-am regasit!
Iacata ca am reusit si eu dupa mai bine de 8 luni sa intru in legatura cu voi.......si e tare bineeeeeeeeeee!
Draga Veve, iti multumesc si tie si Flavianei(Soleil), ca nu ne-ati uitat pe mine si pe comoara mea(ma refer la trecutul in listuta), pt ca in nadejdea meaprobabil ca abia acum s-ar fi aflat ca am o mandrete de fetita. E, si acum am de facut cateva rectificari:pe fetita mea o cheama Cristiana-Daria, a avut la nastere 3.550kg si 52 cm(am primit nota 9).
Draga Micky, imi pare tare rau pt necazul tau.........stiu ca din pacate in aceste momente nimeni nu te poate consola. Tot ce pot sa-ti spun este sa fi tare! Eu mi-am pierdut mama cand aveam aproape 16 ani si mi-e dor de ea in fiecare zi, dar din pacate tot ca pot face este sa-mi amintesc de momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si sa incerc sa-o regasesc in trasaturile fetitei mele.
Cand vei putea, poate vom reusi sa ne scoatem impreuna fetitele la plimbare(nu stiu daca-ti mai amintesti ca locuim in acelasi cartier).
Sa incerc acum sa va spun cateva lucruri si despre puiul meu: are 8.500 kg, 67cm, iar de saptamana viitoare va incepe sa pape si carnita de pui.
A, am uitat sa spun ca este frumoasa si foarte desteapta
pana data viitoare cand voi reusi sa mai apar pe aici va pup dulce, dulce pe voi si pe bebeii vostri
Cosmina
Veve spune:
Mikkky si Lavi,imi pare rau!Condoleante!
Ca tot veni vorba,acu' o luna jumate imi muri si mie bunicul de pe mama (ca cel de pe tata a murit cand avea tata vreo 18 ani)si peste 2 saptamini si-al lui Flavius.Cel mai rau mi-a parut ca n-am mai reusit sa-i vedem,dupa 4 ani de asteptare,chiar acu' cand sa mergem si noi acasa...Am mai ramas cu bunicile si-o strabunica de 99 de ani!Da,mai,inc-o mai am pe strabunica mea mica si draguta!Cea mai sugubata si simpatica babuta pe care-am cunoscut-o!Sper ca macar pe ea s-o mai prind.Si pe bunicuta de pe tata care-i bolnavioara si ea...
Codruti si Cosmy,bine-ati (re)venit!Va asteptam cu povestiri in imagini despre voi!....
Nah,c-am facut pauza si-am uitat ce vroiam sa mai spun....Revin!Cre'ca!
Irina,veve & croko
LaviB spune:
Multam mult de condoleante si povestiile voastre.Mi-a facut bine citindu-le si chiar m-au incurajat pt data de luni cand ma voi duce la slujba de pomenire.Joia trecuta a fost inmormantarea si pt ca s-au hotarat sa-l arda abia zilele astea s-a intors urna iar luni va fi o slujba mica de pomenire.
D-zeu sa-i ierte pe toti si sa le dea odihna vesnica.
Katalina-unchiul meu nu era in Ro, ci aici in Germania.A fost sotul surorii mamei mele si un om super deosebit.Venind aici printre straini au fost singurele persoane care m-au sustinut si alinat in momentele grele pe care le are orcine aflat departe de casa.Poate din cauza asta despartirea de el a fost atat de grea. (initial nici acum nu cred ca s-a dus).Oricum s-a chinuit crunt.A avut cancer la stomac si cu toate interventiile de aici dupa 7 luni s-a hotarat sa ne paraseasca.
Ce e cumplit ca l-a luat de pe picioare (cum se spune).Ramanand la pensie s-a dus la un control de rutina unde i-au depistat tumoarea si ....ca sa vezi psihicul...la aflarea vestii a cazut efectiv la pat. D-zeu sa-l odihneasca si sa ne pazeasca de astfel de necazuri.
PS:da, CAtalina, poti sa-mi spui Lavinia:-)
Acum sa trecem la altele mai vesele:
Claudelu-cred si eu ca a facut tati azi atatea;ce nu face tata pt un fecior care-l alina asa frumos toata ziua: tatatatata.(multumeste-i lui Raul)
(merci de condoleante)
Acu referitor la nora:ai noroc ca am fetitza ca altfel taaaaaaaaaareeeeeeeeeee m-as fi ofticat (oricum nici Elena n-a dat gres cu un asfel de ginere-daca mai seamana si cu papi la harnicie o boiereste Amelie)
Pucku - hai ca vin si eu in clubul "calcatului fortat".Pe ale noastre le las pana la refuz, doar Hanna are prioritate.
Oake - se spune pe la noi ca un suflet se duce sa faca loc altuia.Fii sigura ca tata nu l-ar fi luat pe Vlad ci ar fi vegheat (cum dealtfel si face) asupra lui.
La mine Martie e o luna cu bucurii:22 ziua tatalui meu si 23 a sotului meu.
No hai ca v-am impuiat capul.
Aaaaaaaaaa, vreti sa ma dau mare cu ceva???:
Nu stiu cum dorm ai vostrii bb-laci insa in cercul nostru de prieteni cocolina mea e singura care unde o pune mami acolo doarme fara, cantari, leganari si alte cele. De ex.acu mi-a adormit la schimbat in pijamale iar la punerea in patutz in afara unui zambet si dormit mai departe n-a facut nimic.(tine-i-ar naravu)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
LaviB spune:
Veve ai o strabunica de 99 de ani??? Sa-ti traiasca.Frumoasa varsta!!! (oare noi o sa ajungem un asemenea numar??)
Sa ai grija de ea si sa o cauti pe cat de des poti.
M-ai lasat paf. Frumoasa varsta
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
katalina spune:
VLADUT, SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII TOATA VIATZA.
si lui mami si tati
Am vazut pozele!Ce baietel frumos mai avetzi!!!
Revin cu povesti miine probabil.De acord? Va povestesc unde-am fost si ce-am facut.Acu' ma cuuuulc.
Noapte buna!
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album