Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
katalina spune:
Iara nici un sarbatorit??????
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
Mickyyy spune:
Ce daca n-avem sarbatoriti azi, nu ma impiedica nimeni sa urez in avans La multi ani celor nascuti in urmatoarele cateva zile Vlad, Robert, Iulia Alexandra si Ilinca!
Din pacate s-a intamplat exact ceea ce mi-era teama ca o sa se intample, de astazi mai am doar o singura bunica . Asa ca o sa ne revedem saptamana viitoare, daca voi am avea chef de stat la povesti atunci.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by georgescu oana
Fetelor vreau si eu album dar o poza de a mea are 450kb si limita la album e de 90 cum sa fac,mai ales ca nu sunt un as in ale calculatorului?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Oana nu mai fi suparata! Hai sa-ti spun cum fac eu: Deschid poza cu ACDSee-ul. Merg la "modify" si a 5a linie e "resize". dau resize - si in dreapta se deschide o noua fereastra. Si acolo pe dreapta ai 2 casute: Width si Height. Modifici in Width din numarul de acolo (uite ma uit la o poza de-a mea ca scrie 3264) si scrii 500. apoi jos de tot in dreapta ai un buton "Done". Apesi si vezi ca s-a micsorat. apesi sus in fereastra ACDSee ca si cnd ai trece la o alta poza si iti apare un combo box in care iti scrie daca vrei sa-ti salvezi modificarea. Ii dai Yes. Si redenumesti poza (x.jpeg de exemplu. Asa iti ramane si imaginea initiala ca sa o poti scoate la aceiasi claritate pe hartie (ca micsorand dimensiunile pe hartie se vede rau tare), si ai si tu poza micsorata ca "greutate" in K .
Hai sa te vad! (sper sa fie inteligibil ce am scris )
Fetelor - David isi roade degetele de la picioare . Manca-l-ar mama de acrobat ca tare simpatic mai e! Si se uita la mine shmecheros cnd vede ca il surprind .
Fug cu el afara ca e trist si deprimat!
Pupi!
Lumy si David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
LaviB spune:
Mickyyy-condoleante sincere. Te inteleg pe deplin prin ce treci pt ca si eu am ramas fara un unchi drag, saptamana trecuta.
Fii tare , viata merge inainte si eu imi spun tot timpul in asfel de cazuri, ca ne vom intalni cu totii candva si ... atunci sa vezi chefuieli si barfe.
Incearca sa nu te necajesti prea tare ca totul preia si Malina.(desstul ca va fi acolo cu multa lume in jur si tristete)
pusi si....te asteptam cu drag
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
spic de grau spune:
Mikyyy, LaviB - eu acu am citit mai bne..Imi pare sincer rau .
Dumnezeu sa-i odihneasca!
Lumy si David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
katalina spune:
Mikkyyy, imi pare rau,condoleante!
Ai grija de Malina.Sa fii tare!
Te asteptam cit mai repede aici!
Ela76 spune:
Micky, Lavi, sincere condoleante. M-au apucat amintirile si dorul de bunici... Mai am doar o bunica si e tare batrana si slabita si nu am mai ajuns sa o vad de mult timp, dar ma gandesc des la ea.
Nu stiu ce are mandra asta, ca de vreo 2-3 zile tare sclifosita s-a mai facut. Se vede ca e lihnita, e cu mainile bagate in gura pana la cot, dar face un scandal monstru cand vreau sa ii dau biberonul. Am dat vina pe dinti. Azi vad ca a reusit sa sparga si perechea celui de saptamana trecuta. Si asa ma apuca nervii cateodata...
Elena - vreau o poza cu tine creata! Stai linistita, nu sunt suparata.
Katalina - deci Roby e bine, dr multumita de el. Interesante marcile de iaurt alese de dr. Au ceva anume, ce ti-a spus?
Ruprich - stiu si eu cate ceva de hakitzele berbecilor - ma stiu ce-mi poate mintea si de aceea nu ma mir prea tare de Cristina.
Oana - frumos baiat aveti, sa va traiasca!
Va las, ca trec iar la luptele greco-romane cu Cristina si biberonul
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
katalina spune:
Cred ca va salut pt. ultima oara astazi.
Trebuie sa fac putina curatenie, apoi imi vine copilu de la Gradi, apoi vine sotulica de la serviciu, apoi vine soacra-mea sa stea cu copiii, caci eu am programare la Gynec.sa-mi pun o jucarie mica si draguta care m-a costat o avere.(v-am mai povestit eu).Si drept urmare am multa treaba si pe linga asta tre' sa ma si cosmetizez putin, caci merg la...stiti voi ce dragut e acolo!
Copilul meu a fost un mincacios astazi, nu incep sa-nsir ce a mincat caci ma grabesc; in final il iubeste mama de moare cind deschide gurita sa vina lingurita plina,si-nca una, si-nca una, pina maninca puiul cam 130g(cit vrea mama)!
Ai vostri pui papa bine?
[b]Lavinia(pot sa-ti spun asa?), condoleante si pt. unchiul tau, n-am fost atenta la mesaj.E aici in Romania?
Ela[/b] ,nu conteaza marca iaurtului,mi-a enumerat doar pe astea 2.Pt. Danone s-a abtinut?!!I-ai dat ceva Cristinei pina acum? Suculete, ceva??
Unde-s pozele OANEI, ca nu le vad?!
Gata, plec la treaba.Sa-mi tineti pumnii la Gyneco. azi, daca ma credeti chiar mi-e frica.
Poate va citesc si diseara dupa ce culc copiii.
V-am pupat pe toate .Aveti grija de bebici.
Cine-ajunge la Baby Expo sa ne povesteasca si noua.
P.S Claudelu, unde esti? Sper ca Raul este bine sanatos si voi la fel.
Daca nu mai intru pe Forum in acest Week-end, va doresc de pe-acum vreme calda cu soare sa ne plimbam copiii( in formula completa-ex.-eu)
Inca o data va pupic pe toate si pe toti.
Claudelu spune:
Kata, Claudelu e bine mersi, putoare mare azi...normal ca sunt putoare, ca doar am avut bucatar, menajer...a avtu Claudiu zi libera si eu am profitat la maxim...adica m-am trezit cu Raul la 10.30 la 11.00 ne-am culcat la loc si ne-am trezit la 14.00...Inytre timp Claudiu a facut mancare, curatenie, a pus la spalat...Mama, ptiu sa nu-l deochi, ca de mult n-a fost asa harnic!!!Acum s-a dus sa mai faca niste banuti(binenteles nu la produs), ca doar asta e menirea barbatului!!
EU merg fac o baita, imi scot copilasu oleaca la plimbare, ca la noi azi toata ziua a plouat!!!Sper sa nu ne prinda ploaie, dar si daca ne prinde facem putina baita, nu mai consumam apa de acasa!!!Vreau sa ii iau si eu brocanase ca chiar n-am chef sa-i fac de mancare
Copilasu meu iar s-a trezit azi noapte, cred ca a facut un obicei din asta...dar in comparatie cu celelalte nopti acum a adormit imediat dupa ce a baut ceiutu si nici scandal n-a facut!!!Scumpu de el, azi a fost tot un zambate, a strigat toata ziua TATATATA, iar tacsu a fost copt si tot dupa curu lui a umblat!!!in consecinta azi am fost o MARE DOAMNA!!
Mickyyy si Lavi, sincere condoleante!!!
Si eu mai am doar o bunicuta care are frumoasa varsta de 90 de ani, se tine inca fff bine, este nascuta si crescuta in varf de munte...ma enervez cateodata ca nu se plange ea atat cat ma plang eu...ba ca ma doar aia, ba ailalta...se tine bine si abia astept sa ajung sa o revad, ca de cand sunt gravida nu am apucat sa merg al ea!!!D-zeu sa o tina in putere sa apuc sa o mai vad macar o data si sa-si vada si ea stranepotul ca deja cred ca e stearsa poza cu Raul atata o pupa!!!
Lavi, pai vezi tu si cu nora asta a mea...eu nici n-am vazut-o si am stiut ca va fi frumoasa...era la mama ei in burta cand noi am batut palma!!!
Sper sa mai pot intra in seara asta, ca Claudiu are nus'ce treaba si a zis ca in seara asta el e sef la calculator!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Pucku spune:
Fitilor
In sfarsit am dormit bine. Doamne ce bine este, demult nu am mai dormit asa.
Ieri am fost mai mult decat trasa cu cheia, galusca toata ziua nu a dormit mai mult de o ora dar aseara la 7.30 a picat. Eu nu am lasat-o si i-am facut baie , am fortat-o sa manance si la 8.20 dormea dusa. si a dormit pana azi la 8 dimineata. la 10 a mancat si iar s-a culcat draga de ea.
[size=4]Mickky si Lavi sincere condoleante, imi pare rau. Mi-a duc aminte cand a murit bunu si buna, Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace[/size=4]
si eu am o bunica dar nu prea mai stiu de ea. Ma gandesc deseori la ea, chiar daca de cand tatal meu s-a dus nu a mai intrebat de noi, adica de mine si fratele meu. Dar de cand s-a nascut Galuscu toata ziua intreaba cum este, ce mai face si ca abea asteapta sa o vada.
Mi-ar place sa o duc la tara pe galu sa vada cum e acolo cu wc in fundul curti si gluga de coceni....nu stiu cum ar reactiona, dar sper ca-i va place. Insa nu ma simt eu in stare acum sa ma intorc in tara, asa ca vreo 2 ani de aici, cel putin nu venim in tara.
Katalina tzin pumni, sa ne spui cum esti, si cum a fost operatiunea. Mie mi-e cam frica asa ca am optat pt pilule, le i-au gratis pe asigurare, de ce sa ma mai complic.
Ela mama las-a fata in ritmul ei dupa ce iese dintosu o sa pape ea, stai linistita.
Clau , doamna sa-tzi fie de bine. Abea il astept si eu acasa, dar pana atunci ma duc sa fac curat.....am de calcat, ce urasc mai mult, in rest fac orice cu placere, dar cand e vorba de calcat....ma apuca disperarea
Mai revin mama
Pupici
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"