Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Oac-oac,ci scumpel ii Vladutu' taaaau!Nu fi de deochi!Imi venea sa-l pupacesc prin monitor,iubitu'!Cel mai mult imi place poza asta si aia-n care-i cracanici in cadita!
Exact aceleasi dimensiuni la avea si crok la 6 luni:8/66.Moldoveni bengosi,ce mai!
Hai te pupic si nu mai fi trista!Se poate si mai rau!Acusica-si da drumu' la patrulat pin casa si scapi de mofturici!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

oake,e un dulcic,eu am innebunit dupa poza in bar cu sticla de bere!!Ce-am ris!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oake, hai sa facem Clubul Mamelor Terminate!!! Ma inscriu si eu!!!Am vazut ce ficior dulce ai...pe bune, are o fata tare tare draguta...Aviz fetelor!!!

Ce te mai invidiez ca mergi sa stai la targ ...si mie mi-ar fi facut placere!!AVem o reprezentanta!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Salutare fetele!

Pucku- merci, m-ai linistit. Ma gandeam ca fi-mea a luat-o razna.La drept vorbind e dragutza si ma distreaza la culme cum face si rade insa imi parea straniu totusi.Dar defapt cate lucruri nu fac ei pe care noi le intelegem greu??? he he heeeeeeeee.

Alona-bine ca ai pus intrebarea ca nici eu nu masor/cantaresc cu nimic papica Hannei. La fel ii dadeam putin pt ca oricum suntem la inceput si primeste completare laptic de la tzitzic.
Bine de stiut pe viitor

Oake sa-ti traiasca puiutzul si sa fie sanatos, ca frumos e manca-l-ar mama de baiat.

Claudelu acu stiu de ce vrei sa te "incuscrezi" cu Elena. Asa o noraaaaaaaaaaa ar vrea orice soacra, 's-ai!

Chiar admiram pozele cu prietena mea (mamica de Selina-Bambina) si spunea ca Amelie are o fatzuca aparte, dulcica si gingasa (adaug eu)

Hai pusi si somnicuri usoare.

Sunt curioasa cat ma lasa fi-mea ca de azi cica-i schimbam programelul de somn (stingerea ora 21)

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lavi,multumim pentru complimente,ne-am infoiat si eu si fi-mea de midrie precum niste curci!
E inutil sa adaug ca toti bebeii sint tare tare scumpi,si eu am admirat ore in sir toate albumele bebelusilor de la noi,si cred ca sint cei mai frumosi!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Claudelu,mie mi-a dat doctorita un siropel, Peritol, ca sa-l am pentru perioada cand ii vor iesi Alexandrei dintisorii.O ajuta sa se linisteasca.Poate iti recomanda si tie doctorita ca sa mai dormi si tu.Bafta

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fetelor vreau si eu album dar o poza de a mea are 450kb si limita la album e de 90 cum sa fac,mai ales ca nu sunt un as in ale calculatorului?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata buna, sper ca pentru voi e mai buna decat pentru mine.....tocmai m-a sunat mama, bunica mea care era grav bolnava e rau rau de tot, nu crede ca mai apuca nici macar week-end-ul asta . Nu pot sa zic ca era tocmai tinerica, da-i bunica , care m-a crescut pe mine si tare greu mi-e. Probabil ca o sa iau o pauza de forum vreo cateva zile....iarsai n-am chef de nimic, stau cu ochi pe telefon si ma rog sa nu sune mama sa-mi dea vestea cea trista.

In fine, in alta ordine de idei, moata mea a racit, si eu sunt racita, ma doare gatul de nu mai pot (dar e si un lucru bun, nu mai ntra tigarile asa cva vreo cateva zile o sa ma las de fumat ), nu stiu care de la care a luat-o, dar e tare naspa. Si ma gandesc cu groaza ca daca se va intampla ceva cu bunica va trebui sa o iau cu mine la tara si acolo numai conditii pentru stat cu bebe nu's....parca vad ca o sa raceasca si mai rau.

Hai ca v-am plictisit cu lucruri triste....sa va spun si de-alea vesele....ieri eram nervoasa ca nu reuseam sa ajung la buda, moatza urla de mama focului cum o lasam din brate. Asa ca am pus-o in carucior si am luat-o cu mine . Si cum stateam eu pe tron chinuindu-ma o vad pe galusca ca incepe sa rada in hohote. La inceput nu m-am prins eu de ce, dar am descoperit ca se distra de minune cand vedea ce grimase fac. Bineinteles ca de-atunci cum ma uit la ea si ma screm, cum incepe sa rada-n hohote, minute-n sir, cu asa o pofta cum n-am vazut-o de prea multe ori. Cred ca zic vecinii ca's nebuna, in caz ca aud cum ma joc eu cu fie-mea .

Gata pe ziua de azi...pupici si-o zi buna!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Am fost si noi la vaccinul de 6 luni.Are 6.900 si 67 cm.De luna trecuta nu a mai crescut nici un centimetru.Si nici dintisori nu avem, in schimb stam bine in fundulet si vrem numai in brate sa ne plimbam prin casa sau afara. Deja ne exploateaza, pe mine mai ales.Il tin in brate, vede ceva interesant si incepe sa maraie si sa se agite ca vrea in locul ala. Si ma duc ce sa fac...
Astept cu nerabdare sa poata sta in premergator mai mult timp sa mai pot face si eu treaba prin casa. Deocamdata il tin maxim 10 minute pe zi, dar nu este grozav de incantat. De fapt il pun si in jumper cate 5 minute si nici de ala nu este incantat.Of...tare repede se plictisesc berbecii astia. Asta stiu de la mine si de la sotul meu care suntem amandoi berbeci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dimineata mamici si pitici.
Robert tocmai a papat un piure de piersica( saracutul,papa tot ce-i dau,asta pt. ca s-a constipat putin, cred de la cerealele cu orez)..
Noutatile de la pediatru: - 6.500g( 5 luni si o sapt).Sanatos tun.
Intrebari/Raspunsuri:
- vigantol -continuam 2pic/zi
-calciu/10 zile(5ml), vit.C/5ml/10zile, fier-NU(pt. ca alaptez)
-cereale cu gluten - de la 6 luni
-iaurt-f.putin( cu grasime 4%)-Brenac sau campina.
-premergator - numai in momentul cind se ridica la marginea patului si face singur citiva pasi(7-8 luni).-eram curioasa!
-cinci mese a cite 180 g(mi se pare cam mult!?).sin-fructe-legume-sin-cereale.Intre mese suc de fructe(Roby nu serveste!).
-cantitatea de cereale -2 lingurite(eu i-am pus 4).
-de la 6 luni orice leguma fara: mazare,fasole,ou,ficat,conopida,varza( chiar azi voiam sa-i dau conopida).
- introdusa brinzica cu Ca lactic.(in masa de fructe).
-NU SE DAU: capsuni,kiwi,fructe de padure(in gen.fructe cu simburi mici).pot sa-i dau la borcanel:mere+afine,mere+fructe de padure de la HIPP.(i-am si dat deja).Mango-de la 5 luni curatat,bagat in blender cu mar+ biscuite,iaurt/sau alte combinatii.
GATA.Atit mi-am adus aminte acum.
Revin.Am multa treaba.
Pupici.

Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album

Mergi la inceput