Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Scuze, am trimis de doua ori.
Inaioana, asa-s "vedetele" astea autohtone, uita de unde-au plecat, dar asta cel putin are voce, fata de multi altii care n-au ce cauta pe atomic,sau Mtv(na c-am facut si reclama).Trebuie sa recunosti ca virgula cinta bine.E un snob,asa e.Dar eu in masina,ii ascult doar vocea,nu-i vad si moaca,sau nu-i stiu fitzele(astea nu ma intereseaza).Dar oricum m-am amuzat copios la povestea ta.
Pupici.

Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Neata buna .... la amiaz!

Azi m-a scos fi-mea la 11 din dormitor (de nici o ora) da' taaaaaaare bine mi-a mai prins.
Azi dimineata la 8 (dupa ce a plecat papi la munca)am luat-o cu mine in pat si am tras o sforaiala amandoua pan' la 11.Acu se joaca aici langa mine cumintica, admirand din cand in cand pomii de afara pe care vantu' asta nebun mai ca-i rupe.
Fetele!!Ai vostri bb-i se uita asa in sus (spre nimic pur si simplu) si incep sa rada???
A mea e terminata!Are momente cand o aud cum rade in hohote si se zdrobeste toata si cand vin la ea,e cu ochii in tavan. (mama-mi spunea ca rade la ingerasi, dar...totusi)

Katalina, parese ca asteptarea nu a fost in zadar, ca ai o minunatie de baietel (si primu, da' e mare golanelul)

Claudelu-nu te supara pe bietul copil.Poatechiar vecinii aia tembeli sunt de vina.E terorizat copilul de boraituri, ciocaneli etc.Odihna placuta azi (pune-te si tu cu el la amiaz la un somnic)

Fetele m-ati dat gata. Cand citesc: Katya 5 dinti, Stephanie sta in fundulet, nu mai stiu care 8 kg...tind sa cred ca suntem cea mai maruntica si lenevica.
Asta e! da' sa vedeti cand venim din urmaaaaaaaaaaaa, vb aia cei din urma vor fi ceidintai.
O zi buna la toate, ma duc sa mai fac una alta prin casa ca .... am tras destul chiulul.

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata pe la pranz.

Tare harnicuta am fost azi la munca...am dat gata juma de situatie...acu' am de completat niste chestionare nasoale in engleza...cred ca le las pe maine si iau o pauza de forum, ca pana acum n-am apucat sa fac nimic altceva decat grafice si situatii.

Claudeu, fie-mea n-a dormit in viata ei o noapte intreaga, o singura data a dormit 7 ore fara pauza, in rest la 2-3 ore trezirea pentru papa, iar de vreo 2 saptamani de cand cu dintii se trezeste pe la 2-3, o iau la mine-n pat (ca-n patut maraie la greu) si pana dimineata mai trage un pui doua de somn, mai papa nitica tzitzi, mai se joaca, mai se rostogoleste, mai imi trage cateva suturi in burta, mai imi baga o mana-n nas sau in urechi (depinde ce gaseste ma aproape), mai vorbeste (de fapt tipa-n legea ei), asa ca somul meu e ruinat, mai mult nu e decat e! Dar deja m-am obisnuit, astept cu stoicism noaptea in care ma va lasa si pe mine sa dorm macar 8 ore fara pauza.

Legat de Pepe, nu pot sa zic nici ca-mi place nici ca nu-l suport, mi-e doar indiferent.

Ela, Malina doarme fie pe spate (pozitia explodat), fie pe-o parte, ghemuita intr-un colt de patut. Pe burta nu-i place, a dormit de 2-3 ori pana acum, si atunci cand a fost rupta de oboseala.

Katalina, primesti in petit ?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

buna ziua fetelor!
Eu mi-am tras o freza de sperii copii,un permanent de coafeza de cartier..si am zis sa va evit o perioada sa nu va sperii!!
noutati nu prea am,dar citesc cu placere ce scrieti voi.
Clauditzo,si eu sint in gasca celor cu nopti nedormite,te inteleg ff bine,dar lasa tu cucuana,ca ai avut un bebe cuminte pina acum,trebuia sa vina si rindul tau
Lavi,nici noi nu ne laudam cu dinti si stat in fund,dar toate vin la timpul lor,eu am auzit ca nu e deloc anormal sa le apara dintisorii chiar la un an!
Ela,sper ca nu mai esti suparata pe mine,atunci cu conferinta eram chiar obosita si cu kuru in sus,nu vroiam sa va stric atmosfera
Spic de griu,si eu era cit pe ce sa vad decapitarea,ca o dadeau la tv pe un post..dar am fugit in hol si am tremurat acolo vreo 10 minute,sperind ca s-a terminat..mi-a fost teama sa nu-mi pierd laptele de la soc.
Mickyyy,si eu am avut probleme mari cu dormitul,dar acum am descoperit o smekerie,poti sa o incerci pe Malina.In fiecare seara inainte de culcare o masez cu ulei bine bine,pina i se inroseste pielicica..si dupa max o jumate de ora doarme dusa.Nu trebuie sa-i faci neaparat baita.

Noutati de la Amelie:
-mincam si noi pui acum,amestecat cu piure(hahah,de fapt cumparat,sa nu credeti ca m-am apucat brusc de bucatarie)
-gingureala s-a transformat in silabe,printre care si mamamaamam..dar nu cred ca o zice intentionat(sa nu-mi fac iluzii) ci numai din reflex
-doarme bine,desi am trecut si eu prin un milion de nopti nedormite,asa ca nu vrea sa ma laud prea tare
-sosetutele le scoate imediat ce i le pun
-tuseste,dar m-am linistit cind am citit ca si bebelacii vostri tusesc
-de cintarit nu am mai cintarit-o de mult,dar cred ca are vreo 7 kg.Tot supla Raul,nu te ingrijora
cam astea sint vestile din nordul Europei!
Va pup

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

buna ziua fetelor!
Eu mi-am tras o freza de sperii copii,un permanent de coafeza de cartier..si am zis sa va evit o perioada sa nu va sperii!!
noutati nu prea am,dar citesc cu placere ce scrieti voi.
Clauditzo,si eu sint in gasca celor cu nopti nedormite,te inteleg ff bine,dar lasa tu cucuana,ca ai avut un bebe cuminte pina acum,trebuia sa vina si rindul tau
-de cintarit nu am mai cintarit-o de mult,dar cred ca are vreo 7 kg.Tot supla Raul,nu te ingrijora
cam astea sint vestile din nordul Europei!
Va pup

poze Amelie

Oita, oita!!!
Elena, candva imi propuneai un schimb de copii...m-am gandit mai bine si acum sunt gata pregatita de schimb...oricum tu esti antrenata sa nu dormi noaptea, sa auzi numai urlete...Vezi ca ti-l trimit prin posta
Iar Amelie, chiar si noi tot o vrem...ce conteaza greutatea!!!

Fetelor, voi scoate-ti bb afara si daca bate tare vantu...ca eu nu stiu ce sa fac ca bate fff tare vantu'???!!!

Eu ii dau lui Raul iaurt Danonino si doar unu', dar el mai vrea...pot sa-i dau si 2 sau e prea mult???

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Claudico,scoate bre baiatu la aer sa se caleasca,sa fie puternic .eu o scot pe amelie indiferent de vreme,ca daca as sta in casa cind bate vintul,ar trebui sa stau numai in casa

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Clau si noi iesim afara indiferent de vreme, daca bate vantul aici sunt niste foli din plastic speciale care se pun pe carucior, si iesi. Caruciorul meu nu are nevoie in schimb de ea ca se inchide bine, mesele de aer intra printr-un fel de plasa laterala.

Imi pare rau de Raulito, las ca vine el

Noi am dormit binisor, si daca ma culcam la tipm eram si eu super odihnita, dar de daca nu m-am culcat la timp.

Ina felicitari; asteptam poze cu micuta dintoasa.
Doamne nu-mi vine sa cred 5....care dintre ei au iesit? abea astept pozici sa vad dintisori....

Leano noi nici nu ne suparam nici nu ne speriem....Bine te-am regasit. Mi-era dor de tine. Pupici multi la Amelie.

Lavi si Stephie are momente din astea, eu nu le mai bag in seama. Dar e tare dulcica atunci, incerc sa o urmaresc din umbra

Lumy of of of ce rau imi pare. Eu l-am scapat pe link

revin ca s-a suparat galu

Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Salut fetele!

Am o intrebare ce poate parea aiurea: cu ce masurati voi papica la bebe? Ca io nu am cintar de bucatarie si nu stiu cit maninca Thea.
Mersic de raspunsuri.

Anca, mamica de Vlad si Thea http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica "o zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

alona, in general nu i-o masor, o las sa manance cat are chef. Dar daca chiar vreau sa fac asta am furat ideea de la o alta mamica, folosesc un borcanas in care am avut piure de fructe de la Hipp si care are 180g parca.
Acceasi intrebare am pus-o si eu mai de mult si mi-au mai raspuns alte fete ca folosesc vasul gradat de la blender.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mai mamici mai,

Da tare harnicute ati mai fost ca nici nu apuc sa citesc tot ce ati scris.
Eu am avut vreo 10 zile aiurea rau de tot. Sunt tare obosita si fizic si psihic si mai toata ziua din te miri ce, parca m-am saturat de facut mancare, spalat vase, calcat, schimbat scutece, si tot tacamul, sotul care vine acasa tot pe la 9 si mai lucreaza si in weekend...
Si bebe care e tare marait din cauza dintisorilor... ca sa vezi ce le fac io cand apar ca de 1 luna ma tot chinuie!!!
Asa ca am zis sa nu va mai amarasc si pe voi cu ale mele...
Marti cand a venit bona am frecat la bucataria aia vreo 6 ore... si a doua zi iar era plina de vase, blendere, mixere, oale.. ca vorba aia.. a trebuit sa-i fac papa lui bebe.
Vestea buna e ca ieri am fost la vaccinul de 6 luni, si bebe e sanatos, are 8 kilograme si 66 de cm 1/2, l-a controlat doctorita tare minutios si capushorul, toracele, inima, plamanii, ficat, splina, toate alea, in gat sa nu fie rosu... la vaccin a reactionat bine, nu a prea plans si nici febra nu a facut.. in schimb azi a vomat de 2 ori, dar cred ca fara legatura cu vaccinul. Ca prima data i-am dat calciu si i s-a facut greata asa ca , iar a doua oara s-a innecat cu saliva si a tusit pana iar . Dupa aia s-a pus pe si trebuia sa stau numa cu el in brate... nu mai aveam tigari de vreo ora... si uite asa.. se tot aduna in fiecare zi de astea si mie imi vine sa . Acum am si probleme mari cu stomacul din cauza stressului, da le-om scoate noi la capat pe toate.
Vad ca avem cam aceleasi probleme cu bebelacii nostri... soseste, dormit pe burtica lipit de plasa patutului, sculat noaptea, tinut in brate... Acum ce-i drept de 2 nopti nu s-a mai trezit decat pe la 6-7 dimineata ceea ce e rezonabil. Numa ca eu nu am putut sa adorm decat tot pe la 3-4 dimineata... iar azi m-am trezit cu o durere de cap de credeam ca imi explodeaza!
Uite ca tot ma plang
Aaaaaaaa... mai am o veste buna... sambata ma duc la BabyExpo... 2 ore fac de straja acolo singurica, adica fara bebe, si dupa aia vin tati si cu bebe si vizitam si expozitia... si pica tare bine ca sambata e si ziua lui bebe, implineste 6 luni!!!!!!
Mi-am depus CV-ul si la astia cu reteaua de magazine Miniblu din Bucuresti ca daca dincolo nu a iesit nimic poate iese aici. De fapt mi-am mai depus CV-ul la vreo 20 de firme si zic io ca pana la urma iese ceva .

Am mai pus poze noi in album, nu am apucat inca sa le dau titlu dar imi gasesc eu timp si pt. asta, plus ca am facut in weekend niste poze bestiale in curte la socrii mei cu bebe si cu strabunica lui, trebuie sa le prelucrez si le pun si pe alea.
Am sa fac si la BabyExpo poze si le pun sa le vedeti si voi.
Daca Rayu si-a facut permanent, eu m-am tuns ca nu mai puteam, imi cadea parul la greu si bebe era tot cu parul meu in gurita. Nu-mi sta rau da eu nu reusesc sa mi-l aranjez ca tipa de la coafor . Eeee... o creste el la loc. Acu tre sa-l vopsesc ca se va radacinile de alta culoare... ca par alb slava Domnului inca nu am, cred ca seman cu tata care a murit anul trecut, la 68 de ani cu 3-4 fire de par alb in cap.

Va mai scriu mai tarziu, dupa ce apuc sa citesc si ce ati scris voi...

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput