Mamici de septembrie-octombrie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Harnicute la scris fetele!
Ieri am mai fost la eco si bb e cu capu' in jos si are 2,650 kg la 35 de sapt......cica se va face de 4 kg! Mamicule!
E ok cu toate alea!
elena_oona la prima fetita cand a spus dr ca este DPN at am nascut, desi se spune ca fetele vin mai repede (aveam 40 de sapt si 4 zile)...asa ca cu data asta e orientativa pt ei ca medici asa ca poti naste mai devreme sau mai tarziu........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Raisa, iubirea daca e iubire nu are limite si nu tine de sanatate. Este pacat totusi de fata. Oricum, nu cunosc prea multe despre boala, insa daca e tratata si supravegheata cred ca nu are de ce sa-si faca probleme...

Altfel, iti tinem pumnii si asteptam sa ne spui cand vine bebe. Asa e, este bizar ca bebe se va naste intr-o zi aleasa... eu sunt de partea hazardului, dar daca el nu vrea sa vina cand trebuie, ce poti face?!

Nu e adevarat ca fetele vin mai repede; sau cel putin nu e o regula... si nepotica mea a trebuit "fortata" pe la 40 de saptamani si ceva. Stiu ca nu e bine ca bebe sa stea prea putin sau prea mult in burtica...

Cybip, si mie la fel mi-au zis, ca nu e nimic in neregula cu bebe, doar ca are un cap mai mic (cum si noi suntem toti diferiti intre noi)... Eu m-am stresat toata, am plans zile in sir... inca sunt cu teama ca bebe o fi avand ceva... Am programata eco pe 20 sept (la fel ca si tine, nu am gasit mai repede loc) asa ca pana atunci sunt cu morcovul, hat, sus de tot!

Anuska, sa-ti traiasca bebicul, nu-ti face griji, iese el cumva

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Cybip, Lorena, nu va mai faceti atatea probleme! Ganditi pozitiv! Peste putin timp o sa va tineti la piept comorile.

Raisa, nu mai fi suparata. Bebe e mai important!

Mirela, asteptam vesti bune de la tine.

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Raisa incearca sa fi optimista, de dragul lu b.b daca nu de altceva.
oricum daca zici ca fratelui tau i-a iesit bine radiografia eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Probabil bacilul Koch este inactiv si atunci nu da boala. Fruntea sus si tinem pumnii sa fie asa.

Noi gagicele( adica eu si printzesa din burtica) tocmai am terminat de spalat geamurile dupa ce azi dimineata ne-am plimbat un pic ca sa platim niste facturi. Am fost asa vrednicutze ca abia asteptam sa vina tati diseara si sa ne laudam la elMai trebuie doar sa intindem rufele pe balcon dupa ce Mita(masina de spalat) le termina de spalat si gata cu treaba pe ziua de azi.

Hai ca m-am laudat destul

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Georgiana si eu am tensiunea tot asa de mica 8,6 sau 9,5 dar partea proasta este ca ma simt si rau din cauza asta. Nu cred insa sa fie vreo problema.

Nu mai stiu cine intreba de biberoane dar eu la bb1 am folosit doar biberoane din plastic pe care le-am sterilizat prin fierbere intr-o oala mare. Strangeam toate biberoanele folosite intr-o zi si le fierbeam seara; a fost super.

Maine ma duc la dr sa vedem daca reusim sa programam evenimentul.

Pupici

Mel 37 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Salutare mamici si burtici,

Noi am fost astazi la controlul ginecologic de rutina. Si n-a mai fost o rutina pentru noi sa aflam ca trebuie sa facem cezariana (din cauza unor probleme cu inima) si ca draga noastra doctorita nu face cezariana si m-a pasat la alt medic din maternitate (cel cu care am facut cerclajul). Se intampla in Romania....ma intrebam daca, stiind de la inceput ca nu face cezariene, de ce nu m-a indrumat spre alt medic?! Iar in privinta problemelor cu inima am cheltuit o caruta de bani in sarcina incercand sa aflam natura lor si n-am reusit. Ne-am oprit dupa ce am ajuns la un genetician care in timpul consultatiei ne citea dintr-o carte - lucru pe care puteam sa-l facem si noi la biblioteca si nu era nevoie de bani pentru asta. Oricum daca este sa nastem prin cezariana si cu un alt ginecolog nu este nici o problema, ba cred ca-i mai bine asa.

In privinta marimii burticii si a sarcinii in general eu m-am saturat de parerile si aprecierile celor din jur. Toti imi spuneau "vai, ce burtica mica ai, si tu nu te-ai ingrasat deloc....", numai ca eu sunt inalta si bebe are loc unde sa se intinda nu sta inghesuit in fata ca sa fie multumiti nestiutorii. Si cate altele n-am auzit...pareri ale rudelor care au nascut acum 25 de ani...si cate o sa mai aud in legatura cu ingrijirea lui bb.

Tot astazi am aflat ca am burtica cazuta (desi eu m-am uitat in fiecare zi in oglinda dupa semnul asta si nu l-am observat) semn ca se apropie nasterea. Noi avem termen pe 28 septembrie si sincera sa fiu n-as vrea sa nasc pana atunci. Eu va trebui sa iau prenatale si fier si pe timpul alaptarii.

Sanatate si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare tuturor,
eu azi ar fi trebuit sa nasc... si nici un semn, e clar ca o sa intarzie un pic. Azi noapte m-a durut un pic de tot spatele si incepusem sa ma bucur deja, m-am gandit ca se pregateste dar dupa cateva minute a trecut ca prin farmec. Si am dormit si foarte bine pana la 10 dimineata, lucru nemaiintalnit de cateva luni....
Nu prea imi place faptul ca intarzie.. sper sa nu o faca prea mult totusi....
Numai sanatatae tuturor,
Timea si BB MAra Dpn 7 sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Timea, iti tinem pumnii! Sa ne tii la curent. Nastere usoara daca nu mai apuci sa scrii. Bafta multa!

Mcm, e bine ca exista varianta asta de nastere, asa nu iti soliciti prea tare inima. Se spune ca daca se lasa burtica e semn de nastere... dar nu imediata Vezi bine ca fetele care au nascut nu au nascut la termen, ci mult inainte; bine, exista si varianta cealalta: uite-te la Timea...

Ce-or mai fi facand mamicutele noastre?

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Fetelor ce mai stiti de Mina? Oare a nascut? Parca am o presimtire........

Pupici

Mel 37 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu in continuare nu pot sa dorm si pentru ca vroiam sa ma laud cu performanta de azi noapte (m-am dus la baie doar de 3 ori)n-a mai tinut figura si azi m-am dus cam la 45 de minute. Nu-i oare prea des?

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput